Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lauriiik

viktorka37

No tak máš zlatého manžela.Je to fakt príjemné,keď sa má kto o teba postarať...No ak sa na to dáš,čakaj fakt bolesti,nie je to bohvie čo...To spanie nie je nič!Inak ako na chrbte ťa ani nenapadne spať.Večer si dám pekne tabletku,pod hlavu a chrbát dva väčšie vankúše a mám taký vankúšik v tvare podkovy.Na krk,je to lahoda.Bez neho by som už nezaspala.Je fajn si potom taký zaobstarať,ak taký nemáš a spí sa mi na ňom fajn.Dá sa na to spanie na chrbte v pohode zvyknúť...Zatiaľ ti neviem povedať,či tá opka stála za to,ale potom ti napíšem,keď sa mi tie prsia dajú do normálu.:)S tou podprdou sa priznám,že som ju ešte neprala.Operovali ma 4 dni dozadu a nejak som nemala chuť ju prepierať...No pred kontrolou ju iste budem prať a to tak,že akonáhle ju doperiem,tak ju budem sušiť fénom.Mám aj druhú podprsenku značky Absorb shock,čo som si kupovala sama pred opkou,ale tá mi bohužial nesedí...:(Tak mám iba túto jednu z Chirmedu.Lipoelastic.Zišli by sa dve.Musím ju nosiť 6 týždňov nepretržite.Je škaredá,ale aspoň pohodlná...Čo sa týka peňazí tak v Chirmede sa mi zdá,že môžeš operáciu platiť aj na splátky,keď chceš...Musela by si sa spýtať.Ja som to platila všetko naraz ráno v deň operácie...S doktorom sme si na druhej konzultácii ešte raz všetko podrobne prešli,čo a ako by som chcela.Ukazovala som fotky pŕs,čo som si stiahla z netu,ktoré sa mi tvarovo páčili a dohodli sme sa definitívne na veľkosti implantátov...Ešte raz ma pomeral a dohodli sme si presný termín operácie.Bola som tam 14.9.a operáciu som mala už 24.9.:)Tak celkom sme na to hupli,ale som rada,nemala som čas myslieť na blbosti a neváhala som aspoň,či sa na to dať,či nie.Keby som mala viac času na rozmýšľanie,možno by som sa aj zľakla a odstúpila od toho.Som rada ako všetko prebehlo...Zatiaľ som spokojná.Budem obzerať teda aj ja či ťa nestretnem.Zvyčajne tam ale na tej recepcii nečaká nikdy viac ako dvaja,max.traja ľudia,nik iný...Tak by sme sa fakt mohli stretnúť.:)

zuzina33

Caute kocky.vie mi niektorá z Vás poradit ako staré má byt predop.vys.?idem 9.novembra na op.do Novamedu?kolko pred op.mám zacat užívat Wobenzym?dakujem

viktorka37

lauriiik, ani som nevedele, že v ke dávajú dreny. forum som čítala v jari ako divá, bola som natchnutá, no potom ma to prešlo. mala som problémi so srdcom, alebo čo to bolo a tak som to nechala tak.prsia nie sú až také dôležité.no teraz som znovu ako posadnutá.uvažujem, že dospelá žena by mohla aj triezvejšie zmýšľať.ale chcem to už roky, a idem na to!ani o tých liekoch pred a po som nikdy nečítala.myslela som,že každá beriete wobenzyn.a tvoj tatko sa mohol zachovať inak,a do ke po teba prísť. môj manžel chce si vziať dovolenku, aby sa o mňa mohol starať.je zlatý.ja si myslím, že netreba.pomôcť mi bude musieť, a som rada, že aj chce.s rodinou to dopadne asi ako s tvojim tatom, isto to budú brať ako rozmar, hlavne kôli prachom.predstava spania na chrbte...umriem.a v jednej podprde byť tak dlho?a kým vyschne, čo máš na sebe?dakujem za odpovede.možno sa fakt stretneme. budem oslovovať každú, ktorú tam stretnem.hádam sa trafím. a na druhej konzultácii ste riešili čo? dá sa dohodnúť všetko hned na prvej?všetko si platila naraz pred opkou?pá

