Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

susana019

ihla a ty mas ake prsia? Nemas foto v galerke?
Ak nemas ziadne, ze mas pocit ze mas hrud ako chlap tak potom neviem preco by mi mal byt partner proti, napr mne sa pacili moje prsia ked som ich mala male, len som uz po dvoch detoch a obe som kojila, takze ak by som mala aj jednotky ale pevne tak by som to neriesila lenze ked aj to malo co mam a este k tomu ovisnute je to az do placu.
No viem ze niektorym chlapom sa proste velke prsia nepacia a su aj taky co su proti silikonom.
No neviem posudit, ale pozri ak ty mas s tym problem a tvoje sebavedomie trpi tak urcite nevidim v tom zmysel preco ti partner nie je oporou. A sebec? hovori sa ak nemas rad seba nemozes mat rad ani nikoho ineho. Takze ak nie je clovek spokojny so sebou, nemoze byt spokojny s nicim, teda aspon to moja teoria.
Kedze ja mam deti pre mna su prioritou oni, prsia si dam urobit ale az ked budu vacsie a zarobim si na ne sama, aj ked priatel mi chce na ne prispiet :)

kiarusenka

daphne toto je fakt v prdeli ..inak ja som na novamed pocula aj dost vela negativ ... ale ja som sipisala s cervenom maily a bol strasne moc ochotny... tak neviem ..ja som hodnotila jeho pracu ze robi krasne prsia ... vsetko je to na prd .. hlavna vec ze dame im velke peniaza a beru nas ako 10dg parizskeho salatu na pasovej vyrobe ..po zaplateni uz nemaju o nas zaujem .. drz sa papa

ihla

kiarusenka

fuuu. ty mas len 19? no uvidim, presvedcena som, ze ich chcem. uz by som sa konecne chcela dostat do galerky, snad to uz bude dneska, nech vidim, co mozem ocakavat. ty mas kolko ml?

kiarusenka

ahoj ihla, mj ex priatel mal problem.. Nie vsak kvoli tomu ze by sa mu to nepacilo ale casom z neho vyslo ze aby som nebola viac atraktivnejsia ... kazdy jeden muz co vravi partnerke aby si nedala a potom ked si da tak je hotovy a povie ze nomohla si si uz dat aj vacsie ... ty sa vykasli na to co on .. cely zivot sa prisposobujeme im... rodime,tolerujeme ich, starame sa a nakoniec je mozne ze nas vymenia ... preto sa moj ex partner ani mojich new prs nedockal lebo sa stal ex a ja si teraz chodim po svete s noyvmi dikami a mam uzasneho priatela ..kt .moje prsia miluje ...a to mam len 19rokov ...

daphne

kiarusenka
ja som bola v novamede a vidis som nespokojna.este bol v den opky sviatok a musela som priplatit 50eur.kedze chceli ist vsetci domov tak instrukcie co mam robit po boli par sekundove.ja si proste na nic v to rano po nepamatam.asi este posobila ta tabletka na spanie.proste som chytila zly termin.sestricka si proste v kalendari nevsimla ten sviatok po.co uz.s tym tvojim problemom ma to mrzi niektori doktori su fakt bez citu.pa

ihla

dievcata. mali ste niektora z vas pred operaciou problem s nazorom priatela na podstupenie operacie? Lebo ja mam, je zasadne proti, ziadna podpora, dokonca vycitky, ze som sebec a myslim len na seba :( tak neviem co robit. trapi ma to, ze sa k tomu takto stavia.

alexy

Ketrin11,
v ľahu mi to vidieť nie je, ale keď stojím alebo tiež aj ležím a prejdem si prstami po prsiach - cítim tam tú priehlbinu - hlavne z vnútornej strany pŕs-začína asi tak 2cm od dvorca -poviem Ti najprv som si myslela,že mi začína kapsulácia.Bola som na sone-a všetko je v pohode.Myslím,že sa to nezhoršuje.Faktom je,že pôvodne som bola plochá-tak zrejme preto,to teraz cítim.

Daphne
Držím Ti silno palce a ak pôjdeš na reoperáciu, do práce choď najskôr po mesiaci. Ja som bola doma 3 týždne - šetrila som sa ako sa dalo - aj keď ma z toho ničnerobenia išlo poraziť.Prvý krát som vysávala až po 6 týždnoch-dovtedy za mňa riadil priateľ. A v práci mi takisto so všetkým dosť dlho pomáhala kolegyňa. Skús si naplánovať operáciu podľa lunárneho kalendára,mesiac musí byť ubúdajúci a nesmie byť v znamení Raka (ten ovplyvňuje hruď)."Ak mesiac ubúda,šance na úspech operácií sú oveľa väčšie a fázy uzdravovania kratšie! Rany tak silne nekrvácajú,znetvorujúce jazvy,ktoré blokujú tok energie v tele, bývajú oveľa zriedkavejšie."(citovala som z knihy Liečivá moc Luny:) Veľa šťastia

viktorka37

lauriiik... dakujem za povzbudenie. ešte jedna noc a ....zatiaľ som kľudná,uvidím, či budem spať. ale zvládnem to!o pár dní sa ozvem a budem len a len oddychovať.taká malá dovolenka pri telke.
mrzí ma, že máš bolesti. toho sa bojím aj ja. hoc nie som žiadna padavka, no je to bolesť, o ktorej nevieš čo znamená. nie ako bolesť pred menzesom, to je na tom to najhoršie. človek sa pozoruje, ved nejde o srandu, a ked nevie čo to je, alebo prečo to je ... to musí byť strašné. drž sa pá.

Ninaa

Lauriiik, v Novamede ste sa bavili s dr. aj o type a znacke implantátov? Nikto tu nepíše, či dr. Červeň robí aj iné implantáty ako Eurosilicone. Viete mi niekto na toto odpovedať? Je mi tam zbytočné ísť na konzultáciu, pretože nechcem Eurosilicone? Baby, napíšte mi, ktoré to máte za sebou. Ďakujem.