Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

ahojte baby! tak som pridala do galerie foto mojich terajsich prs,asi ste uz niektore videli. co mi teda poradite? chcem anatomicke a take ze c.3 ale nie obrovske. nieco ako mala Dara Rolins pred tehu. kolko to moze byt v ml? 305 mi navrhuje doktor,ale radili ste mi,ze to je malo. tak kolko? 325 alebo radsej az 350? neviem si to predstavit.zatial som nenasla v galerii taku velkost,aku chcem ja,tak budem hladat dalej. a o tych profiloch mi doktor nic nehovoril a niektore pisete,ze chcete vysoky alebo stredny profil.. co to je??? aky je v tom rozdiel?
a este otazocka,co si mam vziat do nemocky? idem do Ruzinova k Minarovjechovi. pyzamo ake? kedze sa asi sama neobleciem.ci daju mi tam nieco?

zafirka

Ahojte baby. uz dlho uvazujem o zvacseni prs, ale mam z toho trochu strach :( mozete mi odporucit nejakeho dobreho lekara? dakujem

ketrin11

alexy,
co sa tyka toho preliacenie, tak mne na to doktor povedal, ze kazdy implantat ma sam o sebe priehlbinku, kvoli zlaze, a ze pokial zena nemala takmer ziadne prsia, tak to moze byt v lahu vidiet, takze som sa celkom ukludnila.

Este sa ta chcem spytat, ci sa ti to zhorsilo, alebo to mas stale take iste

carmenka13

Dievčatá neviem sa z nejakého dovodu dostať do galerie,robí vám to ešte niektorej?ešte pred pár dňami mi to fungovalo bez problemov.

susana019

evellina musis poslat livke foto pred a meno pod akým tu vystupujes op na mail e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle link a heslo do galerky :)

evellina

dievcata,ktora mi poradi,ako sa dostanem do galerky,lebo ja tomu nerozumiem,co musim urobit aby som sa tam dostala...dakujem

evellina

viktorka 37...drzim ti prsty aby ti vsetko dobre dopadlo,ak si sa uz na to dala,chcela by som mat tvoju odvahu...ja si to tu citam a len tisko zavidim,jasne ze ma to laka,ale ked ja sa jednoducho bojim a este mi viria hlavou aj komplikacie,bojim sa ze co potom ked mi telo neprijme implantat,co vlastne potom?...moze byt reoperacia,alebo uz mi nedaju ziadny implantat?...tak alebo tak,dufam,ze dostanem odvahu,ked to tu citam,tak ju aj dostavam...drzim ti prsty a vsetko dobre ti prajem,hlavne bezbolestne....pa

Zu1980

rolex_,
kedy uvidime nove fotecky? som velmi zvedava. ty si bola u cervena. po kolkych dnoch sa ide na vyber stehov? je nutne tam opat ist nevies? som myslela ze to budu samovstrebajuce stehy :)

Lauriiik,
dakujem mas pravdu soferovat nebudem a riskovat tiez nie. chcem, aby sa to zahojilo v poriadku.

daphne,

drzim ti velmi palce a vsetky prsty a urcite daj vediet ako si dopadla. urcite chod k lekarovi. asi je to blbe chciet po tebe fotky, ale rada by som videla, co clovek moze a nemusi cakat.

petula5,

dik za info co ma caka potom :) opku mam 9.11. tak uz pomaly odratavam a zacinaju zmiesane pocity. ale treba verit, ze vsechno bude fajn :)idem na 350ml, stredny profil.

kamelka

ahojte, som 10rokov po operacii a poslednych 5 dni pocitujem chvenie v prsniku pri akomkolvek pohybe. mate s tym nejaku skusnost. vdaka.

daphne

alexy
lenze u mna to nie je mierne vlnenie a najhorsie je to ze ked lezim na lavej strane tak ma to velmi boli.pretoze na lavom prsniku je to vlnenie horsie ako na pravom.neviem ci to ma s vahou nieco spolocne.doktor povedal ze implantat bude hmatatelny len na spodnej casti kde uz nieje sval.o pripadnom vlneni nebolo ani slovo.ak bude moznost skusila by som inu znacku implantatu.