viktorka37
Ahojky.No s tým menzesom je to tak,že by si na operáciu mala ísť najneskôr týždeň pred začatím ďalšieho cyklu.Aspoň mne to tak bolo povedané...Keby si mala operáciu počas menzesu asi by to robilo problémy.Vieš,krvácanie a tak.Niektorým ženám sa pri menštruácii aj zvyknú zduriť mliečne žľazy a prsníky bolia(to je aj môj prípad) no a to by v kombinácii s opkou asi nerobilo dobrotu...Drény pán doktor dáva.To sa mi páči.Mne osobne ich nechali od operácie až do druhého rána a poviem ti,že my vytieklo dosť krvi...Tak zo 2,5dcl.Neviem si predstaviť,že by sa mi také množstvo malo samo vstrebávať.A Wobenzym neberiem.3 dni pred operáciou som brala homeopatikum Arnica Montana 9CH(celkom fajn vec na prípravu tela na operáciu),pán doktor vravel,že som sa mu operovala dobre,že som ani veľmi nekrvácala a ani modriny a opuchy nemám nejaké veľké.Trošku mám,ale je to v norme si myslím...Asi nasadím Aescin(to sú tabletky na zlepšenie pooperačného hojenia,proti vzniku hematómu,...)namiesto Wobenzymu,ale musím sa spýtať doktora,či mi to povolí...Sama si ordinovať radšej nič nebudem.:)Okrem tabletiek od bolesti.:)Používam Zaldiar(je len na predpis,ale po prehováraní mi ho predali v lekárni)a musím povedať,že nič iné mi lepšie na bolesť nezaberá.Je super.A ten mám povolený od dokyho.:)No nepísala som,že Mentory sú najlepšie.Iba že sú najdrahšie.Myslím si že je jedno aké implantáty si vyberieš.Všetky značky implantátov musia spĺňať isté normy kvality a bezpečnosti.Tie normy by mali byť jednotné,tak si myslím,že na značke ani tak nezáleží...Skôr záleží na tom,či ti doktor vyberie tie správne rozmery implošov na tvoje prsia a hrudník a ako prevedie operáciu...Inak cítim sa o málo lepšie,ale stále po prebudení ráno mávam šialené bolesti.Bolí ma chrbát a prsné svaly.Celkove cítim také pálenie.A to v jednom prsníku.Ale vraj je to normálne.Že vždy jeden prsník bolí viac.Ale opuchy sa mi zdá,že pomaly ale iste ustupujú a prsia sa začínajú viac rysovať.:)Ale počas dňa to s tou bolesťou nie je až také zlé.Sem-tam ma v nich akoby šklbe,pichá a jazvy trošku bolia...Ale dá sa.A dnes som nemala ešte nič od bolesti a v poho.No rodičia,...He.Tak to bolo celkom divadielko.Hlavne s otcom.Ten povedal,že nevedel,že má také sprosté decko,zaujímalo ho,len koľko ma to stálo a ani sa len nespýtal ako mi je.Vravel iba o sebe ako mu to zobralo 5rokov zo života,toto moje rozhodnutie a povedal,že sa so mnou nebude mesiac baviť,kým to nepredýcha a ani po mňa neprišiel do Košíc aj keď ho mama aj ja o to prosila.:(Pri tom nie som ani ja nejaké decko.Ťahám na 24.:)Mama celkom fajn.Bola celkom milá.Čakala som scénu,ale prekvapivo nič.:)No nejak sa o mňa veľmi nestará:(Robí,behá kade tade.Nikto ma ani nepoľutuje...:D :D :D Tak sa sama tak presúšam doma a trpím.:D Tak ak ideš na konzultáciu 11:30,tak to ja budem asi vychádzať z ordinácie akurát.:)Tak možno sa uvidíme.:)Ešte niečo by si chcela vedieť?
Ozaj baby,tie čo máte po,neviete niektorá poradiť?Medzera medzi prsiami sa vám po odpuchnutí zmenšila?Lebo ja by som ju brala trošku menšiu...Upraví sa to?Mám si skúsiť tlačiť tie prsia k sebe?Ako ste to mali vy?Budem rada za každú odpoveď...