Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petula5

dominique krasne prsia..fakt rozdiel pred a po..musis byt spokojna
aky rozdiel aj medzi tymi fotkami 5 tyzdnov po a 5 mesiacov po.. v tej ruzovej podprsenke uzasneee, ze ich mozes dat tak k sebe!! co je to za podprdu, aj ja chcem taky vystrih :)
mne este nejdu tak uplne k sebe...
BABY kolko po opke by sa dali dat tak uplne k sebe?

bellinka

LARIIK:
no tak mam za sebou konzultacku s dr.Magdom a je uzasny aj som mu povedala ze na 90%idem k nim do chirmedu , len musim este naajst nejake lety z BA do KE , skvelo sme sa dohodli proste uzasny clovek , fotky co som vsetky videla od nich nadhera, ja to kaslem tu dialku ...hrozne sa tesim sme sa dohodli predbezne na december tak uz sa neviem dockat...dohodli sme sa na 400ml okruhly impl, zn.Mentor, s vysokym profilom ...mozno ho presvedcim aj na 450ml..haha mne sa pacia take velke :o)))

petula5

daphne nevidim tam popis k tvojim prsiam..ale zrejme mas tak podobne ako ja nie? gulate vysoky profil pod sval?
sranda, ze ja nemam take skok medzi dekoltom a prsiami...tebe tak zrazu nabehnu a ja tam mam prechod plynulejsi..
zrejme tym, ze ty si uplne chudulinka...co myslis?

petula5

no konecne som mala cas na galerku:

Laurik: naco boli tebe silikony? ved si mala krasne prsia aj pred opkou :-)))))teraz si kolko po? na tych fotkach su prsia 8dnove? este sa zmensia, ze?

mne sa za mesiac vyrazne zmensili

Daphne tak tomu sa hovori BOMBY :)) parada, na kupku si asi nikoho nepresviedcala, ze su prave :)
nevidno ziadne vlnenie na fotkach alebo ano?

sima3

wendy1

podprdu by ti mal dat lekar :) ja som mohla este v noci po opke sama vstat a ist na wc, ale to zalezi od toho ake mas bolesti, sprchovala som sa na druhy den sama po opke, ale len spodok, dnes mam vlastne tyzden po opke a nic mi uz skoro neni :)

petra1408

ja som bola u Kostala na opke a som spokojna zatial :)

petula5

zu1980 teraz som si precitala tvoj prispevok..
v ziadnom pripade nebudes schopna na druhy den soferovat..
budes mat co robit utret sa po malej potrebe na WC s nie este hadzat rychlosti..

kedy mas opku? pripomeniem ti na druhy den :)))

petula5

zu1980 ja som bola na predoperacnych v probiose, su este z tych lacnejsich. su v ruzovej doline.

baby neblaznite s tym soferovanim po opke! tu nejde len o jazvy na kozi, ale aj usadanie implantatu a podobne. vsetko vnutri potrebuje na zahojenie svoj cas a pri soferovani sa napinaju svaly! zbytocne si koledujete o komplikacie.

ja som teraz 2 mesiace po operacii a tiez su este tvrdsie...kazdym dnom je to ine...
a co sa týka bolesti, veru pravda, ze cim vacsi implantat, tym vacsia bolest (ak sa dava pod sval samozrejme)

ja mam 450ml a boleloooooo hrozneeeeeeee cely jeden tyzden! aj flektor som davala, prve dva dni som si veru aj poplakala...po dvoch dnoch, ked mi vybrali tie hadicky a natiahli podprdu sa mi ulavilo a po tyzdni uz bolo relativne ok...

LILIII

baby chcem sa spytat mam mesiac po op. a prsia mam stale tvrde je to normalne? ...a kedy sa vam co mate skusenost objavilo to vlnenie po akom case od op. nemoze to byt i tym ze vypln je moc velka alebo naopak mala dik za radu

lauriiik

wendy1

Ahoj.:)No ja si osobne myslím,že ti tých 305 ml pri tvojich proporciách spraví také dvojky prsia,ak teda tvrdíš,že teraz máš veľmi malé prsia...Mne 325ml spravilo rozdiel od mojich 2-jek myslím 1,5-2 čísla.Asi si budem kupovať podprsenku D aj keď by som odhadovala,že teraz mám také akurát trojky ako sa na seba tak dívam...Ale pamätaj,čím väčší imploš,tým väčšia bolesť po operácii.S hygienou je to tak,teda aspoň môj doktor mi kázal prsia neumývať až do vybratia stehov,čo bude až budúci týždeň v piatok:P.Ale ja sa umývam celá,iba na jazvy si nepúšťam vodu.Tie si pretieram dezinfekčným roztokom Betadine.Prsia zvrchu umývam opatrne hubkou...No umývam sa v podstate celá,len jazvy nie pre istotu,aby sa mi tam nezaniesla dáka infekcia,alebo čo.;)

lauriiik

daphne

Si zlatá,ďakujem aj tebe za pochvalu...Inak ty si vážne týždeň po operácii šoférovala auto?A 100km?Nemôže byť aj to náhodou príčinou tvojich problémov?Lebo ja som 2 týždne po operácii,ale šoférovať auto si neviem predstaviť.Nieže by ma to bolelo alebo čo,ale jednoducho cítim,že to ešte ani zďaleka nie je zahojené...Som odhodlaná do mesiaca od operácie sa nijak takto nenamáhať,skutočne.I keď ja si to môžem dovoliť.Lebo nemám ani rodinu ani prácu do ktorej by som sa musela vracať...No aj keby som mala robotu,tak by som si vybavila kvôli operácii čo najdlhšiu dovolenku inak by som sa do toho bála ísť...Tak to vlnenie je vidieť aj normálne v stoji?No nechcem ťa strašiť ale choď s tým čím skôr k lekárovi,lebo to nie je normálne...Môže to byť aj znak začínajúcej kapsulárnej kontraktúry...Bože,ale prajem ti veľmi,aby sa ti to podarilo úspešne vyriešiť.A mysli na to,že aj ak pôjdeš na reoperáciu dopraj si po zákroku veľa kľudu.Len oddychuj!Nič neriskuj!Uvidíš,že to potom bude všetko ok.Veľa šťastia daphne!