Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

ahoj Dominika :) no tak ta fotka v ruzovej podprde ti fakt vysla :) zmenili sa Ti prsia od casu ked se si pisali vsak ? uz sa daju dat k sebe :)))peknee veeelmi :-) a boney99 fakt velmi pekne to si bola v prahe ?? kolko si platila ?

Luccy07

boney99- krasne prska,kukla som album

Baby ako je to s jazvami po case?
Su tu aj take co boli na opke a potom prisli deti?ako sa prska Zmenili po detoch?
odpoved ma potesi:-D

dominique

cayman - :) urcite to rozhodnutie nebudes lutovat:)))) Ta bolest je inak maximalne tyzdnova:)))))
Ja spim LEN na bruchu cely moj zivot. Po operacii nebudes moct spavat na bruchu hned, musis si pockat:( Ale mozne to je:) Ja si uz veselo spavam na bruchu dobre dva mesiace, ak nie viac:) Najprv budes mat pocit, ze spis na tenisovych loptickach, ale casom sa ten pocit strati:))
Tak len veselo do toho!

cayman

ahojte, tak uz som sa aj ja odhodlala podstupit tu 2tyzdnovu bolest za ucelom vymeny lentiliek a chlapskej hrude za prsiaaaaa :) len jedno ma trapi kedy sa da spat na bruchu a ci to vobec bude mozne