Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

rolex_: dakujem za odpoved si velmi mila, sestra ma k nemu stale posiela ale sa bojim ked som nanho pocula aj zle ohlasy

rolex_

bellinka : Dr.Fedeles mi operoval pred rokmi nos a som velmi spokojna, aj kamaratka bola unho a tiez ho ma krasny, prsia neviem ako robi

bellinka

baby neviete ako robi Dr.Fedeles v ba v ruzinove???sestra ma k nemu nahovara lebo jej urobil prsia pred rokom a je spokojna ale chcem vediet este nejake ohlasy nanho(aj pozitivne aj negativne ak su) dakujeeem

viktorka37

ahojte lauriik.chcela som sa ozvať včera,no mala som problémi s pc.teraz si už isto na ceste do ke.ja tam nebudem.bola som na konzultácii v po, primár sabovčík, v nemocnici.rozhodla som sa na 100%, idéééém! som taká nijaká. teším sa ale aj bojím.ked som pozerala galerku, a boli tam kocky podobnej stavby tela, po opke mali prirodzené a pekné prsia aj pri 300-350ml.mne navrhol skôr 250-225ml.dostala som normálne prekvapená, ved tam skoro nič nemám.bude to síce vyzerať prirodzene, no aj tak.všetké vravíte, že treba ísť do maxima.neviem čo robiť.beriem, že je odborním on,no...manžel by prijal tie 300, vraj aby som potom neľutovala a o rok nevimýšľala nad väčšími.jedna opka mi stačí . mám 162/50.

baby radte, ako ste sa rozhodovali vy?

každá to zvládla s jednou podpirou? asi si objednám dve.idem na predoperačné a objednanie silikonov 12.10. a opku mi dal prednostne 14.10., jóój,bojím sa.ale viac sa teším.

evellina, mám chuť do teba štuchnúť a zaželať ti viac odhodlania. ja som si pred mesiacom ani nemyslela, že dnes budem rozhodnutá.10.rokov je asi už dosť dlho nad váhaním.zaslúžim si to!žijem len raz.

saula

Mna este caka OP a dost sa bojim.Prosim nejaku babenku,ktora nedavno podstupila OP,aby napisal pocity.Bojim sa hlavne tvrdnutia prs,kvoli kapsul a bolesti.Dakujem.

saula

Mna este caka OP a dost sa bojim.Prosim nejaku babenku,ktora nedavno podstupila OP,aby napisal pocity.Bojim sa hlavne tvrdnutia prs,kvoli kapsul a bolesti.Dakujem.

rolex_

Ahojte kocky, aj ja som po:o) v utorok ma operoval p.Dr. Cerven z BB Novamedu. Som velmi spokojna s profesionalnym pristupom, jeho aj personalu v nemocnici. Je pravda lauriiik, za sme na konzultacii nepozerali fotky inych dievcat pred/po (videla som ich strasne vela uz predtym), toto som ani neocakavala,potrebovala som aby sa na mna pozrel profik a navrhol mi riesenie mojho "maleho" problemu:o)na zaklade skusenosti.
Po op. sme sa este rozpravali o drenoch, niekedy ich vraj aj daval, ale je to z jeho pohladu zbytocne, implantat svojim tlakom spolu s elastickou podprsenkou nedovolia hromadeniu tekutiny. A kamkolvek by vam dreny zaviedli, nieco vytecie, nakolko nase telo obsahuje vela tekutin.
Dievcata, ktore ste pred, naozaj zavisi od toho co presne od svojho doktora ocakavate, kazdy ma pristup iny. Ja som maximalne spokojna, nic viac sa z mojho pohladu pre mna ani nedalo spravit.
Foto pridam buduci tyzden.

ketrin11

daphne, ja mam 4 mesiace po opke a tiez mam vlnenie. Je to len hmatatelne a pri hlbokom predklone. pytala som sa na to doktora a aj baby na omlazeni o tom dost pisali. zevraj to je u tenkých dievcatach normalne a ma to skoro kazda tensia baba a pokial to nie je viditelne, je to v pohode. No treba len dufat, ze sa to nezhorsi. u mna si to ani moj partner nevsimol....
Inak to moze byt zevraj aj zaciatok kapsulace, takze asi to treba sledovat, alebo pre pokoj na dusi navstivit svojho operatora. Kto ti to robil?

pasa

lauriiik
:) ja som tiež mala problémy s hrbením sa, mala som pocit, že sa už v živote normále nevystriem, ono sa to ale všetko tak dáko plynulo dalo do normálu...
dokonca som si od strachu bola s kamarátkou nakúpiť kopec handričiek na gombíky, lebo som si myslela, že už nikdy nič neprevlečiem cez hlavu.....teraz je to už v pohodičke, len robím všetko veľmi pomaličky a opatrne...
ďakujem za pochvalu za prsíčka, teším sa z nich každý deň, len škoda, že som nešla aspoň o trošku do väčších :(
každý večer si ich fotím a potom obzerám ako dáky narcis....
ako som ráno vstala tak som frčala na net, či sa mi už bude dať dostať do galerky, lebo som bola zvedavá na teba :) a prvé, čo ma napadlo bolo, že ty kokšo na čo si si dávala imploše, ked máš také pekné prsíčka :)
z pekného budeš mať len pekné, tak sa už teším na tvoje foto: