Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

baby este sa chcem spytat. boli to moc po opke? je pravda,ze si ani tricko nebudem vediet obliect,alebo ocesat si vlasy,ci vstat z postele? ja mam varovku pre deti,teda pomoc len na necely tyzden.. bolest by som dokazala zvladnut,ale ak sa mi tam ma nieco poskodit,tak neviem co spravim.. :/ a ako vyzera ta speci.podprsenka co sa nosi po operacii??

wendy1

ahojte baby. ste zlate,ze ste mi odpisali.. no znova a znova som vystrasena.. kedze Laura S napisala,to co napisala..
ja nechcem obrovske prsia,ale ani male.. take akurat. nevadi mi,ze to bude vidno,ze su silikonove,ale nechcem ani,aby vyzerali,ze idu pomaly prasknut :D mozno ked mi Livka posle pristup na galeriu,tak budem mudrejsia.

Laura S:
aj mne Minarovjech povedal,ze je zastanca malych prs a to ma mrzi,lebo nieje podstatny jeho vkus,ale to co chce kazda klientka,nie? :) lenze ja si neviem predstavit,ked mi povie,ze tolko a tolko ml,ze ako to bude vyzerat. pozrite sa do galerie na moje "nijake" :( prsia a posudte sami a poradte. urcite chcem anatomicke. a ked by som to mala povedat v beznej velkosti,tak chcem take mensie 3ky. mam 165cm a 54kg.

bellinka

Lauriiik:
aj tvoje prsicka su uzaaasneee , ja mam mat akurat zajtra konzultacku s dr.magdom co pracuje spolu s dr.kacmarom , tak by som aj isla do kosic z ba keby som mala mat taketo naaaadherne prsia..

Livuska:
ty mas pekny zaklad na op , tekze budes mat krasne urcite aj po op:o))

bellinka

Petula :
jeeejj akurat sa tu objavili fotky :o)

Suuu uuuuzaaaasnneeee aj ja chcem presne taketo len este troska vecsie , prosim prosim kto ti to robil???

bellinka

Petula :
Ahoj som straasne zvedava na tvoje foto lebo ja mam tiez odkojene jedno dieta , mam ovisnute cici ved potom si mozes kuknut ked sa dostanes do galerky a zatial mi dvaja lekari povedali ze mi daju anatomicke , lebo to sa dava po kojenii , ale ja chcem okruhle...prosim ta u koho si bola na op??aj ja chcem najst lekara ktory mi da okruhle , aj ja si myslim ze nebudem mat bradavky dolu ..zajtra mam konzultacku u 3tieho lekara tak som zvedava :o)))

LILIII

wendy1 no to zalezi hlavne na tebe aku mas predstavu ja mam taktiez len 300ml (kupujem si podprsenku cislo 70/B predtym som si kupovala AA) a mam pocit ze je to tak akurat , totiz mam ich ako baby hovoria take prirodzenejsie a hlavne nie su padnute ako som mala predtym pod trickom su vidiet no nie je to take vulgarne /to nechcem nikoho urazit je to len moj nazor/ja som pred op. taktiez riesila velkost a bola som mimo ked som citala tie ml...... no som velice spokojna ja osobne som bola po op. tyzden neschopna cokolvek urobit na druhy tyzden sa to trochu zlepsilo no moc ma bolela chrbtica (to preto ze budes musiet spavat len na chrbte )zodvihnut deturence budes moct asi len po 3.tyzdnoch az mesiaci aby si si neublizila teda sa ti moze odtrhnut hojace-sa tkanivo

petula5

ahojte, poslala som fotky livii, uz sa tesim, ked budem moct kuknut vase :)
bohuzial som poslala len po opke. nemam pred opkou, ale boli v hroznom stave, po odkojenych 2 detoch, vytahane popraskane, bradavky zosuverene :(

mam okruhle implantaty, ale nezda sa mi, ze mam po opke bradavky nizko...mozno ze vam sa bude zdat...no dajte potom vediet

bellinka

LAURA S:
lauri tak napisala som do toho chirmedu mail ze ci musim prist na konzultacku osobne alebo ci sa da aj inak posudit cii by mi dr zvecsil prsia (napr.mailom) a oni mi hned odpisali ze dr.je zajtra pracovne v ba kvoli transplantacii vlasov a tak ze by ssme mohli urobit konzultacku tak sa hroooozne moc tesim , to je uplne super...tak som zvedava kedy a kde sa s nim zajtra stretnem, lebo jeho robota je neskutocne krasna, srat aj na peniaze ale tie jeho kozicky su fakt enonuno:o)))))

Laura S

bellinka

V KE je Dr. Kacmar. Ja som zo severneho Slovenska a pre mna je rovnako daleko BA aj KE. Ale nelutujem a oproti BA som veeeela usetrila. Nielen penazi, ale aj nervov.A to ja mam anatomicke impl.a okruhle impl. su este lacnejsie, takze by si platila este menej ako ja. Mozes tam zavolat, za opytanie nic nedas a dozvies sa presnejsie info:o)
www.chirmed.sk

A ci si mas dat okruhle impl. alebo radsej anatomicke? To zavisi od toho, ci ti nebude vadit, ze bradavky budes mat mozno polozene nizsie, ako by mali byt. Ak ti ide iba o ten okruhly tvar a na zvysku ti nezalezi, tak si daj okruhle impl.

Mne sa anatomicke impl. velmi pacia, ale je pravda, ze maju slzickovy tvar. Na tom zial nic nezmenis...