Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modlivka

Ahoj, podla mna sa platí za značku..maketing, nič viac...mám eurosilikóny 2 týždne, takže je možno predčasné sa k tomu vyjadrovať...ale som doktorka, preto do toho trochu vidím

bellinka

Ninuska13:
ahoj aj tebe srzim palce aby vsetko dobre dopadlo na op a po op...u kolkych doktorov si bola lebo ja som sa zhodla na tom co je pre mna naj az na konzultacii u tretieho doktora ,neviem aky mas zaklad a mala by si vediet ake asi prsia chces , velke , stredne , ja napriklad chcem velke , najvecsie co sa mi tam zmesti a nenarusi moje zdravie a nediskutujem o tom aby som nelutovala..takze to musis vykonzultovat naozaj asi s viacerymi doktormi , budes mudrejsia potom ...

bellinka

Manaka:
Jasne ze ti poradim , chod do tych vecsich naozaj ,,,aby si nelutovala, ja idem tiez v decembri na op a tiez idem do maxima , ja som to hned povedala dr. podme do maxima....:o) nechcem totiz lutovata aja chcem velke prsicka tak sa straasne tesim aj moj priatel a nech uz je decembeeeer:o))

Mananka

Bellinka,
Ďakujem za uvítanie...No tak pôvodne som mala ísť do Nitry do Jednodňovej chirurgickej kliniky a operovať ma mal Dr.Mládek no ale nakoniec som sa dopracovala do Levíc,takže idem do Mediklinik,zatiaľ mám z nich úžasný pocit aj z pána doktora Czendesa,/dúfam,že som to dobre napísala/,len celý víkend teraz dumám ešte nad veľkosťou.Dohodli sme sa na 345,ale dr. vravel,že v pohode by mi sadli aj tie 375...tak rozmýšľam,že to zmením na tie väčšie...Nevieš poradiť?
Košík by som mala mať také C...

ninuska13

Ahojte kocky.
Citam si vsetky Vase prispevky a tesim sa spolu s Vami,ktore to uz mate za sebou a sucitim s tymi,ktore to este len caka.Ja patrim do tej druhej kategorie,caka ma to v januari,ale ak sa uvolni miestecko v decembri rada by som sla :-)Len riesim tazku dilemu.Doktor mi navrhol 275ml a ja mam strach,ze budu male.Stale mi to vrta v hlave.Tak Vas prosim o neake Vase nazory.Ake ste Vy mali predtym?Kolko ml ste si dali vlozit a ake ste mali prsicka potom?Budem vdacna za kazdu Vasu odpoved.

bellinka

Manaka:
vitam ta a zaroven ti gratulujem , drzim palce aby vsetko dobre dopadlo..a chcem sa sspytat kam ides na operaciu???

Mananka

Ahojte babenky,
tak budem veľmi rada,ak ma príjmete do vášho klubu...:D...Mám preštudované vaše príspevky a tiež mi veľmi pomohli pri zháňaní informácií o zväčšení prsníkov...
Ja nastupujem na operáciu už teraz v stredu, mám dostať 345 alebo 375 anatómy
zn.Mentor....Tak ak máte niektorá s takýmito už skúsenosť,tak budem veľmi rada ak mi ešte napíšete.Hltám všetky informácie a už sa nervozita pomaličky ohlasuje... Ešte v stredu ráno mi spravia na klinike predoperačné testy a potom okolo obeda idem...Fúúú aj strach,ale aj radosť...
Pápápá M.

mihai

baby, tiez sa vam najskor zdalo ze mate prsia moc od seba? upravi sa to? som 3 tyzdne po. a ked dam dole tu podprdu, idu od seba,,, su to anatomy. este ich podprda nejak zafixuje k sebe viac? ci uz t otakto bude...