Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

karla - o tom som este nepocula, da sa to lahko korigovat, keby si sa nerozhodla ist na väcsie?:)
Neboj, vsetko dobre dopadne tentokrat:)
Tes sa na nove prsicka velikanske:) Kolko ml si chces dat?

dominique

Ahojte kocky,

ska38 - uz sa natahuju nove fotky, ktore poslem livke potom:)
Inak, ja som taka ista vyskovo aj vahovo ako ty a mam 325..Ved pozri v galerke:) To je taky zlaty stred:)

karla - drzim ti palceky, snad ti to tentokrat vyjde. Ber to pozitivne, ze aspon budes mat väcsie:))

karla

fifi, stalo sa to same, postupne, vlastne uz po mesiaci od opky. najprv to bolo len hmatatelne, potom to postupovalo stale nizsie. Tiahne sa to od spodu az na bok. A ja mam zase necitlive na kraji pod pazuchou. Ale to mi je ozaj jedno. Termin mam o mesiac. Aj sa tesim aj bojim, aby sa mi to nestalo znova.

fifiBB

karla
no toje ale ..neštastie..a to sa ti prosím ta ako stalo?z ničoho nič?..ja čo mám výčitku,tak v tom,že mám prsia pod bradavkou necitlivé a tiež ked napnem svaly,mám ich po obvode vlnité,ale nikto to nevidí,iba ja..kedy máš termín opky??

karla

fifiBB

necakala som, ze prave mne sa moze nieco na prsiach pokazit. Uvolnilo sa mi tkanivo pod pravym prsnikom. Je to nielen hmatatelne ale aj viditelne. A ked napnem svaly, je to katastrofa, vyzera to ako nador. Proste sa mi to nejako zle zrastlo. Nepomohlo ani podliepanie, co mi bolo smiesne, lebo som vedela, ze je to blbost. Ani pritiahnute ramienko, ci napevno kostica. To na odporucanie doktora. Cim dalej to bolo horsie. Trva to asi pol roka. Nieze by som mala navyse peniaze, ale takto chodit nemozem. Som z toho nestastna, tesila som sa a teraz toto. Je to hroza! A chcela som aj vacsie, na 1x som nemohla viac ako 300.. Povedali mi, ze vymenou sa to napravi. Cely proces odznova, aby to zrastlo. Ale keby sa mi to nestalo, nesla by som znova len preto, ze som chcela vacsie.

letnicka

ska38, zu1980 ďakujem veěmi pekne za info, je to dost peňazí- ja uvažujem o splátkach

a chcem poprosiť tie z vás ktoré sú po opke u Dr.červeňa v BB a nebude im to robiť problém neposlali by ste mi na mail foto pred a po operácii...viem že foto je v galerke len tam musím najprv vložiť svoje fotky a ja žiaľ nemám foťák ani ma zatiaľ nemá kto odfotiť a hodiť to do PC...dúfam že som nikoho neurazila a ak sa nájde nejaká ochotná duša tak budem rada

fifiBB

ska38
ja mám podobné miery ako ty,175/55..pred opkou som mala obvod hrudníka tušim84,dala som si 41O ml a obvod mám 9OCM..podotýkam žiadne melony,doktor mi navrhol do 35O,... velkých sa obával,ale po opke mi vravel že tých 41O tam išlo v pohode..niekedy si poviem že som mohla ist do vačších,ale na slovensku ti ich žiadný doktor nespraví..v amerike nejde žiadna baba pod 4OO bez ohladu na výšku..sú to skrátka sexice..