Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

kiarusenka bola som v prešove, vo fakultnej nemocnici, na plastike. ale ja mám okrúhle eurosilikóny, a tie vieš, že sú lacnejšie ako anatomické. chcela som si dať anatomické, no kôli práci a riziku pri posunutí, som si to zvážila.anatomi sa mi zdali prirodzenejšie. je to obyčajná nemocnica, no boli tam ľudský a pán primár bol zlatý.sú ľudia, ktorí potrebujú väčší komfort.a dokonca ak pacientka chce a cíti sa fajn, môže ísť po opke domov. ráno treba prísť na previaz. no myslím si, že istejšie je ostať.je to predca narkóza a nie porezaní prst.

viktorka37

dakujem za gratulácie. noc som prespala celkom fajn. bolí to ako keby ma prešiel párny valec, no dá sa to.
otázka peňazí aj mňa roky odrádzala. je toľko vecí, ktoré treba vymeniť, dokúpiť...trochu našetriť, trochu posplácť.nie je to pre bežne zarábajúceho človeka sranda,no musím to zvládnuť. a zdá sa mi,že to bolo oproti ba,či bb najlacnejšie.záleží od druhu implantátu,to je jasné. mňa to vyšlo na cca 1 500eur.nebola tam na izbe síce telka, či chladnička, no personál bol milý a ochotný,fakt. a hlavné je, nech si zdravá a dopadne to dobre.nemám záruku v žiadnom zariadení.môže to byť ok, a nemusí.to je jasné.váhala som nad chirmedom,bola som tam na konzultácii pred necelými dvoma rokmi,no tu to bolo lacnejšie.a ja nazvyš nemám.verím, že ľutovať nebudem.chápem vás,ktoré váhate.zažila som to.stokrát som šla a potom nešla. manžel mal zo mňa nervy,no dokázala som to.deň pred,ked som dávala deťom pusu na dobrú noc,som mala chuť sa na to vy....,nik ma nenútil.manžel ma utešoval, že ak nechcem nemusím ísť. silikóny dáme do vytrínky a budeme sa na ne dívať.ale šla som.a neľutujem.sú ako kameň a sú odrazu obrovské.ale dočkam sa .želám vám odvahu a silu. aj ked prirodzená žena je vraj najkrajšia...,no čo s toho ked vnútorný pocit už nekonečne dlho vraví niečo iné. žijem len raz.nič extra si v živote nedopriavam.človek myslí na rodinu, práčku pred dožitím, novými madracami...ale vždy to bude tak.a prcia v 80tke sú mi asi na...,toľko sa ani nedožijem. držte sa.

bellinka

Viktorka37:
gratulujem k novym prsickam , jeej aj ja uz chcem ...drzim ti palce aby sa ti to pekne zzahojilo :O))

evellina

viktorka37...ahooj,ahooj...aka som rada,ze si sa ozvala,netusila som,ze sa ozves tak skoro...chvala bohu,uz to mas za sebou,vies ako som na teba myslela??..tak len sa setri,nenamahaj sa,nech sa ti vsetko dobre zahoji...

a aky je tvoj nazor na operaciu??...bolo to hrozne??...myslis,ze by som to zvladla aj ja??..pomaly mam pocit,ze by som to zvladla,ked to tu citam,normalne dostavam taku vnutornu silu...len sa teraz este zamyslam,ze mi treba zacat sporit,ale to nie je take jednoduche,ked potrebujem okolo 2 000 euro,neviem ako to zvladnem...tiez nechapem ako si dievcata na silikony zarobia...ja som pracujuca zena,takze urcite to nebude az take tazke,hoci som sama zivitelka rodiny a mam jedneho syna,ale ak zvladnem ten strach,tak financnu otazku,dufam tiez zvladnem...a ozaj kolko si platila ty v monobloku???...

tak sa drz a dobru noc ti zelam,joj ale sa tesim s tebov,ze to uz mas za sebou,teda naozaj klobuuuk dolu....pa-pa

viktorka37

ahojte ľudia.... žijem!!!!!
včera som bola na skrášlenie svojej ženskosti. dakujem za podporu a držanie palcov. som doma a cítim sa celkom fajn. no, cítila som sa už aj lepšie. kozičky ma bolia ako keby som mala zápal prsníkov a v kuse sa mi nalievalo mlieko,no bolo to odtiahnuté od tela, takže to bolieť musí. pred opkou som bola kľudná až som sa čudovala. moja prvá narkóza a netušila som čo ma čaká. po prebratí sme so sestričkou vo výťahu rozkecali ako keby nič. nebolo mi zle, nevracala som, po dvoch hodinách som šla sama na wc, a poobede som zjedla polievku, pretože som bola hladná a bolela ma hlava. večer som spráskala večeru a ráno som sa nevedela dočkať raňajok. vzala som si jeden novalgin a noc som s malími prestávkami prespala celkom dobre. ráno mi odlepili leukoplast,prečistili ranu, dali novú náplasť a mohla som ísť domov. cesta sa dala prežiť...nešoferovala som samozrejme, bála by som sa. až taká odvážna nie som. doma nehrozí žiadna robota.aspoň týždeň,dva. uvidíme. ale ked som ich videla prvýkrát pri preveze, myslela som si,že ma porazí. také veľké som nechcela!!! no vraj to opuchne, dúfam.manžel očakával zjavne väčšie, čo ma prekvapilo. no mal nulky tak uvidíme čo s toho bude.ale nesťažuje sa.je zlatý.stará sa.dakujem kočky za pomoc a podporu.dobrú noc.

bellinka

ihla :
aj ja si myslim ze to bude tym vekom tvojho priatela, nehovorim ze ma zly vek , ale ako spomenula susana , naozaj sa asi boji, ze ked budes prsnata cica ze sa budes pacit inym a odkopnes ho ..ja som tiez mala tak stareho priaatela v minulosti a bola som taka mlada zaba A viem ze by mi to tiez nedovolil..kasli nanho mysli na seba v prvom rade!!! :O))

susana019

ihla
tak jasne ked dr povie aj viac tak preco nie.
A co sa tyka priatela asi to je aj tym vekom, ako nic v zlom, ved aspon uz to co ma za sebou, no asi to aj bude tym ze sa boji ze si potom najdes niekoho mladsieho kedze budes mat krasne didi :) jaj no uz aby som aj ja mala pekne pevne plne prsia :)

Zu1980

ihla

ja som chuducka asi ako ty 49 kg, 170 cm, 75cm pod prsiami a doktor Cerven mi navrhol min.300 a skoncili sme na 350ml, na com ma "prehovaral". sama som sa zlakla, ale po premyslani a citani diskusii mam pocit, ze by som lutovala. sam doktom mi to povedal, ze velke % dievcat potom lutovalo, ze mohlo ist do vacsich. Daj si kolko sa ti "vmesti". ja osm uz presvedcena a silikony su uz objednane :) priatela neries. je to tvoje telo a zijeme len raz, chceme sa pacit aj same sebe a mat ten krasny pocit, ze mame prsia ako ine, ktorym priroda dopriala...

bellinka

ihla :
ak chces vecsie ako 300ml, a doktor ti odsuhlasi ze sa ti tom tam zmesti tak jasne chod do vecsich lebo potom budes banovat a lutovat...naozaj vela z tych fotiek v galerii su cerstve fotky kratko po op preto sa niektore zdaju byt velikanske ale oni este odpuchnu a zmensia sa..ak naozaj chces vecsie tak chod do toho...