ahojte lauriik.chcela som sa ozvať včera,no mala som problémi s pc.teraz si už isto na ceste do ke.ja tam nebudem.bola som na konzultácii v po, primár sabovčík, v nemocnici.rozhodla som sa na 100%, idéééém! som taká nijaká. teším sa ale aj bojím.ked som pozerala galerku, a boli tam kocky podobnej stavby tela, po opke mali prirodzené a pekné prsia aj pri 300-350ml.mne navrhol skôr 250-225ml.dostala som normálne prekvapená, ved tam skoro nič nemám.bude to síce vyzerať prirodzene, no aj tak.všetké vravíte, že treba ísť do maxima.neviem čo robiť.beriem, že je odborním on,no...manžel by prijal tie 300, vraj aby som potom neľutovala a o rok nevimýšľala nad väčšími.jedna opka mi stačí . mám 162/50.
baby radte, ako ste sa rozhodovali vy?
každá to zvládla s jednou podpirou? asi si objednám dve.idem na predoperačné a objednanie silikonov 12.10. a opku mi dal prednostne 14.10., jóój,bojím sa.ale viac sa teším.
evellina, mám chuť do teba štuchnúť a zaželať ti viac odhodlania. ja som si pred mesiacom ani nemyslela, že dnes budem rozhodnutá.10.rokov je asi už dosť dlho nad váhaním.zaslúžim si to!žijem len raz.