Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

LAURA S:
lauri este som sa zabudla spytat v KE ta kto operoval?? ja som z ba a KE mam uplne na opacnom konci ale mozno by som tam aj isla ved za tych 30000sk co tam usetrim si zozeniiem ubytko , zaplatim cestu a este mi aj zostane...len neviem jak by som urobila konzultacku u dr.

bellinka

LAURA S:
tak ja som asi tvoja krvna skupina lebo ja chcem tiiez velke , mozno to blbo znie ale ja nepotrebujem aby vyzerali prirodzene ja proste chce aby vyzerali ako velke umele koziska ha ha, preto som aj lekarom povedala ze chcem ist do max uprimne a boli radi a bezproblemov mi to odsuhlasili a povedali aj viacej ako som mala prosbu min 400ml ale chcu mi dat obidvaja anatomicke a ja sa strasne bojim ze budu take moc slzickove , ja by som chcela hrozne aby vyzerali ako dve lopty mne sa to hrozne paci..co myslis mam ist do tych anatomickych ??
oni tvrdia ze po kojeni mam trosku ovisnute prsia a ze keby mi dali okruhle impl ze by som mala bradavky dolu...tak neviem co mam robit

bellinka

WENDY:
tak ty mas taky isty problemik jak ja , aj ja som strasne zvedava kedy sa budem moct natahovat s mojim drobcom 16mes (do kocika, autosedacky, a tak)ja by som preto chcela ist na op pred vianocami aby boli vsetci naokolo doma cez sviatky a aby som mala kam odlozit maleho aspon na 2tyzdne..
inac prihlas sa do nasej gallerky , budes mat vecsiu predstavu , musis poslat foto pred op staci jasne ze bez hlavy na mail LIVKE e.uhrinova@gmail.com a ona ti spetne posle stranku na ktorej to najdes a heslo s ktorym si budes moct pozerat fotky ..
a kam chces ist na op??ku jakemu dr??

Laura S

Bellinka,

to ti teda poviem, v BA su podstatne drahsi lekari, povedala by som ze su zbytocne predrazeny. Ja som v BA platila rovnych 100tisic u Minarovjecha a na reoperacii som bola v Kosiciach v Chirmede a tam mi urobili prsia o 30tisic lacnejsie a pristup a dojem sa s BA neda ani porovnat. V KE som bola totalne spokojna. Dr. Kacmar je velmi sikovny, starostlivost perfektna, proste mam odtial skvele dojmy.

V mojom pripade som mala najskor predsudky voci Kosiciam, myslela som, ze BA musi byt najsuper, ale uz viem, ze to tak nie je. Nie vzdy, vysoka cena, znamena aj spokojnost ;o)

Laura S

bambi 1

dakujem :o)ja som bola na vymene tusim po 2 - 2,5 roku. Uz si to presne nepamatam. A s kupovanim podprseniek mam problem, lebo ako hovoris, mam maly obvod a velke kosiky. Kupujem si 75 E-F, ale najlepsie by mi bol aj tak obvod
70 :o( Ale niekedy si kupujem obvod 80 a zmensim si ho.

ja mam sice 600ml, som spokojna, ale aj tak to nie je moja vytuzena velkost, vedela by som si predstavit na mne aj este vacsie prsia:o)Lebo pri mojej vyske 176cm sa ta velkost akosi straca:o)

Ale uz to nejdem riesit, nebudem cely zivot zarabat iba na prsia:o) A navyse, v buducnosti planujem deti, tak by bolo zbytocne davat si este vacsie prsia pred kojenim...

teraz uz som skusenejsia, co sa tyka augumentacie a uz by som sa nebala ist do vacsich velkosti. Ale clovek, pokial neskusi na vlastnej kozi, si nevie predstavit, ako to bude po operacii vypadat a ma strach, co je normalne.

