Ketrin11,
v ľahu mi to vidieť nie je, ale keď stojím alebo tiež aj ležím a prejdem si prstami po prsiach - cítim tam tú priehlbinu - hlavne z vnútornej strany pŕs-začína asi tak 2cm od dvorca -poviem Ti najprv som si myslela,že mi začína kapsulácia.Bola som na sone-a všetko je v pohode.Myslím,že sa to nezhoršuje.Faktom je,že pôvodne som bola plochá-tak zrejme preto,to teraz cítim.
Daphne
Držím Ti silno palce a ak pôjdeš na reoperáciu, do práce choď najskôr po mesiaci. Ja som bola doma 3 týždne - šetrila som sa ako sa dalo - aj keď ma z toho ničnerobenia išlo poraziť.Prvý krát som vysávala až po 6 týždnoch-dovtedy za mňa riadil priateľ. A v práci mi takisto so všetkým dosť dlho pomáhala kolegyňa. Skús si naplánovať operáciu podľa lunárneho kalendára,mesiac musí byť ubúdajúci a nesmie byť v znamení Raka (ten ovplyvňuje hruď)."Ak mesiac ubúda,šance na úspech operácií sú oveľa väčšie a fázy uzdravovania kratšie! Rany tak silne nekrvácajú,znetvorujúce jazvy,ktoré blokujú tok energie v tele, bývajú oveľa zriedkavejšie."(citovala som z knihy Liečivá moc Luny:) Veľa šťastia