pasa
:D Tak ja zatiaľ preležaniny nemám :D ,ale zato ma včera večer pekne seklo v chrbte,lebo sa už 5 dní len hrbím a chcela som sa trošku vystrieť,tak som si ľahla na dlážku.No v chrbte mi nejak prasklo:D a od vtedy sa mi nedalo ani pohnúť...Keby nebola mama doma,tak som na tej dlážke doteraz.:D Teba nebolieva chrbát?Cítim sa ako starý človek,bohas.:D Tak ty vravíš,že za takých 22 dní to je už celkom fajn?No dúfam,že aj ja už budem po takom čase na tom lepšie,lebo zatiaľ je tá bolesť stále veľmi nepríjemná...Vyzliecť,alebo obliecť niečo cez hlavu mi nehrozí a upratovať?Kdeže!
A si zlatá,s tým vlnením si ma celkom upokojila.:)Ďakujem.Daphne mi je ľúto,že sa jej to stalo tak skoro od operácie.:(Prsia má fakt krásne.Inak už sa mi konečne dá dostať do galérky a všimla som si,že má vysoký profil.A implantát vysokého profilu je pri zn.Eurosilicone vyplnený na 85%.Nie na 100.Tak aj možno preto sa jej prsia vlnia.Lebo sám implantát,keď je iba tak položený sa vlní...
Inak už som si obzerala aj tvoje foto:)a musím povedať,že prsia máš fakt veľmi vydarené...:)Super.Inak by som povedala,že moje majú zatiaľ dosť podobný tvar ako tie tvoje.:)Fakt...:)Snáď sa mi budú rysovať len k lepšiemu,lebo ja ich mám narozdiel od teba zatiaľ opuchnuté.A ešte citeľne tvrdé.Joooj,keby už bol aspoň taký mesiac za mnou...Som nedočkavá,chcem sa hojiť čo najrýchlejšie...:P