Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livuska

ahojte chcem si dat urobit silikonove prsia idem k dr cervenovi 30 okt na kozultaciu a chcela by som vydiet neaku jeho pracu mohli by ste my poslat niekto heslo do galerky?

Laura S

bellinka

dakujem, ja som si cistila schranku a vymazala som si ten mail, preto heslo uz neviem. Ale napisem live:o)

Laura S

Bellinka

ja mam anatomicke implantaty, vysoky profil. Chcela som anatomy, lebo som sa bala, ze keby som si dala okruhle, kazdy by hned spoznal, ze mam umele prsia. A ja som chcela, aby moje prsia vyzerali prirodzene velke:o)A mam ich ciastocne pod svalom, lebo cely impl. sa mi pod sval nezmestil.

Pises, ze sa ti pacia okruhle implantaty, ale ze Dr. ti chcu dat anatomicke. A povedali aj iny dovod okrem toho, ze zenam po porode davaju anatomicke? Lebo to vobec nie je pravda, ze zenam po porode sa davaju iba anatomicke.Vela zien ma po kojeni okruhle implantaty...

Viem, ze vela zavisi od tvojich terajsich prs. Stava sa, ze niekt. zeny, kt. maju po kojeni musia mat iba okruhle a ine iba anatomy, lebo ich tvar prs pred operaciou nie je taky, aby si mohli dovolit hocico.

Opytaj sa Dr., co by sa stalo, keby si si stala za svojim, ze chces okruhle implantaty za kazdu cenu, lebo sa ti pacia. Ci je to len jeho nazor, ze jemu sa pacia viac anatomy, alebo to suvisi s tym, ake prsia mas teraz, po kojeni...

bellinka

Laura S:

Lauri ano ja chcem tiez velke , nepotrebujem aby vyzerali prirodzene ja chcem proste tiez velke koziska ..mam odkojeny 1rok takze to je super a mam tam teda aj dost koze..lenze jeden doktor povedal ze mi 400ml moze dat ale nie pod sval zevraj sa mi to tam nezmesti a druhy mi povedal ze mi da 400 ml mozno aj viac ako sa bude dat a chce mi to dat jednoznacne pod sval ze sa to tam v pohode zmesti ale chce mi to robit cez bradavku ...chcem sa ta prosim ta spytat tty mas anatomicke alebo gulate ??? lebo ja by som chcela ggulate ale obidvaja mi povedali ze by mi dali anatomicke , ze tym co maju odkojene davaju take, ibaze ja chcem aby mi tak stali pekne dopredu , nechcem aby boli padnute dole...co mam robit???

Laura S

viktorka 37

medzi 225ml a 300ml nie je takmer ziaden rozdiel vo velkosti. Volnym okom si rozdiel ani nevsimnes, takze je zbytocne riesit, ci viac, alebo menej :o) Rozdiel medzi implantatmy zacina byt viditelny az pri rozdiele od 100ml a viac.

Laura S

bellinka

drzim ti palce, nech si dobre vyberies:o)
ja som mala predtym 305ml, ale bolo to strasne malo, tak som bola na reoperacii a teraz mam 600ml a poviem ti, vedela by som si predstavit aj viac :o)
Hlavne si dobre rozmysli velkost, aby si nebola nespokojna, ako som bola ja. Ja mam rez v podprsnej ryhe, ale myslim, ze v pohode je aj rez okolo prsneho dvorca.Zavisi to aj od toho, aky mas prsny dvorec, moj je maly, preto doktor nad nim ani neuvazoval :o)

Laura S

chcem sa opytat na galeriu s fotkami, velmi davno som tu nebola a mam v nej fotky pred a po augumentacii aj ja. Ako sa do nej dostanem? Lebo uz som zabudla :o(
Chcela by som pridat aj nejake nove foto, ale neviem, kto to ma teraz na starosti ...

viktorka37

rolex...potešila si ma. možno som nedôsledne čítala fórum, no nenašla som tam zmienku o ležaniu na boku. ma chrbte taký dlhý čas umriem.spím na bruchu a boku. ten chrbát bude pre nňa smrť,no zvládnem to, ak treba!