Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daphne

kiarusenka
dakujem za podporu,mohla by si mi prosim ta napisat kde pracuje ten doktor minarovjech uz som ho hladala na internete no nejak sa k nemu nemozem dopracovat.ty mas krasne prsicka u koho si bola ty?

kiarusenka

daphne skoc za doktorom ... nech sa Ti tam nieco neposerka .... mas ich krasne je to skoda a mozno ze to aj prejde... Ja som bola na konzultacke u dr.Minarovjecha a ten nie je spokojny s eurosiliconmi ani s nimi neoperuje len s mentor ...

lauriiik

rolex

Ahojky.No ja nemasírujem.To by bolo asi dosť skoro od operácie...Radšej ich asi nechaj ako sú.Ja si ich ale naprávam v podprsenke aby mi neliezli kade tade a doktor mi teraz vravel,že tú podprsenku si mám iba dať a nijako ich v nej neťahať,nenaprávať ani nič.Tak neviem.No na silu nič nerobím.Len koľko ide.Ja si ich k sebe úplne na doraz ale tiež nedám,ale viem ich priblížiť,že sú dosť tesne.No ako s prirodzenými to samozrejme nie je,lebo sú tvrdé...A 4.deň po som ich mala ako dva stany.:D Žiadne približovanie mi nehrozilo.To len teraz posledné dva dni sa mi dá...Neboj,to chce len čas...Dnes sa cítim ale rapídne lepšie ako predošlé dni...Už sa teším keď budem zahojená...:)

rolex_

dievcata, som 4.den po op, mam si ich nejak masirovat? Aj ja si ich po case chcem dat k sebe ako lauriiik, zatial su tuhe ako kamen, bolest mi nevadi, len nechcem nieco pokazit. Podprsenku si davam dole len ked sa sprchujem, preto som stastna ze ma napadlo objednat si aj tu druhu. Vsetkym, ktore ste pred drzim palce aby ste prekonali ten psychicky tlak, ktory je normalny, vsetky ktore sme po sme to zazili.

lauriiik

daphne

Ďakujem ti,si zlatá.:)No ani si nevieš predstaviť ako ma mrzí,že si tak dopadla.Tvoje prsia sú ukážkové,tak to je riadna škoda,že sa to takto pokazilo vlnením.:(Hrúza.Cítim s tebou normálne...:(
Ale neboj,ja si myslím,že to nie je nič čo by si nedokázala vyriešiť...Choď za Červeňom a spýtaj sa na jeho názor,ak je to fakt také zlé,tak si nemôže dovoliť povedať,že je to normálne!Tak nech to rieši.A mal by bezplatne!A skús konzultáciu aj niekde inde.Druhý chirurg ti na to,či je to normálne odpovie asi ešte objektívnejšie...Držím ti strašne palce!Potom daj vedieť,ak za ním pôjdeš...Som na teba zvedavá...
Moja mama s opkou nadšená nebola,ale vzala to celkom fajn.Čakala som scény,ale nedostavili sa.:))Tak som rada.Oco ten spravil za to scénu za dvoch.:P Čo som teda nečakala.Inak ich to nejak netrápi,že som bola na opke.Starám sa o seba sama.Aj hlavu umývam...Tak dúfam,že si niečo s tými prsiami nespravím,lebo by ma porazilo,ak by som mala ísť zase pod nôž a tak krátko po opke.To by som asi nezvládala...:(

lauriiik

marjanka

Fu,tak myslím,že veľa z nás si ulľudnila...Díkes.Teraz už treba len veriť,že tie Eurosilikóny nie sú o nič horšie ako ostatné značky...:)

lauriiik

viktorka37

Ahojky.No my dve by sme sa aj tak neboli stretli včera.Ja som sa na kontrole zdržala len krátko.Prišla som asi o pol jedenástej a za 10min.som z tadiaľ padala...:)
No tak to je fajn,že si sa rozhodla...:)Budem ti držať palce!A tvoje pocity sú presne ako moje pred opkou.:)Aj sa tešíš,si plná očakávaní,ale je tam aj strach...Úplne ťa chápem.Ja som taká nijaká ešte teraz a mám po.Chcem aby sa mi to zahojilo,potom sa začnem vytešovať.Zatiaľ sa o seba bojím.:D V jedom kuse sa len sledujem pred zrkadlom.:D Som maniak,som hrozná!To preto,lebo sa každým dňom tie prsia menia.Ale to prejde...
Inak rolex ti dobre radí.Objednaj si aj dve podprdy.Iste ich využiješ...Mne by sa druhá zišla ako soľ...Musím dačo vymyslieť...
Čo sa týka implantátov,tak menšie ako 300 by som nechcela!Ja osobne určite!Neviem aký máš široký hrudník,ale ja mám 75 pod prsiami(impl.325) a menšie imploše by na mne nevyzerali dobre,pretože menšie majú aj menší priemer.A o dosť!Každý cm hrá rolu!Dávaj pozor,aby si potom s tými malými implošami mala vyplnený hrudník a aby si nemala medzi prsiami veľkú medzeru...Lebo inak by prsia vyzerali ako dva pomaranče v igelitke!Tak na to mysli!Ja som veľmi spokojná,čo sa týka medzery medzi prsiami(zatiaľ)...Je akurát a prsia keď chcem už dám aj k sebe...A to som 8.deň po...

lauriiik

pasa

:)Ďakujem za kompliment.:)No ja som prsia mala malé,chcela som väčšie.:P Dúfam,že každým dňom budú vyzerať lepšie a lepšie...Už sa začínajú tvarovať a už vyzerajú trošku viac umelo sa mi zdá,ale to je v poho.Jedno čo ma trápi zatiaľ je,že na striedačku opúchajú a vždy mám jedno väčšie ako druhé.:PDúfam,že sa zhodnú:) a ustália na rovnakej veľkosti...:P Ty by si brala inak väčšie imploše?Áááále.Máš super veľkosť pŕs.Ani nie nejaké obrovské ani nie malé a to sa chlapom páči najviac ako som tak počula.;)Hlavne ti tie prsia vyzerajú fakt prirodzene!Chvááálim!Môžeš byť vrcholne spokojná.;)

daphne

lauriik
gratulujem k tvojim novym prsickam tak si sa teda vazne odhodlala a urobila to.som zvedava ako vyzeraju a klobuk dolu ako si zvladla tu cestu domov.v dobrom slova zmysle si teda riadny "expert".co povedala mamicka ked si prisla domov?a k tomu mojmu problemu myslim ze sa nemusis bat.vela bab ma eurosilicony a su spokojne ja patrim bohuzial k ktej druhej skupine.je to naozaj neprijemne.ak by som si mohla dovolit reopku tak nevaham ani sekundu.a vybrala by som si aj ine immplose.pa posli foto