Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

rolex...potešila si ma. možno som nedôsledne čítala fórum, no nenašla som tam zmienku o ležaniu na boku. ma chrbte taký dlhý čas umriem.spím na bruchu a boku. ten chrbát bude pre nňa smrť,no zvládnem to, ak treba!

rolex_

viktorka37 : som tyzden po a uz sa v noci trochu pohned na boky, ale podla tlaku citim pokial az mozem. To budes sama citit.

bellinka

tak baby ddnes som bola na dvoch konzultackach a lekari sa zhodli na velkosti (400ml mozno aj viac) co sa tesim, ale maju odlisne nazory na umiestnenie implantatu , jeden tvrdi pod zlazu iba a druhy tvrdi ze urcite pod sval, a este sa lisia v mieste rezu , jeden chce pod prsnikom vlozit implantat a druhy cez bradavku , tak som trosku taka nestastna lebo neviem teraz ze co ?? ale zajtra skocim za tretim doktorom a som zvedava co mi ten povie
:O(

viktorka37

sisa72.. dakujem za reakciu, každá nová rada sa cení.po pravde bojím sa ísť na 300, no raz /pred rokom apol/ mi lekár z chirmedu navrhoval 300, a to som bola taká istá.teraz, iný, navrhuje 225.prekvapilo ma to.ked pozerám do galerky, tak na pobobných postavách mi príde 300 akurát a niekde dosť veľa.
s tým spaním na poloboku sa to smie?

sisa72

Viktorka 37,

nezáleží na tom koľko meriaš, podľa toho sa implantáty nevyberajú.. lekár vidí koľko máš volnej kože a podľa toho ti povedal veľkosť.. ja mám len 240ml a som veľmi spokojná.. lekár po opke povedal že vačšie by tam nevložil..moje sú pekné dvojky a nikto nevie že mam silikony.. mám ich už 7 rokov..ja mám 54kg a 170 výšku.. len pre info..nie vždy platí že ked už tak riadne.. môžeš potom trpieť aj na chrbticu.. teraz som bola na ultrazvuk a doktorka povedala, že ich mám veľmi pekné hladké, že tam chodia baby a stažuju sa že ich maju pokrčené.. ved bodaj by nie ked ich tam ledva doktor vopcha..mne sa po opke zdali veľmi malé ta potprda ich uplne sčapila, ale neskôr boli super a aj su.. držím palce!!

bellinka

Laura:
Dakujem za nazor lebo mna sestra nahovara nech k nemu idem jej totiz robil prsia pred rokom a je spokojna ale pocula som nanho velaaa zlych skusenosti, tak sa mi k nemu nechce ist ale vyskusam aspon konzultacku ze co mi povie...

Laura S

bellinka

ja s Fedelesom nemam osobnu skusenost, ale pocula som nanho vela zleho. Dam ti priklad s operaciou nosa. Ked som bola u Minarovjecha na zmenseni nosa, tak som bola v nemocnici asi 5 dni a stretla som tam niekolko nespokojnych ludi, ktory boli na reoperacii. Viaceri mali nosy horsie, ako pred operaciou. stazovali sa napriklad na to, ze aby usetril, odmietol im dat narkozu a operoval ich iba v lokalke, dokonca aj na dlahe, kt. sa dava po operacii na nos, setril. Ale cena nebola nizsia...Tam som si o nom urobila obraz. Neviem ako teraz, ale vtedy bol prednostom kliniky a velmi som bola prekvapena z tolkych negativnych reakcii ludi nanho.

Ale to je moj nazor, mozno sa najde niekto, kto bol s nim spokojny... A mozno prsia vie urobit dobre, neviem, ale ja by som k nemu nesla.

evellina

liliii...dakujem za povzbudenie,ked to tu citam,tak pomaly aj tu odvahu naberam...no snad jedneho dna sa rozhodnem pre opku aj ja.

evellina

viktorka37....ahooj,chodis sem este???...prepac ja som bola cely tyzden odcestovana a zaneprazdnena...mas nieco nove??posielam ti kontakt na tu lekarku..Maryna Kacmarikova,1.sukromna nemocnica,kosice-saca,tel./0903 646 006 a email-kacmarikova@yahoo.com...dufam ze ti pomoze,ozvi sa..pa