Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

bellinka

to je super, ze si bola s konzultaciou spokojna, ja som to vedela, ze budes :o)
V chirmede je fakt super, budes spokojna, maju tam uzasny pristup a vidiet, ze im na pacientkach zalezi.Ja osobne som sa tam citila skoro ako doma. Dokonca je na izbe aj telka a mozes pozerat co chces :o)

ketrin11

daphne, aj ja si nahmatam vlnenie, ale len ked som v hlbokom predklone. vtedy mi ho je dokonca aj vidiet. Nerobim si z toho tazku hlavu, teda aspon zatial. Dufam, ze sa to ale nebude zhorsovat...
a ano, robol mi ich pan doktor Cerven
a ak budem musiet ist na reoperku, myslim, ze pojdem zase k nemu

bellinka

PETULA5:
skus kuknut moje prska myslis zo svojej skusenosti ze mi to vyplni ten implantat???aj ja som pribrala pri tehot.22kg a to mam len jedneho syna ha ha a ked som kojila som mala asi 3ky prsia a pred take dvojecky teraz 1tky psie uska ..kojila som 1rok

petula5

bellinka nie, nebolo treba, implantat vyplnil vsetko volne miesto. nemala som velke prsia pred tehu. jednotky asi len (nikdy som tie cisla nevedala, ani teraz neviem kolkatky mam)

inak presne som vedela, ze dneska bude prsat...tak ma bolelo lave prso :D :D :D

len tie moje jazvy ma stvu..stale tmavsie ako koza :(
ale v damskom magazine hovorili 100% liek..ze do lekarskej vazeliny nakvapkat stavu z cibule a 9 tyzdnove jazvy začat potierat. vraj urcite zmiznu...tak ja mam najvyssi cas zacat natierat..

petula5

veru mozes byt spokojna :) velmi su pekne..
len som chcela povedat, ze sa doky moc nenamakal na opke, lebo fakt ten zaklad bol super, takze nemal co pokazit hehe

chudak moj doktor musel napravat prsia znicene 32ma pribratými kilami v tehotenstve, nasledne naliatim mlieka a po odkojení 2 detí :D
na to som tie kila schudla a po 13 mesiacoch konecne odstavila aj druheho syna...no to bola fakt konečná :D :D :D

bellinka

Strasne sa tesim ze tu ozila debata , normalne mam z toho radost , nestiham normalne dnes citat :o))))

Laurik:
strasne sa tesim ze ma dnes Dr.Magdo zobral aj ked v Ba nerobia konzulatcky , som nemusela ist na tu chvilku do KE , uplne sa mi prisposobili ..wau super pristup a tesiiim sa lebo som prave nasla letecku s polocnost ktora robi lety z BA do KE a dokonca je na zimu akcia , lety za 33eur aj s poplatkami , SUPEEEEEER a dvakrat denne az lietaju si nevies predstavit aku mam radost tak december to isti ..

Petula 5:
ty mas fakt krasne prsia a tesim sa ze aj ja idem do toho isteho co ty, asi aj ja to zvysim na 45Oml..a tebe nenavrhoval doktor pexiu (cize upravu koze cez bradavku )

lauriiik

petula5

:))))Vďaka za chválu,no ja som chcela silikóny kvôli tomu,že sa mi moje prsia nezdali bohvie aké a na mňa dosť malé.:)Teraz som spokojná s veľkosťou aj tvarom...A na tých foto mám 8dní po...Iste sa ešte trošku zmenšia a dotvarujú.Menia sa každým dňom,ale k dobrému.:))Aj mäknú a už ich aj v tej podprde sťahovacej mám úplne že pekne pri sebe...:)))Som veeeeeľmi spokojná.Viac som od operácie neočakávala vzhľadom na pôvodný tvar pŕs si myslím,že operácia sa pánovi doktorovi podarila.:)Je šikovný.

lauriiik

bellinka

Ahoooj.:)Jooj,tak sa teším,že sa ti dr.Magdo páčil...Že je super?Ja som to vravela...No ja neviem na mňa tam v Chirmede všetci tí ľudia pôsobia perfektne.Sú úžasní.No ja neľutujem,že som tam bola.Sú ústretoví a snažia sa veľmi vyhovieť svojim pacientom...Ak tam pôjdeš,tak čo sa týka starostlivosti,určite nebudeš ľutovať.:)Imploše máš navrhnuté super si myslím,budeš spokojná.:)Držím ti palce!:)

petula5

bellinka:
mne robil fabry v posonium clinic, mam 450ml, vysoky profil, gulate :))
slzickove som nechcela, ja som bola jednoznacne za gulate...
potrebovala som hlavne vyplnit hornu cast prs, ved vies ako je to po vykojenych prsiach...dole je este co to, ale hore len kost a koza :(

bellinka

LIVUSKA:
urcite chod do maxima a este k tommu ked sa ti pacia vecsie prsia tak nevahaj lebo by si to lutovala..ja chcem ist tiez do maxima , eln ja mam vela koze takze to bude riadne maximum haha