Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

to vyriesila podprda za 4 eura :DDD ale teraz som zacala pracovat v spodnom pradle takze je to koniec :D a vyzeraju vacsie lebo som schudla trosku huraaaaaaaaaaaa

kiarusenka

to vyriesila podprda za 4 eura :DDD ale teraz som zacala pracovat v spodnom pradle takze je to koniec :D a vyzeraju vacsie lebo som schudla trosku huraaaaaaaaaaaa

dominique

kiarusenka - kraasne vyzeraju v tych podprsenkach a dekolt je uuuuzasny:)))
Vyzeraju strasne velko:))) Ale to je dobre samozrejm:)))

lucy07 - zial, kazda sme sa bali, ale nadsenie z novych prekonalo strach u mna:) Neboj, nejako si to vyriesis, ci uz sama so sebou, alebo s peniazkami:) Budem Ti drzat palceky:)

Luccy07

dominique- u mna este stale pretrvavaju obavy,co ak to nevyjde-rizika a komplikacie, bojim sa...no chcem.
a chyba aj kapital:-(

zdenik

Ahojte babulky, som na fóre prvý krát, poradíte mi prosím Vás na akého lekára sa mám obrátiť ohľadom komunikácie o mojich nových prsiach? Mám totižto doma dve zlaté srdiečka 2,7 rokov a 0,5 mesiacov ale aj vyťahané prsia po brucho, keď som kojila nosila som podprsenku E ale predtým C teraz opat nosím C no prsia musím do nej doslova nasypať, no hrôza, chcela by som si ich dať spevniť neviem či je nejaká metoda aj bez silikonov alebo len s nimi, je mi to jedno , len sa už chcem pozerať na seba s úsmevom a spokojnosťou. Viete mi poradiť?

kiarusenka

cav domi, ja som schudla niake 4kg a prsia su maksie neviem ci si to namyslam alebo to tak ozaj je ... mam jednu novu foto v albume .. som rada ze sa ti tak daju dat k sebe a tie podrpdy ala new yorker su supis :)

danka 0

Baby ako ste to vyriešili s PN? Normalne vam obvodna dala aj na tuto diagnózu? A môže sa na to vôbec davať PN?

dominique

kiarusenka - ahoj! ano, zmenili, zmäkli trosicku a spolu ich davam dobrou podprsenkou. Inak su take, ako som poslala fotky v galerii

Luccy07 - neboj, aj ty budes mat take:) Kedy a u koho mas termin? Aku velkost ti daju?

cica666 - vzhladom na kiarusenkine a ifkine super rady som ju nasla v new yorkeri:) Je to 75B, ale na normalne nosenie pouzivam 75C z H&M. Tato je super na disku, alebo tak. Je mensia a tym mi dava prsia pekne spolu. Su v nej ale stlacene na maximum, takze na denne nosenie je trocha nepohodlna...