lauriiik

LILIII

Tak iste,že pán doktor Červeň je určite dobrý plastický chirurg.Bola by som zlá,keby som tvrdila,že nie je.Videla som jeho výsledky práce a musím povedať,že prsia robí naozaj krásne.Veď pôvodne som bola rozhodnutá,že idem k nemu...Len keď som bola u neho na konzultácii,tak asi nemal svoj deň.To sa stáva.Ja som sa rozhodla nakoniec pre Chirmed.Bolo to také intuitívne rozhodnutie.Ťahalo ma ísť k pánovi doktorovi Kačmárovi,lebo si viac získal moju dôveru...To tým prístupom...Neľutujem.Ale všetkým babám čo idú na opku samozrejme držím strašne palce,nech idú už k akémukoľvek doktorovi...;)

lauriiik

viktorka37

Ahojky.No s tým menzesom je to tak,že by si na operáciu mala ísť najneskôr týždeň pred začatím ďalšieho cyklu.Aspoň mne to tak bolo povedané...Keby si mala operáciu počas menzesu asi by to robilo problémy.Vieš,krvácanie a tak.Niektorým ženám sa pri menštruácii aj zvyknú zduriť mliečne žľazy a prsníky bolia(to je aj môj prípad) no a to by v kombinácii s opkou asi nerobilo dobrotu...Drény pán doktor dáva.To sa mi páči.Mne osobne ich nechali od operácie až do druhého rána a poviem ti,že my vytieklo dosť krvi...Tak zo 2,5dcl.Neviem si predstaviť,že by sa mi také množstvo malo samo vstrebávať.A Wobenzym neberiem.3 dni pred operáciou som brala homeopatikum Arnica Montana 9CH(celkom fajn vec na prípravu tela na operáciu),pán doktor vravel,že som sa mu operovala dobre,že som ani veľmi nekrvácala a ani modriny a opuchy nemám nejaké veľké.Trošku mám,ale je to v norme si myslím...Asi nasadím Aescin(to sú tabletky na zlepšenie pooperačného hojenia,proti vzniku hematómu,...)namiesto Wobenzymu,ale musím sa spýtať doktora,či mi to povolí...Sama si ordinovať radšej nič nebudem.:)Okrem tabletiek od bolesti.:)Používam Zaldiar(je len na predpis,ale po prehováraní mi ho predali v lekárni)a musím povedať,že nič iné mi lepšie na bolesť nezaberá.Je super.A ten mám povolený od dokyho.:)No nepísala som,že Mentory sú najlepšie.Iba že sú najdrahšie.Myslím si že je jedno aké implantáty si vyberieš.Všetky značky implantátov musia spĺňať isté normy kvality a bezpečnosti.Tie normy by mali byť jednotné,tak si myslím,že na značke ani tak nezáleží...Skôr záleží na tom,či ti doktor vyberie tie správne rozmery implošov na tvoje prsia a hrudník a ako prevedie operáciu...Inak cítim sa o málo lepšie,ale stále po prebudení ráno mávam šialené bolesti.Bolí ma chrbát a prsné svaly.Celkove cítim také pálenie.A to v jednom prsníku.Ale vraj je to normálne.Že vždy jeden prsník bolí viac.Ale opuchy sa mi zdá,že pomaly ale iste ustupujú a prsia sa začínajú viac rysovať.:)Ale počas dňa to s tou bolesťou nie je až také zlé.Sem-tam ma v nich akoby šklbe,pichá a jazvy trošku bolia...Ale dá sa.A dnes som nemala ešte nič od bolesti a v poho.No rodičia,...He.Tak to bolo celkom divadielko.Hlavne s otcom.Ten povedal,že nevedel,že má také sprosté decko,zaujímalo ho,len koľko ma to stálo a ani sa len nespýtal ako mi je.Vravel iba o sebe ako mu to zobralo 5rokov zo života,toto moje rozhodnutie a povedal,že sa so mnou nebude mesiac baviť,kým to nepredýcha a ani po mňa neprišiel do Košíc aj keď ho mama aj ja o to prosila.:(Pri tom nie som ani ja nejaké decko.Ťahám na 24.:)Mama celkom fajn.Bola celkom milá.Čakala som scénu,ale prekvapivo nič.:)No nejak sa o mňa veľmi nestará:(Robí,behá kade tade.Nikto ma ani nepoľutuje...:D :D :D Tak sa sama tak presúšam doma a trpím.:D Tak ak ideš na konzultáciu 11:30,tak to ja budem asi vychádzať z ordinácie akurát.:)Tak možno sa uvidíme.:)Ešte niečo by si chcela vedieť?

