Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daphne

petula5
mam 300 gulate vysoky profil pod sval.tie fotky su mesiac po opke a vlnenie zacalo az po 5 mesiacoch.na zaciatku vyzerali obrovske no teraz su takmer prirodzene.ono sa to po par mesiacoch dost zmeni.vlnenie tam odfotene nie je.to si odfotit netrufam.

alexy

daphne,
kedy pôjdeš za Červeňom?
Ja som po operácii už pol roka a tiež som asi pred tromi mesiacmi dostala šoky, keď som si po bokoch nahmatala mierne vlnenie, ale hlavne v strede prsníka asi tak 2 cm od dvorca jasne cítim priehlbinu. Najprv som si aj poplakala. Ale potom ma napadlo, že aj v ambulancii, keď mi dával do ruky vzorku implantátu, ten vo vodorovnej polohe mal v strede preliačinu a taktiež sa vlnil v rukách, možno je to aj normálne, ibaže oblejšie baby to necítia no a my vychudnuté sa tým trápime :( Daj prosím Ťa vedieť,čo Ti na to povedal Dr. Červeň.Veľmi Ti držím palce,dobre to dopadne:)

bellinka

SISA 72:
ty nemas foto v galerke vsak som ta tam nenasla..a ake velke mas implantaty??a aky profil prosim ta??dakujem za odpoved vopred :o))))

viktorka37

petula5 ... lauriiik ...sú super!!!! gratulujem!!!!
pred opkou ani nie som až tak nervózna, ako ma štve fakt, že mi mešká menzes. lekár vravel, že operuje aj s, no mňa to štve. tá hygiena..do kelu. verím že to bude ok, prípadne preložím opku,ale to asi nie. už aj dovolenku mám vybavenú.a veľkosť ešte nemám stopercentnú. držte sa baby, a bez bolesti...

sisa72

Viktorka 37,

prepáč že som neodpovedala.. nebola som na nete..na boku spat vôbec nemôžeš.. len rovno na chrbte.. u mna bolo najhoršie prave to ležanie.. mna už strašne bolel chrbet na skapanie.. inak opka a po opke mi nič nebolo žiadne bolesti, neužila som ani jeden liek od bolesti..je to už dost davno, ale ja som to všetko veľmi poctivo dodržiavala.. dlho som ani ruky nedvíhala..ak budeš chcieť napíš mi na e-mail a ja Ti pošlem foto.. aby si približne videla ako vyzarajú 240ml... môj e mail je sisa72@zoznam.sk

zatial pá
Silvia

bellinka

Laura S:
jeej super tak to sa tesim ze tam je telka , lebo ked nebudem spat tak by som saa tam asi zblaznila ja tam planujem zostat nejake aj 3dni mozno ...uz som uplne nazhavena nech uz je december ha ha