Laura S

wendy1

aj ja som bola u Minarovjecha. A povedala som mu, ze chcem velke prsia, kedze som dost vysoka som si to mohla dovolit, ze nech mi da maximum, co sa mi da a on mi ponukol tiez max 305ml, viac mi nechcel dat.A to mi odporucal este mensie, ale ja som stala za svojim, tiez ma varoval, ze budem mat velke prsia, ze ci som na to pripravena...A nakoniec som sa takmer rozplakala, ked som po operacii, po zmiznuti opuchov s hrozou zistila, ze 100tisic je v prdeli a moje prsia su stale malinke:o(

Bola som strasne sklamana a nahnevana, lebo vobec nepocuval, aku mam predstavu. On je proste zastancom mensich velkosti. Sam mi to potom povedal.Teraz to uz viem, ale vtedy som o augumentacii skoro nic nevedela a tak som mu maximalne doverovala. A to poznam dalsie 2 baby, ktorym tiez dal iba 305 ml a tiez su sklamane.

Dobre si rozmysli, aku velkost si vyberies a ake si predstavujes prsia po operacii!!!! Ak sa ti pacia skor mensie prsia, tak to budes s 305ml mozno spokojna, ale ak nie,tak to bude malo. A zavisi to aj od tvojej terajsej postavy.

wendy1

ahojte baby.som tu nova a chcem sa najprv podakovat bellinke,ze ma sem nasmerovala :)
ja mam termin 16.11. u pana primara Minarovjecha. strasne sa nato tesim i ked sa aj bojim. prekonala som totizto v 17 trombozu lavej nohy a tak trosku je opka rizikovejsia,kvoli embolii.. ale ja verim,ze sa nic nestane :)

vy tu pisete svoje vysky a vahy a kolko ml implantaty si date vlozit alebo mate vlozene. ja ziiraaam!uplne ste ma zneistili. moj doktor mi navrhuje 305ml a ja si to vobec neviem predstavit,ake velke ich budem mat. teraz mam moje po troch detoch ani nie 1 :( kosicek A mi je veeelky :((( a tak zacinam mat blby pocit,ze 305ml bude malo. dr. hovoril,ze ak nechcem,aby mi prsia z pod tricka kricali :"halo tu sme silikony" tak ze mi da anatomicke pod sval,305ml.. skusim sa dostat nejako do tej galerie,aby som si urobila predstavu.
este otazocka na tie,co uz maju po.. kedy po opke budem moct dvihat deti na ruky nebudem mat varovku,resp. pomoc na dlho.len na tyzden. :/

bellinka

BAMBI :
dakujem za uprimnu info..ano aj mne to vysvetloval s tymi bradavkami , len ja by som nechcela mat taky slzickovy tvar prs ale taky loptickovy sakra a do maxima idem 100%tne ha ha..ja mam az 174cm a 52kg takze nie je problem s tou velkostou a nehovoril ti ze v buducnosti asi budes musiet tiez podstupit to nadvihovanie prsnikov ak si mala predtym tiez ovisnute prsia???inac o dost su drahsi ti nasi bratislavsky lekari ako napr.v BB, som rozmyslala ze by som aj tam isla

bambi1

bellinka
ahoj, som takmer 6 mes. po, prsia mi robil Dr.Trška-je úžasný. Čítala som, že chceš okrúhle(aj ja som chcela),pri poklesnutých prsiach-po kojení sa dáva anatom, lebo vytlačí bradavku vyššie, tým že je dolu vysoký a široký, smerom hore sa splošťuje, takže máš bradavku pekne v strede, pri okrúhlom by si ju mala nízko,dolu, mne to takto približne vysvetlil, nakreslil. Ak chceš veľké prsia, choď do max. čo navrhne, mne pôvodne chcel dať 360ml, nakoniec sme sa dohodli na 435ml, extra vysoký profil, pod sval, a vôbec nie sú veľké, také akurát, brala by som väčšie...mám 163, 50 kg.

laura S
ahoj, po akej dobe si išla na výmenu? Máš krásne prsia,nemáš problém s kupovaním podprseniek? Keď raz pôjdem na reopku, dám väčšie, teraz mám 435ml a nezdajú sa mi vôbec veľké. Už teraz sa mi ťažko zháňajú podprsky,malý obvod, veľký košík, neviem čo bude potom... nemáš s tým problém?

sima3

0910111669 je cislo na recepciu tej kliniky oni ti daju termin, v pezinku ma konzultacie len v piatok, ostatne dni robi v ruzinove ale tam nemam cislo :) vyjadril sa tak ze dava anatomicke a eurosilicone :)