bellinka
No gratulujem k termínu.:))Budeš spokojná,Chirmed je super...:)Držím palce.:)
viktorka37
Tak sa ti to kráti.Už zajtra operácia...:)Budem na teba myslieť a tiež ti držať palce.:)Snaž sa na to nemyslieť teraz,lebo sa asi trošku znervózniš,ale neboj,iste všetko super dopadne.:)
ihla
Mňa Novamed osobne veľmi sklamal.Bola som v Chirmede a všetci sú tam taký zlatí a ochotní,že som bola z toho v šoku.Byť tebou iste idem do Chirmedu.Garantujem ti,že sa ti tam bude oveľa viac páčiť ako v Novamede!Doktori sú tam úžasní.Ja ti odporúčam jednoznačne Chirmed!
Inak baby,som 18dní po operácii a žasnem nad svojim telom ako sa tie imploše v mojich prsiach stratili.Fakt sa mi prsia riadne,riadne zmenšili.O číslo určite!Nehnevala by som sa keby som ich mala väčšie(ako pred odpuchnutím),ale ako vyšlo tak vyšlo.Vyzerajú teraz dosť prirodzene.Podľa mňa si nik nevšimne,že mám silikóny.Porobím si ešte dáke foto a môžete mi napísať svoj názor...Inak začala som mať bolesti,ráno ako vstanem mávam v prsiach taký tlak,ale ako sa postavím,tak to do 5minút prejde...Máte tiež niektorá také pocity?Myslím ale je že je tá bolesť v norme...Baby inak...Podľa vlastných skúseností,tie čo máte pred opkou a chcete výraznejšie prsia,chodte do maxima s implantátmi...Mne 325ml spravilo rozdiel jedno číslo,pôvodne som mala tak...no dvojky,teraz mám asi presné trojky,ale nie sú to vôbec veľké prsia...Budete iste spokojnejšie ak si dáte väčšie imploše ako menšie.Ja som sa bála,aby tých 325 nebolo veľa,ale teraz zisťujem,že prsia ani nejak veľmi väčšie nemám.Myslím,že aj 400ml by som v pohode zniesla a nebolo by to vulgárne.Iba tvarovo sa zmenili-sú okrúhlejšie.Teda krajšie.Aj mama mi to povedala,že ich nemám oveľa väčšie od pôvodných...Tak na to myslite baby!Aby sa vám nezdalo,že ich máte po opke malé...