Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Mata16:
ahoj ja som bola unho na konzulatcke a bol uplne mily a kecali sme spolu 1HOD a 15min !!!super a na konzultacke sa neplati, vsetko mi vysvetlil a bol fakt uprimny, takze ano odporucam , aj ked ja som si vybrala ineho doktora na op

bellinka

Cica666:
gratulujem...moja sestra mala silikony 12rokov a porodila s nimi aj 2 deti , sice nekojila dlho iba kratucko ale teraz po 2detoch a aj po tej dobe si ich dala vymenit a predstav si nemala nijak vytahane kozicky takze jej nemmuseli davat ani vecsie implantaty, ona mala pred tym silikonove dvojky a aj teraz ma , ale keby chcela jasne ze jej tam daju vecsie len ona chcela take ako mala predtyym ,kvoli praci..asi zalezi od tvojich prs ako sa chovaju , aj od koze na prsiach ..tajze tazko povedat co ti spravia prsicka

ihla

mata16

ano, treba jej poslat aj foto pred. ona ju prida go galerky a da ti link a heslo na galerku. mne odpisala za jeden den :)

mata16

ahojte konecne som nasla stranku tykajucu sa silikonovych prs,, citam ze treba napisat na e.uhrinova@gmail.com, aj som tak spravila len nedosla odpoved... kolko asi trva kym mi odpise a som sa aj odfotila mam jej aj foto poslat? Dakujem

cica666

Ahojte baby.
Som opat tehotna a chcem sa Vas spytat ci mate niektora skusenosti s tym, ze ste si dali spravit cici a dopadli ste takto.
I ked mne to ani neprekaza lebo som chcela ist do vatsich.
Zmenia sa mi nejako?

cica666

Ahojte baby.
Som opat tehotna a chcem sa Vas spytat ci mate niektora skusenosti s tym, ze ste si dali spravit cici a dopadli ste takto.
I ked mne to ani neprekaza lebo som chcela ist do vatsich.
Zmenia sa mi nejako?

viktorka37

ja som mala také nuločky. dala som si 280, bála som sa ísť so väčších. teraz mi pripadajú ako dve guľe. obvod pod som mám 72. cez som mala 82 a mám 89.

kiarusenka

jasne gulate su lacnejsie ja mam tiez gulate ... a kolko ml ti dali ? ja by som chcela ist na reopku tak nab.rok .. Nech som uz na leto fit :O