Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

ahoj mihai , ja som tiez nic necitila a tiez som mala prvu operaciu upravu prsnikov a to bolo cez bradavky ... ja si to uz tak nepamatam ale myslim ze onedlho sa to zahoji... to ma cas ..neboj ..mne sa citlivost tiez vratila a este viac ako pred tym :DDD

bellinka

ihla:
jasne maju urcite este volne ja som sa dobrovolne dala na december lebo budu sviatky a tak budem mat aspon kam odlozit krpca, aby som sa nemusela s nim natahovat...podla mna maju este volne aj na november , skus im cinknut si mily radi ti poradia :O)

mihai

baby, som necele dva tyzdne po opke. mam to robene cez dvorce. skusala som si prvykrat dnes dotknut sa bradaviek, su uplne necitlive, ani studene prsty necitim. asi je to este skoro, ale povedzte mi, za aky cas sa vam vratila citlivost, resp. mali ste to tiez tak?

mihai

baby, som necele dva tyzdne po opke. mam to robene cez dvorce. skusala som si prvykrat dnes dotknut sa bradaviek, su uplne necitlive, ani studene prsty necitim. asi je to este skoro, ale povedzte mi, za aky cas sa vam vratila citlivost, resp. mali ste to tiez tak?

kiarusenka

ahoj Wendy1 -ja som si pozerala tvoje prsia a myslim si ze ked nechces mat velikanske tak 300by mohlo na Tebe vyzerat ze su tvoje :D viac uz by ti asi bolo vidno v hornom okraji ze mas implantat ... neviem ci chces taky vyrazne prsia alebo menej ..podla toho sa dava profil.. ak vysoky, prsia budes mat napriklad ako daphne /pozri galerku/myslim ze aj ona ma 300ml. ak chces menej vyrazne tak na to je n izky az stredny profil..mne dali nizky a musim povedat ze ked si spomeniem na moje prsia pred taky vdaka ze existuju implnataty aj ked som strasne tuzila po vyokom profile som rada ze mam aj ten nizky ... z 10 ludi mi 8povie ze mam svoje prsia a 1pochybuje a 1povie ze mam umele a to len ked mam super podprdu ...

ihla

Ahojte dievcata. Ja som tu nova a tak mi prdlo v bedni, ze si dam spravit prsia :) Neviem sa vsak rozhodnut kde, ci novamed v bb, ci chirmed v ke. Co je podla vas lepsie? (starsie prispevky som si citala uz a nie som o nic mudrejsia hh). V novamede som si davala robit pred 4 mesiacmi nos a som spokojna, no teraz by ma neoperoval ten isty doktor.

Inak, Wendy1, pyzamo ti netreba, daju ti koselu tu taku, co sa viaze v zadu, co ti bude zadok trcat :) teda aspon v novamede take davaju a veci si zober minimum. ja som si brala celu cestovku :D a bolo mi to vsetko na dve veci. ani zuby som si neumyla, co som len lezala v horucke :))

Tak mi baby poradte, novamed ci chirmed?????

ihla

Ahojte dievcata. Ja som tu nova a tak mi prdlo v bedni, ze si dam spravit prsia :) Neviem sa vsak rozhodnut kde, ci novamed v bb, ci chirmed v ke. Co je podla vas lepsie? (starsie prispevky som si citala uz a nie som o nic mudrejsia hh). V novamede som si davala robit pred 4 mesiacmi nos a som spokojna, no teraz by ma neoperoval ten isty doktor.

Inak, Wendy1, pyzamo ti netreba, daju ti koselu tu taku, co sa viaze v zadu, co ti bude zadok trcat :) teda aspon v novamede take davaju a veci si zober minimum. ja som si brala celu cestovku :D a bolo mi to vsetko na dve veci. ani zuby som si neumyla, co som len lezala v horucke :))

Tak mi baby poradte, novamed ci chirmed?????