Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lauriiik

ihla

Jasné,choď na obe konzultácie...No ja si myslím,že si vyberieš Chirmed.Keď som si to rátala,sú aj lacnejší a starostlivejší a promptní.Ja som mala operáciu v Chirmede po dvoch týždňoch od konzultácie a išlo by to aj skôr,ale nedalo sa mi a keby som sa rozhodla pre Novamed a Červeňa tak čakám do januára na operáciu a to som tam bola na konzultácii 21.8.Takže tu nieje o čom.Prístup,ochota,termín operácie,doktorov názor...no moje sympatie boli jednoznačné.Chirmed,Chirmed,Chirmed!Mňa konzultácia v Novamede sklamala.Doktor mi takmer nič nepovedal,odbil ma za 7minút.V Chirmede sa mi doktor strašne dlho venoval.Dokopy 2hodiny,lebo som mala konzultáciu s prsiami u nich 2x.Prvý krát sa mi venoval 1,5h,potom 0,5h.:)Strááášne zlatý doktor je Kačmár!

ihla

lauriiik a vsetky ostatne dievcata.

Chirmed sa s novamedom neda ani porovnat. to ste tu viacere pisali a pridavam sa. uz maju aj po pracovnej a zdvihli mi telefon, uplne mila pani, nie ako sestra v novamede hh. a termin na konzltaciu - novamed 23.11., chirmed 20.10. ... no neni to rozdiel? hh... som husta, ked este nemam ani peniaze na opku :D :D :D nevadi...zozeniem hh. Pojdem asi na obe konzultacie, co mi povedia.

lauriiik

Aby som ale dodala,ja som si veľkosť implantátov vymyslela sama.Doktor mi to len odkývol.:)On by mi možno dal aj väčšie,lebo o menších nebola ani zmienka,ale ja som sa bála dať si väčšie...No teraz už viem,že väčších by som sa nebála...Vôbec!

lauriiik

bellinka

No gratulujem k termínu.:))Budeš spokojná,Chirmed je super...:)Držím palce.:)

viktorka37

Tak sa ti to kráti.Už zajtra operácia...:)Budem na teba myslieť a tiež ti držať palce.:)Snaž sa na to nemyslieť teraz,lebo sa asi trošku znervózniš,ale neboj,iste všetko super dopadne.:)

ihla

Mňa Novamed osobne veľmi sklamal.Bola som v Chirmede a všetci sú tam taký zlatí a ochotní,že som bola z toho v šoku.Byť tebou iste idem do Chirmedu.Garantujem ti,že sa ti tam bude oveľa viac páčiť ako v Novamede!Doktori sú tam úžasní.Ja ti odporúčam jednoznačne Chirmed!

Inak baby,som 18dní po operácii a žasnem nad svojim telom ako sa tie imploše v mojich prsiach stratili.Fakt sa mi prsia riadne,riadne zmenšili.O číslo určite!Nehnevala by som sa keby som ich mala väčšie(ako pred odpuchnutím),ale ako vyšlo tak vyšlo.Vyzerajú teraz dosť prirodzene.Podľa mňa si nik nevšimne,že mám silikóny.Porobím si ešte dáke foto a môžete mi napísať svoj názor...Inak začala som mať bolesti,ráno ako vstanem mávam v prsiach taký tlak,ale ako sa postavím,tak to do 5minút prejde...Máte tiež niektorá také pocity?Myslím ale je že je tá bolesť v norme...Baby inak...Podľa vlastných skúseností,tie čo máte pred opkou a chcete výraznejšie prsia,chodte do maxima s implantátmi...Mne 325ml spravilo rozdiel jedno číslo,pôvodne som mala tak...no dvojky,teraz mám asi presné trojky,ale nie sú to vôbec veľké prsia...Budete iste spokojnejšie ak si dáte väčšie imploše ako menšie.Ja som sa bála,aby tých 325 nebolo veľa,ale teraz zisťujem,že prsia ani nejak veľmi väčšie nemám.Myslím,že aj 400ml by som v pohode zniesla a nebolo by to vulgárne.Iba tvarovo sa zmenili-sú okrúhlejšie.Teda krajšie.Aj mama mi to povedala,že ich nemám oveľa väčšie od pôvodných...Tak na to myslite baby!Aby sa vám nezdalo,že ich máte po opke malé...

kiarusenka

hej jemu umrela ...totiz este aby mi beolo malo mi smykol jednu bradavku a mam ju vacsiu asi o 1cm ak nie viac a ked som pred 2mesiacmi za nim bola tak mi s plechovym ksichtom povedal ze ano, toto sa mi teda nepodarilo ale za 200eur vam to opravim.. a este mi aj povedal ze som urcite nenosila dostatocny cas podprdu ..skoro ma porazilo mala som ju 8tyzdnov este viac ako som mala mat ... blbec...a neviete kto operuje v medesticu ? keby som mala ist tak jedine cervenovi do BB.

mihai

myslim ze na webe maju cennik. u mna to bolo 2800. ale zda sa mi ze napr. Medestic ma teraz akciu, ze vsetko v cene za nejak 2200€? skoc aj nanich stranku. kto tam robi, vsak neviem.