Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

Zu 1980 - Dakujem aj tebe:) Pozrela som ti to v katalogu eurosilicone.com

Pri vysokom profile mas:
325 ml: priemer 11,4 cm a hrubku 4,5 cm 350 ml: priemer 11,7 cm a hrubku 4,7 cm

Takze rozdiel je par milimetrov....

petula5

a este som zabudla

ako ste na tom s jazvami???
ja som 6 tyzdnov po opke, jazvy su take tmave ale uz nie su vystupené..

akurat to vnutorne sitie je este tak tuhe, ked si to pomačkám...

Livia poslem ti aj ja fotky...ale nemam pred :(

petula5

fifiBB
kolko si po operacii???
ja mam dolnu polovicu laveho prsnika od bradavky tiez necitlivu...
myslite ze sa to este spraví????

dominique

liva - dakujem za natiahnutie fotiek:)

ska38 - nemas zac, ja som tak, ci tak chcela poslat, ale vzdy som bola leniva sa nafotit, takze si ma aspon prinutila:)
Dakujem za kompliment:) Vidis teda zmeny? Tesne po operacii a s odstupom casu? Ja, ked si pozriem galeriu, tak je to neporovnatelne. Casom vyzeraju coraz prirodzenejsie:)

karla - myslela som to uvolnene tkanivo. Ze ci keby si sa nerozhodla ist na väcsie,ci by sa to dalo korigovat jednoduchsie. Ja sa uz veeelmi tesim na tvoje nove fotky. Inak, poslala by si fotky aj terajsieho stavu? Nech potom vidime tu krasnu zmenu?!

karla

Dominique, co sa da podla Teba korigovat? Asi nerozumiem... A chcem max. 450, kedze mam len 50 kg a 172, a navyse pod prsiami mam obvod len 69! Tak nech to nie je moc umele. Opakujem, keby sa mi nestalo to zle, nejdem znova. Teraz su prsia velkostou pekne, ale take ake som mala pred opkou vo vystuzenej podprsenke. O mesiac by mali byt podla mojich predstav...