Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

sima 3

dakujem za link. uz mam predstavu asi ako to vyzera. a to si tu podprdu musim zohnat sama? nedaju mi ju v nemocke? a ako je to s hygienou po opke? mozem sa hned sprchovat,ci ako?

baby ja mam fakt dilemu,kolko ml si mam dat :/ zatial mi livka neposlala pristup na galeriu,tak cakam..

mate niektora prekonanu trombozu?? lebo ja hej a vraj to moze byt velke riziko pri opke kvoli embolii.. :/

lauriiik

Zu1980

Tak môj názor k tomu šoférovaniu je asi taký,že aj keby si to hneď zvládala po operácii(čo je dosť nepravdepodobné),tak byť na tvojom mieste to v ŽIADNOM prípade nerobím...Mne doktori z Chirmedu ZAKÁZALI šoférovať do mesiaca po opke.Prvé 3 týždne po operácii sú najdôležitejšie čo sa týka hojenia.Počas tých prvých 3 týždňov sú prsia mimoriadne citlivé na akúkoľvek záťaž.Doktori tvrdili,že v tomto období sa môže kadečo zlé stať a ani o tom nemusíš vedieť.Radila by som ti prsné svaly nenamáhať.Fakt žiadne domáce práce a v žiadnom prípade nešoférovať.Neriskuj,že sa ti tam dačo potrhá a budeš mať zbytočne problémy...V najhoršom choď radšej autobusom.Tak som išla aj ja z KE do BB.Autom by som nezašla!Nehrozí!
Radím dodržiavať pooperačný kľud baby!Vo veľkej miere to dokáže ovplyvniť konečný výsledok!Takže žiadna námaha!To vám povedia aj lekári...

rolex_

Zu1980 : suhlasim s tebou, vcera mi Cerven vyberal stehy a som velmi spokojna. Preoperacne mi robila obvodna, trvalo to 3 dni. Nekomplikuj si to.

Zu1980

daphne

dakujem ti za odpovede. mas pravdu, asi radsej ukecam niekoho na odvoz. nie je to predsa len najmenej km.
inak ktvoje prsia su krasne, len si ma vylakala tymi problemami co mas a to tiez idem k Dr.Cervenovi :( ale videla som jeho pracu a aj vydarenu, tak asi to je suhra viecerych faktorov a nie je to len o doktorovi.

este otazocka, poradi mi, kto robi v BA predoperacne vysetrenie? asi nepojdem k svojej obvodnej lekarke, lebo to bude trvat nekonecno :)))

dakujem

Zu1980

daphne

dakujem ti za odpovede. mas pravdu, asi radsej ukecam niekoho na odvoz. nie je to predsa len najmenej km.
inak ktvoje prsia su krasne, len si ma vylakala tymi problemami co mas a to tiez idem k Dr.Cervenovi :( ale videla som jeho pracu a aj vydarenu, tak asi to je suhra viecerych faktorov a nie je to len o doktorovi.

este otazocka, poradi mi, kto robi v BA predoperacne vysetrenie? asi nepojdem k svojej obvodnej lekarke, lebo to bude trvat nekonecno :)))

dakujem

Zu1980

daphne

dakujem

kiarusenka

daphne sme na tom rovnako ... tak isto robia pronlem financie ... do prs som dala uz 84tisic a dalsich 70alebo80 je uz fakt dost vela ...kurnik sopa to uz som mohla ist do usa si ich dat urobit za tie prachy ...

daphne

Zu1980
ja som si kupil proti bolesti Flector rapid je to prasok kt.sa zaraba do vody.velmi sa mi potom ulavilo.a urcite si kup vlhcene utierky pomozu pri zakladnej hygiene.ak ides k cervenovi tak papucky a kefku,pastu.ja som si zbalila velku cest.tasku a bola mi uplne na nic.o vsetko bolo postarane.a na modriny mi pomohol Lioton 100000.pa pa

daphne

Zu1980
ja som musela po tyzdni nastupit znovu do prace a absolvovat kazdy den 100km cestu a poviem ti kazdy den s placom udrzat tie ochabnute ruky na volante bolo ako za trest.mna vyzdvihol po operacii priatel a priznam sa ti som mu za to velmi vdacna.ja osobne by so soferovat urcite nezvladla ale to je moj nazor mozno to niektore kocky zvladli.