Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kerstin

Cafte baby,

uz Vas citam dlhsie, a dlhsie sa uz chcem dokopat k opke, a presvedsit sa ze ano teraz je ten cas, idem nato. A vy ste ma velmi motivovali!

Ja zijem v Rakusku, a chcem ist na opku tu, sice je to na slovensku asi o dost lacnejsie, ale nechcem aby to na slovensku niekto vedel, a tiez koli ceste je to pre mna ovela pohodlnejsie tu. Ale vsak ked tu uz makam, tak to tu aj miniem.

V Rakusku som zatial taketo super forum nenasla, tak dufam ze nevadi ze budem vypisovat tu :)

Poslem live co najskor foto, aby som mala pristup do galerky, lebo som velmi zvedava.

bellinka

Ja som pocula ze eurosilicone nie su dobre, ale ja to tu nechcem tak prezentovat ze baby nedavajte si eurosilicone...ja napriklad nechcem eurosilicone ja som si vybrala mentory aj su drahsie ako eurosilicone ale nie o moc a pocula som ze su lepsie , ale naozaj nechcem tu nikoho presviedcat :o))

viktorka37

babenky... kedy sa mi začnú meniť prsíčka.sú ako kameň. hlavne v hornej časti, tam to aj najviac bolí. a zdajú sa mi veľmi vysoko. klesnú,či ostanú v takom istom tvare? ošetrovali ste si nejako zašité rany?myslím,či ste to ošetrovali nejakým peroxidom, alebo ste to nechali zalepené celý čas až do vybratia stehov?dakujem

mata16

Dakujem za info.. Ja som bola teraz na konzultacii u jedneho dokt. a bola som tam 5min a aj to prehanam.. Takze som dost sklamana a preto teraz rozmyslam nad druhym doktorom...