Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pasa

viktorka37
ahoj, nedá mi nereagovať ....mám 25 dní po opke, tiež som riešila koľko ml bude fajn, aby to nebolo málo ani moc...žiaľ som sa rozhodla len pre 300 335...doktor navrhoval 375, ale ja som mala obavy, či to nebude moc vulgárne...mala som poslúchnuť.mám 173/59 (pozri galerku "alanise")radím, choď do maxima :)

bellinka
MUDr. Trška je moc fajn

daphne

kiarusenka
nebola som zatial u lekara ale nie som z toho nadsena.premyslam nad inym ako cervenom ten povie iste ze je to normalne.to vlnenie je uplne hrozne.velmi som sa na tieto prsia tesila no bohuzial prislo toto velke sklamanie.a reopku si nemozem dovolit.zatial nemam moc na vyber no som z toho nestastna co uz.pa

marjanka

cafte baby,

tak ste ma dost vylakali co sa tych eurosilikonov tyka.

Trochu som pokukala po nete, lebo reci typu jedna znama povedala... je vsade dost. Nasla som od bab staznosti na mentory, mcghany aj eurosilikony. Predsalen kazdy organizmus reaguje inak.

Tak som chcela najst nejake odborne studie, ved take nieco musi existovat.

a nasla som toto: www.ncbi.nlm.nih.gov

Je to sice len vycuc zo studie, ale porovnavaju sa tam mcghany (ktore boli dlhe roky povazovane za nr 1, ale zevraj po zmene majitela, sa uz ani nevolaju mcghany a je to cele nejake ine) a eurosilikony.

Studia sa robila 5 rokov.

Vysledok: medzi obomi znackami ziaden rozdiel. Akurat ze subjektivne niektore zeny hovoria, ze eurosilikony su trochu tvrdsie. Ale zas tie implantaty boli implantovane do roku 1999, a vtedy eurosilikony este nemali ten makksi gel. Takze myslim ze aj tato drobnost sa vyriesila.

A este druha vec, idem k Cervenovi a tiez som sa ho na to spytala. A celkom dobry argument, kedze jemu uz rukami presli stovky implantatov, keby s eurosilikonmi nebol spokojoni, urcite by neboli jeho vyber cislo 1.

Takze ja som uz ukludnena, a dufam ze sa mi podarilo ukludnit aj Vas.

kiarusenka

ahoj daphne , ja mam tiez 300ML eurosilicone ale nizky profil a veru bcas aj ja tie implantaty citim , pri spanku mam bolesti tiez a hlavne ked spim na bruchu. Dozvedela som sa ze eurosilicone nie su tie najlepsie vraj su vyborne mentor , preto su aj drahsie . Bola si u doktora ?

viktorka37

susana019, mám fotto v galerke, síce len jednu ale vydno že tam mám skôr letisko ako prsníky. aj ja mám odkojené dve deti a dalšie neplánujem. nechcem byť vyzívavá,no nech tam niečo mám. manžel je za tých 250-300.skôr 300, ale ja sa bojím,lekár navrhol skôr 225 a to je rozdiel.mám 10 dní na rozmyslenie, neviem ako sa na to zamerať.skúšala som to zo sáčkami naplnenými múkou,ale aj tak neviem.

susana019

viktorka 37 nasla som foto aj v galerke podla mna aj tych 300ml by ti mohol dat, no nie som odbornik. A ked ta meral tak podla toho usudil ze sa ti tam viac nezmesti.
Lebo mna ked Trska meral ten ma teda uuuuplne ze komplet pomeral tak podla toho zistil ze sa mi zmesti 325 az 350ml.

susana019

viktorka37 nemas foto v galerke?
Ja mam 163cm a 51kg, sice ja mam po 2 odkojenych detoch ale mne Trska ale aj Fabry navrhovali okolo az 300-350ml, nie je to nejak malo co povedal tebe.
napr niekto robi aj tak ze pri operaci vyskusa kolko sa zmesti a pripadne ti da vacsie.

susana019

bellinka ja som bola na konzultacii u Fabryho a Trsku a ak by som mala peniazky tak by som isla urcite Trskovi :)
Pocula som na neho len dobre :)

Rolex_ a lauriiik
veeeeelka gratulacia k novym prsiam. Uz sa tesim na foto.
Nech si ich uz uzivate bez bolesti a len s usmevom na perach. V dobrom zavidim :)

bellinka

chcem ist na operaciu prnikov (zväčšenie implantatmi) strasne moc , peniazky mam , strach nemam , len mi prosim poradte dobrych lekarov v BA!!! PROSIIIIM