Ozaj baby,tie čo máte po,neviete niektorá poradiť?Medzera medzi prsiami sa vám po odpuchnutí zmenšila?Lebo ja by som ju brala trošku menšiu...Upraví sa to?Mám si skúsiť tlačiť tie prsia k sebe?Ako ste to mali vy?Budem rada za každú odpoveď...

LILIII

davno som tu nebola no neda mi reagovat na skusenost lauriiik . Ja som bola na operacii u p. dok. Pikulu v Novamede v bb a mozem ho len odporucit, ma skveli pristup na konzultacii ma naozaj prekvapil uzasnym pristupom . Baby z okolia bb chodia a chvalia p. dok. Cervena - o jeho kvalitach nepochybujem samozrejme , no ja som bola nadmieru spokojna u pana doktora Pikulu.A este chcem dodat odvahu babam co sa boja co i len pohladu na inechciu .Ja som taktiez strasny bojko a zvladla som to i ked pred op. som mala chut ujst domov no nedala som sa a moc mi pomohol prave moj pan doktor. Momentalne sa este zotavujem no ta bolest je prec a ja sa len tesim z pekneho pohladu na dekolt tak vam baby prajem odvahu dufam ze si to precita i evellina urcite najdes odvahu no potrebujes asi trosku casu a ak sa ti zda ze cakas dlho tak nevahaj urcite to zvladnes drzim palce

viktorka37

ahoj lauriik, ďakujem za odpoved. ani som nevedela, že predoperačné sa dá urobiť hned pred opkou.ja mám konzultáciu 11.30.možno sa stretneme. o tom menzese...myslela som si, že opka musí byť hned po ňom a ty si bola po 2týždňoch, to ma teší. ja som vysadila antikoncerpciu a kedy to príde isto neviem.tým pádom som nevedela ako sa dohodnúť s lekárom.dávajú sa tam drény?a berieš wobenzyn?píšeš, že mentory sú lepšie napr. oproti eurosilliconom, v čom?ako sa cítiš, čo na to vaši?ja som už staršia, a aj tak mám strach, čo na to mama a asi aj rodina. určite si tovšimnú.asi sa hanbím, budú to brať ako rozmar.no nulky ma už nebaví mať.

evelina, našla si tie kontakty? skúsim zavolať aj inde. ďakujem.

lauriiik

viktorka37

Ahojky.Fakt ideš do Chirmedu 2.10.?Ja idem vtedy akurát na kontrolu okolo 10:00 by som tam mala byť.:)Možno sa aj stretneme.:)No ja som mala cenu úplne skvelú.Vyšlo ma to 1901E.:)Všetko aj s predoperačnými vyšetreniami.V Chirmede majú do konca septembra 20%zľavu na všetky zákroky a ani som o tom nevedela.Akurát som to vychytala.Inak zväčšenie pŕs stojí v Chirmede myslím do 1000E plus implantáty.-A ich cena sa pohybuje najčastejšie od 800 do 1200E.Bez zľavy by som počítala okolo 2200E aj s predoperačnými.-To keď si dáš lacnejšie imploše,nie Mentory(tie sú najdrahšie).Dobré sú Polytechy.Ja som chcela tie,ale veľkosť čo som chcela ja bohužiaľ nebol na sklade,tak mi pán doktor objednal Eurosilikóny.No keď som tie imploše videla,fakt medzi nimi nie je skoro žiadny rozdiel,či sú Mentory,či Nagory,Eurosilicone...Je to o tom istom.Predoperačné prebiehali všetky v jeden deň tesne pred opkou.Ráno o 7:00 som bola objednaná k p.doktorke Blaškovej v starej nemocnici na sono prsníkov.Prišla som teda tam a prekvapivo to trvalo asi 5 minút.:)Chvíľku som počkala v meste a o 8:00 som prišla do Chirmedu,tam mi zobrali krv,počkala som na výsledky a poslali ma s nimi na interné vyšetrenie do polikliniky,ktorá je asi 3min.chôdze od Chirmedu k nejakej pani doktorke Groškovej.Tam mi vyšetrili srdce.Asi EKG sa to volá.:P Ja sa do toho nevyznám.Také prícucky:)mi pripla sestra na nohy a hruď a pripojila ma na graf.To trvalo asi minútu.Potom mi doktorka vyšetrila brucho,popočúvala srdce,spýtala sa na alergie napísala správu a to bolo všetko.Išla som nazad do Chirmedu,osprchovala som sa,poležkala som si a šup na operačný stôl.:)A áno,musela som byť po menzese.Ja som bola necelé 2 týždne po...Ak sa chceš pýtať,kľudne sa pýtaj,rada odpoviem na všetko čo budeš chcieť vedieť...:)

