Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

to je este velmi skoro hodnotit ako vyzeraju...niak to teraz neries..uvidis ze o tyzden,mesiac,3mesiace , rok bude uplne ine ... Ja mam 300mL a mohlo byt aj vacsie ale zas nechcem byt ako prostitutka a mam pekny tvar a ked si spomeniem pred tym ako bolo tak dakujem za tieto co mam ...

wendy1

ahojte baby.dakujem kiaruska za odpoved. ja nechcem velke ale ani male prsia :D fakt je moja predstava ako mala Dara Rolins pred tehotenstvom.ale netusim kolko ml si dala ona..

Laura S:
Lauruska,nemohla by si mi dat kontakt na teba?? potrebujem sa s tebou o vselicom poradit.. teda tu je moj a ak budes taka mila,tak mi napis na tento mail: hanzinko@gmail.com dakujem moc

evellina

viktorka37...ahoj...uz len 2 noci a ides???...to akoze v stredu??..budem na teba mysliet a drzat ti prsty,neboj vsetko dobre dopadne,ved vidis mladucke dievcata sa daju na to a ty to tiez zvladnes...klobuk dole pred tebou,ako si si to rychle vsetko vybehala a vybavila...takze ides do monobloku v PO???...musis mat ozaj uzasneho manzela a je to super,ze sa o nho budes moct opriet,naozaj drzim ti prsteky aby ti vsetko dobre dopadlo a aby si sa vratila s vysnivanymi prsiami...joj aj ja by som chcela,tak velmi....nemozem sa dostat do galerie,pretoze ja som pracovne v zahranici a neviem si dat fotku do pc a tak len tu kazdy den zakukujem a zberam odvahu...tak sa drz moja,a nezabudni,ze myslim na teba a drzim ti prsty....vsetko dobre viktorka...pa

mihai

Interklinik. mne sa to zda dlho :( celkovo uz som nedockava kedy dam dole podprdu, aj ked mi uz vobec nevadi. dufam ze uz odpuchat nebudu, zdaju sa mi mensie nez som cakala... ked som mala dreny, budu aj tak este moc odpuchat? uz by som bola rada keby aspon toto bol konecny stav :( este ta podprda ich stahuje zmensuje.. proste som myslela ze 320ml bude na chudom hrudniku vacsi efekt. aj ked, su zas vcelku prirodzene (pokym sa na ne nedivam asi tak v 45stupnovom uhle, vtedy su fakt ze na pohlad umele).

kiarusenka

mihai - neboj to bude ok , nie hned ale casom ano... ved didiny sa hoja a odpuchaju min 4-6mesiacov ... a kde ta operovali ?

mihai

kiarusenka
urcite poslem, ked ma odlepia a tie jazvy nebudu uz plasit :) skoda ze som sa k tomu nedostala skor, som zvedava na tu galerku. nemam vsak fotky pred, tak musim trosicka vyckat :) som vazne zvedava, chcela by som porovnat moje 320ml anatomy s inymi 320ml na inych stihlych babach...
to s tou citlivostou ma steraz super. ja by som bola rada keby sa mi vratila aspon ta co som mala, nebola mala a vazne by mi chybala ;)

viktorka37

evelina... dakujem za podporu. dnes som bola na predoperačné a zvoliť si veľkosť novej ženskej radosti. pardón, aj mužskej. mám 280. ešte zajtra trochu domácej telesnej... vysávač, žehlička... a mám veget.manžel mi pomôže, je zlatý. vravíš o odvahe. zbierala som je 10 rokou. až teraz som sa 100% rozhodla. zarábam, a prečo by som si nesplnila sen. už len 2 noci a idem. asi sa trochu bojím. ked sa pozriem na svoju krásnu rodinu a uvedomím si, že sa mi môže mojim rozmarom niečo zlé stať, mách chuť sa na to vy..., no verím, že nič zlé sa nestane a ja sa domov vrátim celá, no trošku boľavá, no vrátim sa! mám len týždeň voľna , a to bude málo. uvidím ako to bude bolieť. asi nebude, ved som už veľká. neboj sa , sú horšie veci v živote. trochu bolesti to nie je nič!

kiarusenka

mihai ja som nemala bohc´vie aku citlivost v didinkach a po operacii sa to veeelmi zmenilo:) to je podla mna normlane ... uvidis ked pojdes na stehy co ti povie doktor :) nic neboj :)inak potom posli do galerky didiny... nech kukneme aky krasny dekolt mas :)

sima3

ahojte, neviete mi poradit nieco na bolest chrbta? strasne ma boli z tej podprsenky ked lezim alebo som opreta o nieco, to vsetko koli tomu ze na tej podprsenke mam tu umelohmotnu "blbost" priamo na lopatkach :(

mihai

kiarusenka
dakujem za odpoved :) wow, keby este viac ako predtym, to by som brala :))) pretoze ak sa mi nevrati vobec, bude mi to fakt luto... kruta dan za nove prska, asi vies ako to myslim :) dnes som poodlepila obvaz co cez ne este mam, a jedna bradavka bola taka akoby na nej bola ususena koža, taka stvrdnuta, aj tmavsia koža. aj to je normalne? asi ze cloveka niecim potreli pred opkou, alebo sa chudatko natiahla, alebo je to proste reakcia... kazdopadne tie stychy v kombinacii s tymto a necitlivostou mi poskytli taky nestastny obraz, ze uf uf..hm, chce to cas, ja viem..