Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

susana019

kludne to povedz :D nemam ziadne prsia hh. jemu sa prave taketo prsia, resp. miesto, kde by mali byt prsia :D, pacia. mam 22 a deti este neplanujem. moj priatel ma 40 :) no to si ma moc nepotesila. ja by som chcela aj 350. prip. 325 :)

susana019

ihla
tak pozrela som tvoje foto pred tak si viem na tebe predstavit od tych 250ml az 300ml, podla toho kolko sa ti zmesti lebo si chuducka, okruhle impl :)))
Nechapem tvojho priatela, nehovorim ze nemas ziadne prsia ale mozno caka ze ked budes mat deti tak sa ti aj tak zvacsia.
Mozem otazku kolko mas rokov? a ci planujes deti.

bellinka

PETRA1408:
musis poslat livke foto pred op a meno pod akým tu vystupujes na mail e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle link kde najdes fotky a kde bude aj tvoja a heslo do galerky :)

mihai

ja skusenosti ani s Chirmedom ani s Novamedom nemam. uznavam, ze pristup personalu a chirurga je velmi dolezity a vplyva na cloveka, a hlavne po opke ked sme ubolene a citlivejsie. ibaze najdolezitejsie je, aku robotu chirurg odvedie, teda aky mate z neho po konzultacke pocit, aku doveru voci jeho schopnostiam a tiez referencie, na to myslite v prvom rade. na to, kto ako zdvihol telefon az v druhom rade. aj ked vobec nepodcenujem, ako vravim, pristup personalu a starostlivost, ci spravanie samotneho chirurga, nie je to priorita. hlavne sa sustredujte na konzultacku, ci vas tam dostatocne vniva a sustreduje sa na vas pripad. lebo s jeho robotou na sebe budete zit, nie s tym, ci bol na vas zlaty alebo vecny, alebo ci sestricka bola mila alebo oduta.
ihla
je mi luto ze priatel ma taky nazor :( ved si nejdes dat preoperovat tvar na inu, alebo co. budes stale ta ista, len dokonalejsia. ak ta ma rad, mal by sa tesit ze budes sama stastnejsia, ved by mu malo ist o tvoje stastie... mozno keby pocul ze je to dobra vec od znamych, kamaratov, kamaratiek, hm? aby videl, ze svet to predsa prijima uplne ako normalnu vec. mozno by to skor ci neskor prekusol? niektorym ludom dlhsie trva kym prijmu zmeny. alebo moze ist o to, ze sa boji ze ti szupne sebavedomie, a budes pre okolie pritazlivejsia a on tu predstavu nevie skusnut?
kiarusenka
mrzi ma ze mas takuto skusenost s chirurgom :( drzim ti velmi palce, aby ked sa v buducnosti rozhodnes, ten dalsi koho si vyberies da vsetko doporiadku a budes spokojna. ved urcite sa to da ked si ta vezme do parady odbornik ;)