viktorka37

ahoj baby, lauriik.som rada, že sa našla duša, ktorá bola v chirmede. ja som tam bola pred rokom a pol na konzultáciu a boli fakt v pohode. lekár sa mi venoval a odpovedal na všetko, čo som chcela vedieť. teraz naozaj vážne uvažujem nad opkou.na konzultáciu idem 2.10., a teším sa. rozmýšlam nad prešovom, vraj sú tam tiež dobrí, a aj lacnejší, no to isto neviem. prvýkrát mi odporúčal také 300-350ml, pri výške162 a váhe 50.mala si tam aj predoperačné vyšetrenia a ako prebiehali? smiem sa spýtať aj na ceny? kedy ideš na kontrolu? si odvážna, šla si sama, to ťa obdivujem. klobúk dole. musela si byť po menzese.toľko otázok ma napodá. aj ked toho veľa o tom viem,i tak to láka spýtať sa znova. pá.

lauriiik

Ešte som chcela spomenúť ohľadom konzultácií,že pôvodne som bola rozhodnutá ísť k pánovi doktorovi Červeňovi z Novamedu,keďže som z BB,tak by som to mala pohodlnejšie.Ale musím vám povedať,že som zostala neskutočne sklamaná z konzultácie.Zaplatila som za ňu u neho asi 16,50E a venoval sa mi asi 8 minút.Nedozvedela som sa takmer nič,iba že by mi navrhol anatomické implantáty.Keď som sa ho pýtala prečo nedáva drény,tak mi na to povedal,že sa nemám starať,že to je na ňom.Že to má odskúšané bez nich...Ani si ma nezmeral ani nič.Arogantným spôsobom na mňa narážal,že som nejaká hanblivka.Povedal mi,že ak chcem ísť na operáciu môžem sa objednať(Bola som u neho 21.8.)na január.Že prvé voľné termíny má až vtedy.Ja som sa samozrejme pýtala,či sa nedá skôr,on že nie a povedal,že ma vlastne ani operovať nemusí,lebo sa mu zdajú moje prsia celkom slušné a že on má aj tak odoperovanú tisícku pacientiek a už do decembra všetky termíny zaplnené.Takže si to mám rozmyslieť.No teda!...To ma už úplne odradilo.Doky asi nemal svoj deň...:D Utekala som z tadiaľ kade ľahšie!Našťastie pred ním som bola v Chirmede(19.8.)a to sa baby fakt nedalo ani len porovnať!Celý prístup pána doktora Kačmára bol úžasný!!!Je neskutočne zlatý,milý,ústretový,ľudský!Venoval konzultácii so mnou 1,5hodiny!!!!(len tak mimochodom konzultácia v Chirmede stojí 10E a to iba prvá,každú ďalšiu už neplatíte.Konzultoval so mnou tie prsia 2x,1.x 1,5h a 2.x 0,5h).Fajn sme pokecali.Celú si ma pomeral,poukazoval mi fotky a pýtal sa aký typ pŕs po operácii sa mi páči.Poukazoval mi aj implantáty,každú moju otázku v pohode a hlavne vyčerpávajúco zodpovedal!Sestričky sú tam tiež straaašne milé.Celkove celý personál!Aj pán doktor Magdo!Strašne chválim!Fakt nepreháňam.Príjemne ma tam všetci prekvapili.Ja som sa ešte s takým zdravotníckym zariadením nestretla.Vidno,že sú súkromníci a snažia sa.Ja by som inde ako tam už jednoducho ani nešla.A baby áno,chcem im robiť reklamu!...Aspoň takto,fakt si to totiž podľa mňa zaslúžia.Nech už je môj výsledok akýkoľvek,viem,že pán doktor sa snažil ako mohol a som mu za to nesmierne vďačná...Takže baby,skúste Chirmed,nebudete ľutovať.:)))))))Teda určite-aspoň čo sa týka starostlivosti a prístupu!:))