daphne
Ďakujem ti,si zlatá.:)No ani si nevieš predstaviť ako ma mrzí,že si tak dopadla.Tvoje prsia sú ukážkové,tak to je riadna škoda,že sa to takto pokazilo vlnením.:(Hrúza.Cítim s tebou normálne...:(
Ale neboj,ja si myslím,že to nie je nič čo by si nedokázala vyriešiť...Choď za Červeňom a spýtaj sa na jeho názor,ak je to fakt také zlé,tak si nemôže dovoliť povedať,že je to normálne!Tak nech to rieši.A mal by bezplatne!A skús konzultáciu aj niekde inde.Druhý chirurg ti na to,či je to normálne odpovie asi ešte objektívnejšie...Držím ti strašne palce!Potom daj vedieť,ak za ním pôjdeš...Som na teba zvedavá...
Moja mama s opkou nadšená nebola,ale vzala to celkom fajn.Čakala som scény,ale nedostavili sa.:))Tak som rada.Oco ten spravil za to scénu za dvoch.:P Čo som teda nečakala.Inak ich to nejak netrápi,že som bola na opke.Starám sa o seba sama.Aj hlavu umývam...Tak dúfam,že si niečo s tými prsiami nespravím,lebo by ma porazilo,ak by som mala ísť zase pod nôž a tak krátko po opke.To by som asi nezvládala...:(