Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

jeeej tak by som mohla ist aj tomu kosstalovi na konzultacku..lebo chcem ich vyskusat viacej tych doktorov...a ked si bola ty na konzultacke nespominal ake implantaty dava radsej nahodou lebo miektori doktori maju radsej anatomicke lebo vyzeraju prirodzene..sakra ked ja chcem tie okruhle strasne:o)) nemas nahodou nanho kontakt by som mu cinkla ohladom konzultacky , ved pezinok je kusok od BA

sima3

bola som u kostala v pezinku v institute estetickej mediciny, chcel mi tam dat 180ml ale mam tam 200ml anatomicke, dneska som si prsia pozrela v zrkadle a su pekne a nie su male, praveze naopak su akurat k mojej postave chudej, az mam pocit ze su nejake velke :)

bellinka

Sima: a
1.u jakeho lekara si si dala spravit prska ??
2.kolko ml mas implantaty?
3.okruhle alebo anatomicke??
Prepac ze tolko otazok ale chcem ist na op a tak teraz bazim po infoskach :o))
Drzim palceky aby sa ti to cim skor zahojilo ...aj ja uz chcem fnuk

sima3

ahojte :)
ja som 5 dni po operacii a uz nemam skoro ziadne bolesti, hned rano ked som sa zobudila tak som necitila bolest pri zdvihnuti tak som z toho uplne happy :) operaciu vobec nelutujem a uz sa tesim kedy si konecne budem moct dat normalnu podprsenku, inak vy ste si po akom case zacali davat aj tricka cez hlavu?? :)

viktorka37

evelina ... ďakujem za kontakt na lekárku,no ja som už objednaná na 14.10.do po.ale dík.
lauriiik...ako sa cítiš?ešte musíš brať lieky od bolesti.ocko sa už zmieril z "hlúpou" dcérou?kedy sa chystáš do práce? pekný večer...

bellinka

LIVUSKA:

Nato aby si sa dostala do galerie musis live na mail poslat svoje foto pred staci bez hlavy a napisat jej tam tvoj nick ona ti posle stranku na ktorej su fotky a heslo ...

bellinka

Laura S:

tak zajtra idem este na jednu konzultacku k tretiemu doktorovi a som zvedava , prave to tu s priatelom riesime pozerame fotky kade tade a obidvaja tvrdime ze okruhle su cool aspon podla nas , mne proste nevadi ked je vidno ten prechod , ked su ako dve gule , nam sa to proste paci a preto som sa prave rozhodla ze zavolam este lekarom a tak jak sme sa dohodli na velkej velkosti implantatu tak im skusit navrhnut tento okruhly profil aj ked to nevyzera prirodzene, A UVIDIM ....