Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

ahoj evellina.
dakujem, že si zareagovala. ja som rozhodnutá na 90%. váham. počula som o prešove len toľko, že v nemocnici na plastickej chirurgii- mudr. sabovčík, primár a jeho tím, to robia dobre. žiadne podrobnosti neviem. netreba tam ostávať cez noc, čo sa mi zdá riskantné. dajú sa tam vraj urobiť aj predopoeračné.a asi sú lacnejší ako v chirmede. nevieš u koho konkrétne boli kámošky, kontakt, tel. číslo? na internete je nejaký doktor valdman,na masarykovej 11. a to nie je asi v tej nemocnici. o chirmede som počula samé chváli a pred dvoma rokmi som tam bola aj na konzultácií, no cena ma zabila. žila som v tom, že je to lacnejšie. teraz sa mi tých 60-65 tisíc zdá tiež dosť, no véééľmi to chcem. túžim po tom dobrých 10 rokov. a manžel už nereaguje. raz idem, potom nejdem. necháva to na mne.strach mám, no túžba mať aspoň jednotky je veľká. pá

evellina

viktorka 37...no ja nemam osobnu skusennost,ale mam 3 kamosky,ktore boli operovane u jedneho a toho isteho lekara,dokonca jedna z nich uz bola na vymennu implantatov,cize uz bola operovana 2x,vsetky tri boli operovane v Presove a vsetky tri maju nadherne prsia,lebo som ich videla,...ja bohuzial nemam odvahu zatial,kazdy den si to tu citam a obdivujem dievcata a zeny,ktore sa jednoducho na to daju,mozno este potrebujem trocha casu a pojdem si dat zvacsit prsia aj ja....ak sa chces este nieco opytat,tak kludne napis,odpoviem co viem...mam este jednu kamosku a ta si dala prsia robit v Kosiciach ,myslim u mudr.Kacmarikovej,tiez si ju velmi chvalila a tiez ma nadherne urobene prsia,len neviem ci je to v Chirmede...a bolo to lacnejsie ako v presove....drzim ti prsty...pa

mops

Ahoj sili mna operovali v aprili a tiez som mama dost dlho bolesti aj take palenie.A este aj teraz ma pobolieva lava strana.Neboj sa to prejde mne doktor povedal,ze sa to moze hojit aj rok.

viktorka37

ahojte všetké.
nebola som tu už mesiace. mám problémi so srdcom a tak som sa vzdala nádeje na nové prsíčka. zlepšilo sa to, a tak rozmýšľam kam. boli ste niekto v ke-chirmede, alebo v prešove? o prešove neviem vôbec nič, nemá niekto nejakú skúsenosť? vraj tam nemusí byť pacient cez noc, len na druhý deň má ísť na previaz. nemyslite že je to riskantné?

kiarusenka

ahoj sili ja to tiez poznam mala som to po operacii dost casto a dost to aj bolelo ... mavam to aj teraz ale uz malicko a to som jedenast mesiacov po opke .. neboj to prejde ...

dominique

sili - to, co popisujes som zial nezazila, ale lekar mi povedal, ze to "pichanie" moze byt prejavom zretim jazvy (okolo implantatu je jazvovite tkanivo) a ze to trva aj rok. Mala som totiz asi pred tyzdnom take obdobie, kedy sa mi zväcsila bradavka a ako keby ma v nej pichalo, tak som sa s nim skontaktovala a toto mi povedal. A ze je to normalne a do roka sa toto zretie jazvy ma ukoncit. Inak mi to odvtedy preslo a aj bradavka sa mi naspät zmensuje. Dufam len, ze ti to prejde. Co ti na to inak poveadal lekar? Ak by sa ti zdalo, ze ti nedokaze zodpovedat tvoje otazky,tak tu baby uviedli link: www.plasticka-chirurgie.info, kde sa mozes spytat aj inych plastickych chirurgov prostrednictvom mailu. Su to odbornici, ktorí sa ti naozaj vedia vyjadrit k problematike. Skus hladat odpoved aj tam:)

sili

Ahojte baby. Velmi pekne Vas prosim o radu, lebo som uz nacisto zufala. V diskusii pisete, ze po tyzdni, dvoch po OPke Vas uz prsia nebolia. Ja mam dnes skoro 4 tyzdne po OP a mam stale bolesti. Bola som plocha, dala som si 300ml, anatomicke sil., pod sval, rez pod prsom. Mam velke bolesti, hlavne v lavom prsniku, taka bodava bolest vo vnutri, az k pazuche. Doktor povedal, ze prsia su v poriadku, minuly tyzden mi vyberal stehy. Ze vraj som nejaka velmi precitlivela. Inac som uz musela ist do prace, som obchodacka takze sa dost nasoferujem. Inak ich mam hrozne tvrde, niekedy doslova ako v ohni a bradavky bolave a citlive. Bez tabletky od bolesti si neviem predstavit ani den. Prejde to niekedy? Najde sa niekto, kto ma aj po takom dlhsom case problemy a bolesti?? Dakujem Vam pekne za odpoved.

sweetlemon

ahoj babule, opat som tu nejaku dobu nebola. no vcera som bola za dr. trskom po roku od opky, tak som sa chcela pochvalit, ze uz mame vyrocie :)) vsetko je v poriadku, akurat jazvy sa trosku upravia, kedze som mala dost nepruznu kozu a ako sa jazvy hojili, tak sa aj roztiahli :( no nic, dr. mi to da o mesiac do poriadku. urobi to len v lokalke, takze sa ani nemam coho bat, iba krajsich jazviciek :)
inak babam po gratulujem a babam pred drzim palceeeeee :)