Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

Daphne

doktor Minarovjech a aj Fedeles pracuju na klinike plastickej chirurgie v Ruzinovskej nemocnici v BA.

Mne robil prsia Dr Minarovjech. Ak ti mozem poradit, ak sa budes rozhodovat medzi nimi dvoma, tak urcite Minarovjech.

susana019

belllinka tak ides teda tym dvom ako som ti pisala, tak daj potom vediet kto na teba urobil vacsi dojem :)
Drzim palce :))))

bellinka

ahojte baby som dalsia ktora sa chce stat prsaticou, tak mam zajtra konzultacie az dve u dr.Trsku a dr.Fabryho a pozajtra mam konzultaciu u dr.fedelesa tak som zvedava co mi ktory povie...takze si porobim podrobne poznamocky a budem sa musiet potom rozhodnut ku komu pojdem na op...

viktorka37

lauriik...ako sa ty máš?ešte si tak ubolená?verím, že je ti už lepšie.držím ti palec, a aj vám ostatným. ja ešte stále váham nad tou veľkosťou.každá mi odporúčate tých 300.nechápem prečo lekár navrhoval len 225.ved všetké čo máte také podobné miery ...162/50/hrudník 74, tak máte 300 a viac.asi si dám 275, asi nebude súhlasiť, no čo už. a ešte niečo ...
babenky... to naozaj sa musí spať len na chrbte? ani trošku na boku nehrozí?ved by som sa otáčala, alebo to je až také veľké riziko?
vám po koľkých dňoch vyberali stehy? lekár vravel, že až po dvoch týždňoch. nie je to neskoro?
a ten wobenzin až tak pomáha?
a tie podpiry,ak by som mala eurosilikony,majú cez stred pŕs švy, alebo sú hladké?D:

ketrin11

daphne, a mas to viditelne aj v stoji?? ja si tiez nahmatam vlnenie v predklone, hlavne teraz ked uz su makke. Ak pojdes k Cervenovi, tak daj vediet, co ti povedal a ako sa k tomu postavil, som fakt zvedava.

Kiarusenka a kto ti robil tie prsia?

bellinka

baby nepoculi ste nejake ohlasy na dr.Fedeleša v ružinove,v ba???zvazujem aj k nemu ist lebo sestre robil pred rokom a ma pekne kozičky ale pocula som nanho aj zle ohlasy tak neviem , neviem...

kiarusenka

ahojky daphne , dakujem Ti ... ja si ich vsak chcem dat prerobit lebo mam jednu vacsiu bradavku ako druhu a prso tiez ... minarovjech je v ruzinovskej nemocnici v budove ldch a ma aj stranku www.estetic-clinic.sk len je dost drahy ja som u neho bola na konzultacke ked som chcela objektivne vediet ci si mam prsia dat urobit este raz ... a vtedy mi povedal nie a aj cenu za aku robi ... a povedal ze ak prepaba po niekom tak si pyta viac