Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daphne

lauriik
pozerala som foto a su kraaaasne este raz gratulujem,vyzeraju maximalne prirodzene.naozaj nadherne.

a niektora kocka sa pytala ohladom velkosti.urcite chod do maxima.po opke sa zdaju obrovske ale po odpuchnuti su mensie.ja som nemala ziadne a dostala som hned trojky a vobec neboli take mega ako kazdy ocakaval myslim,ze silikonove trojky su uplne ine ako tie prirodzene.ak budem moct ist na reopku pojdem urcite do vacsich.pa

daphne

dakujem kiarusenka za info.mne robil prsia dr.cerven.po akej dlhej dobe od opky robi reoperaciu dr.minarovjech?asi si tak iste smutna ako ja.mrzi ma ze mas aj ty problemy.ale neboj pojdes na reopku a budes sa tesit aj ty.u mna su jediny problem peniaze.ale budem sa snazit nejako setrit a potom pojdem hned na nove a dufam ze aj konecne vydarene prsia.
rolex
to vlnenia sa prejavuje po bokoch a na spodu prsnikov.
ketrin11
ked mam uvolneny sval tak je to viditelne aj v stoji.a ked sa ich dotknem tak ma chytaju vazne depky.
ty mas tiez eurosilicon od cervena vsak.

Zu1980

Ahojte,

tak pomaly sa mi to tiez blizi, tak cloveka co to napada:)Myslite si, alebo ma niekto skusenost, ze po operacii budem schopna soferovat?Rozmyslam ako si to zariadit. operovat ma maju doobeda a budem tam aj cez noc. myslite, ze zvladnem soferovat na druhy den z BB do BA? tabletky proti bolesti lekar odporuci, alebo co odporucate zariadit si predtym a pripravit si do nemocnice pripadne na dalsiu starostlivost o seba? :))

lauriiik

bellinka

Jéééj ďakujem krásne za pochvalu.:)Si milá.No pán doktor Magdo je super človek tiež.Veľmi sympatický,vtipný a videla som aj jeho prácu.Je naozaj šikovný a má vkus...S Kačmárom sú parťáci a myslím si že je rovnako šikovný.Môžeš sa na neho tešiť!Fakt.:)Potom daj určite vedieť aké si mala dojmy z neho a čo ti povedal...Budem nesmierne zvedavá ako si dopadla.:)Ja jednoznačne keď budem niečo ešte chcieť operovať,tak pôjdem na milión percent znova do Chirmedu.Aj keď som z Banskej Bystrice a Košice tiež nemám najbližšie.Mám to tam rada.Veľmi.Už normálne začínam špekulovať aj s liposukciou bokov a brucha...:P To by mi ešte bodlo...K mojej plnej spokojnosti.:)

lauriiik

viktorka 37

Ahojky.No tak ja mám presne 2týždne od operácie,ale môžem povedať,že tabletky na bolesť už vôbec neberiem asi 4 dni.Tak nejak...Už ma nič nebolí ani chrbát,aj rukami celkom hýbem aj obliekať tričko cez hlavu viem...No super,super.Nemôžem sa sťažovať.Som spokojná.Už sa aj teším z tej operácie.:)No momentálne sa do práce chystám až v novembri,lebo teraz nerobím:)),tak aj preto som sa dala operovať teraz...No ak by som robila,tak by som si dovolenku vybavila tak presne na 2týždne alebo tak 16dní.Pre istotu.Podľa typu práce...Oco je už kľudný.:D Zmieril sa s tým.Tak s ním tiež ok.Všetko ide zatiaľ ako má.:)A ty ako?Operácia sa ti blíži.Nervozita stúpa?Ako sa cítiš?

livuska

belinka Dakujem.Dufam ze budu pekne uz sa hrozne tesim chcela by som 350 okruhle pod sval ale neviem ci to nebude privela pri mojej vyske 167-48kg ja som skor za take vacsie:-))Neviete niekto poradit? Dakujem.

lulu29

Ahojte babenky,som tu nova,chcela som sa dozvedieť niečo o operácie prsníkov tak som si vyhľadala toto fórum.Ja idem k doktorovi Červenovi do BB na modeláciu prs už o týždeň,tak mam trosku strach.Objednal mi implantáty 400 ml,dúfam že to nebude až príliš.Chcem sa vás spýtat,mam 2 ročného syna,ako dlho to asi tak trvá kým budem ready?

sima3

wendy1:

mna to bolelo len prvy den celkom dost, ostatne dni to bola pohodka, vedela som sa aj sama posadit, ist na wc ci najest sa. sestricka si robila srandu ci som ozaj bola na tej operacii ze ved nevyzeram ze by som mala nejake bolesti :) podla mna su najhorsie noci kedy musis lezat len na chrbte.. a ci si budes vediet ocestat vlasy? to neviem ja som si dala vzdy celenku a bolo mi jedno ako vyzeram :)

a tuto je link na podprsenky: www.lipoelastic.com