Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lauriiik

pasa

:D Tak ja zatiaľ preležaniny nemám :D ,ale zato ma včera večer pekne seklo v chrbte,lebo sa už 5 dní len hrbím a chcela som sa trošku vystrieť,tak som si ľahla na dlážku.No v chrbte mi nejak prasklo:D a od vtedy sa mi nedalo ani pohnúť...Keby nebola mama doma,tak som na tej dlážke doteraz.:D Teba nebolieva chrbát?Cítim sa ako starý človek,bohas.:D Tak ty vravíš,že za takých 22 dní to je už celkom fajn?No dúfam,že aj ja už budem po takom čase na tom lepšie,lebo zatiaľ je tá bolesť stále veľmi nepríjemná...Vyzliecť,alebo obliecť niečo cez hlavu mi nehrozí a upratovať?Kdeže!

A si zlatá,s tým vlnením si ma celkom upokojila.:)Ďakujem.Daphne mi je ľúto,že sa jej to stalo tak skoro od operácie.:(Prsia má fakt krásne.Inak už sa mi konečne dá dostať do galérky a všimla som si,že má vysoký profil.A implantát vysokého profilu je pri zn.Eurosilicone vyplnený na 85%.Nie na 100.Tak aj možno preto sa jej prsia vlnia.Lebo sám implantát,keď je iba tak položený sa vlní...

Inak už som si obzerala aj tvoje foto:)a musím povedať,že prsia máš fakt veľmi vydarené...:)Super.Inak by som povedala,že moje majú zatiaľ dosť podobný tvar ako tie tvoje.:)Fakt...:)Snáď sa mi budú rysovať len k lepšiemu,lebo ja ich mám narozdiel od teba zatiaľ opuchnuté.A ešte citeľne tvrdé.Joooj,keby už bol aspoň taký mesiac za mnou...Som nedočkavá,chcem sa hojiť čo najrýchlejšie...:P

pasa

lauriiik
nedá sa dostať ani mne do galerky....včera som tam ešte večer bola, lebo som si zase všetko dôkladne prezerala (už asi tisíc krát)
bolesti mám, ale len sem tam, najväčšie problémy mám z vyzliekania a s upratovaním.
spanie je utrpením, lebo som nikdy nespávala na chrbáte...niekedy mám pocit, že sa mi už robia dekubity :)
a ešte som chcela k tomu vlneniu, tak si myslím, že to nezávisí len od implošov, ale asi aj od iných aspektov...veď vlnenia mávajú aj s inými značkami...tak neboj:)

lauriiik

daphne

8( To sa ti fakt začali vlniť implantáty tak skoro po operácii?No to si ma veľmi nepotešila,lebo ja mám tiež Eurosilicone 325ml.:(( Nestraš!A je to vidieť????Bože,ale mrzí ma,že sa ti to stalo...:(Som vydesená.Ja som si myslela,že Eurosilicone nie je zlá značka.Tie imploše má veľa dievčat...Bože,ja som ináč pôvodne chcela Polytechy,ale nemali takú veľkosť ako som chcela na sklade.:(Tak mám tieto.No ak ma čaká to čo teba,tak...Som nahnevaná!

lauriiik

pasa

Ahoj.:)No tak tie pocity budú teda asi normálne.:)A ako sa inak cítiš?Už ťa to prestalo bolieť?
Ozaj,nedá sa mi dostať dogalérky...:(Akoby ten odkaz na stránku nefungoval...
Vám to ide baby?Mne to začalo blbnúť len dnes...Ani fotky si nemôžem poobzerať...:(

daphne

ahojte kocky som 5 mesiacov po opke a moje prsia sa mi zacali po bokoch vlnit a ked spim na lavej strane mam bolesti takze sa vzdy musim pretocit na druhu stranu.citala som ze to vlnenie vznika pri lacnych implantatoch mam 300 okruhle eurosilicon.ak je 800 euro za implantaty malo tak potom neviem.prosim napiste ak mate niektora podobny problem.budem vdacna za kazdy dotaz.

pasa

lauriiik
ahóóój, ja mám po opke 22 dní a rovnaké pocity mávam aj ja. teraz som to trošku prehnala s aktivitami, tak ma bolela celá pravá strana, tak teraz už len oddychujem. miestami som mala pocit, že sa mi tam všetko točí...myslím že je to ale v poho :) nič sa nepretočilo...
ja už fotky v galerke mám, len som trošku smutná, že mohli byť väčšie :)

lauriiik

viktorka37

No ja v galérke fotky mám.Ale zatiaľ prsia len pred opkou.Potom,keď budem mať dole náplasti,tak sa cvaknem aj s novými,ale zatiaľ sa veľa vidieť nedá.Tie náplasti sú fakt dosť široké a mám nimi oblepené celé prsia.Keď sa trochu zahojím iste dodám nové foto aj po opke...No a fakt,po operácii to nie je žiadna slasť.Teraz prechádzam takými divnými fázami,že sa nestačím čudovať.:D Šklbe mi v prsných svaloch a stále cítim také mravčenie.Je to divné.Ako keby mi pod kožou dačo lozilo.:D Snáď je to normálne...:P

viktorka37

lauriiik, a v galérke fotky náhodou nemáš?ja mám, no staré, síce nezmenené.je to super vidieť tie krásne rozdiely.koľko žien má také svoje prirodzené, jááj.ja som mala,ked som kojila.to boli bomby, bol to super pocit.chápem ako sa cítite,ked ste po.želám dobrú noc,bez bolesti.všetkým.

lauriiik

zuzina33

No predoperačné by nemalo byť staršie ako 2 týždne myslím,tak máš času dosť...(pre istotu zavolaj ešte doktorovi a spýtaj sa ho,ak nie si si istá)A Wobenzym pred operáciou neber!Čítala som,že by sa to malo brať až po...Tak tri dni.Doporučovali to tak brať lekári a čítala som to aj na českom fóre Omlazení...