Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihai:

ktory je tvoj chirurg? ja sa stale neviem rozhodnut ci novamed, ci chirmed. ale dneska som si dohodla konzultaciu v novamede....no moc na mna dojem neurobili po telefone...riadna ochota, to vam teda poviem. mozno to je len tym dnom, aj u nas v robote vsetkym sibe...

mihai

asymetrie su normalne. ale ci ti dal spravne velkosti a typy... to Siskovi umrela ta baba??? sila ! nabuduce skus ineho chirurga, hm? ja ti mozem odporucit mojho.. doverujem jeho nazorom aj robote, negativnu referenciu som nenasla ani jednu tusim.

kiarusenka

presne tak ... proste moje prsia bez pushupky nejsu ani pekne a nehovoriac este o velkosti ... jasne z epojsu pod sval ...mne ich robil šiška ... 3 mesiace po operacii som sa dozvedela ze jemu umrela 19rocna Simona pod rukami ... takze asi tak ... kebyze mam peniaze tak by som urcite isla aj zajtra ale nemam ... ved cele dokopy ma stali 84co je dost ...

mihai

som vysoka ako ty. ibaze mam uplne uzky, chudy hrudnik, 61kil... tusim 75pod prsiami. preto moje vyzeraju v niektorych uhloch umelo, aj ked pekne. dal mi tam vraj max co mohol, 320. a ja tomu verim, mat vacsie za cenu komplikacii, to nie. lenze k mojej vyske by som si vedela predstavit vacsie. lenze vacsie znamenali sirsie a to u mna nejde. a gulate vobec nie, tak mam co mam. tiez sa cudujem preco tebe dali co ti dali, mohlo to byt vazne o trosicku viac a stale by to nebolo neprirodzene. to je moj nazor, ved si mala na ne "miesto". nabuduce si ich das pod sval? ci neodporucal ti? a kto ti ich robil??

kiarusenka

ja si ich chcem dat preto zmenit lebo ja som velka , som vysoka mam skoro 180cm mam 66kg som mohutna mam siroke plavecke ramena ... ku mne proste velke prsia patria a tieto su na dost male ... to mi povedali aj nezav.ludia ... ja tym ze mam nizky profil este aj pod zlazou tak tam mam dost svojho tkaniva..samozrejme ked schudnem tkanivo odide a ja neccem vediet ako to bude..uz teraz sa trosku ulozili a klesli a ked schudnem nebude to dobre..ja som chcela povodne vysoky profil chcela som miimalne 350ML pretoze ja take mozem mat bez problemov ... skoda ze som sa nechala oresvedcit teda nepresadila som si nazor natolko aby som bola spokojna ... dr mi urobil prsia podla jeho nalady.. moja kamoska ma 175cm ma obvod hrude 87 a jej dal 280vysoky profil a vyzera fakt hrozne ... sranda ze mne tlacil ho gebulky ze on take prsia nerobi jemu sa to nepaci ... skoda ze som neisla inemu ... ale teraz moja dalsia kamoska ide k nemu a ma tu istu vahu, identicku postavu..som zvedava co navrhne jej ...idem tam s nou ta´k nech sa modli ..

mihai

napr. mne sa Dara pacila omnoho viac s tymi mensimi...nemam rada ten typ vystrihu zas, co ma teraz ona-uplne stlacene velke prsia pri sebe. nevravim ze nie su pekne, kazdemu podla jeho chuti a moznosti. zas moje mi pridu daleko od seba..
ako si ich das zmenit, resp. za ake? ja vykyvy nemam, ale zaujalo ma to :)

kiarusenka

mihai-podla mna mas supis ... si zober ze ake si mala pred ... ja som si uvedomila ze na mna velikanske prsia posobia vulgarno ... urcite si ich dam prerobit ale nie na este vacsie len na iny tvar teda vymenit profil a kedze viem ze mam vyk.vahy tak to bude nutne urcite ..