Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Mata16:
Mati podla mna bol fabry super , fakt strasne vela som sa dozvedela od neho , som tam bola 1hod aj 15min a ziadny stres, normalna prijemna komunikacia jak so znamym , fakt objednaj sa k nemu na konzultacku nic tym nestratis...a vela sa dozvies ..ano ja som objednana na op uz u ineho doktora tak som sa po vsetkych informaciach dohodla idem do kosic aj ked som z ba

Mananka

Modlivka,
božinku,tak teraz si ma naplašila.ja som ešte vyššia ako ty,síce chudá,ale aj ja mám dostať buď 345 alebo 374 a vraj budem mať zaručene tie 3,teda košík C.A ty máš 350 a zdajú sa ti malé?máš kulaté alebo anatómy?A kde to máš vložené? Ale možno sa ti to len zdá menšie...a aký mal byť výsledok operácie?Akú veľkosť ti doktor "sľúbil"?

Vopred ďakujem za odpovede
Páááááá M.

Mananka

Bellinka,
tak dnes som volala ešte doktorovi,že chcem tie 375 a on na to že objednal obidvoje,čiže aj 345 aj 375 a pri operácii uvidí ,ktoré sa mi mestia,tak tie dá...No tak som veľmi zvedavá s akými sa zobudím..ale kože tam má dosť..:D....Bude mi to dávať čiastočne pod sval a kúsok aj pod žľazu.Pre mňa je to vraj najvýhodnejšie,mám odkojené cici,plno kože,no takže hádam vie čo robí,že toto bude pre mňa to najlepšie...
Tak ja sa pomaličky balím a zajtrajší deň budem teda riadne nervózna... M

Mananka

Bellinka,
tak dnes som volala ešte doktorovi,že chcem tie 375 a on na to že objednal obidvoje,čiže aj 345 aj 375 a pri operácii uvidí ,ktoré sa mi mestia,tak tie dá...No tak som veľmi zvedavá s akými sa zobudím..ale kože tam má dosť..:D....Bude mi to dávať čiastočne pod sval a kúsok aj pod žľazu.Pre mňa je to vraj najvýhodnejšie,mám odkojené cici,plno kože,no takže hádam vie čo robí,že toto bude pre mňa to najlepšie...
Tak ja sa pomaličky balím a zajtrajší deň budem teda riadne nervózna... M

darika

Ja by som tam bola uz davno,ale som v cudzine a tu mi nikto nepomoze.Tu urcite nie.Vraciam sa az v juni bud rok,tak som len skusala,ci nahodou.V ziadnom pripade ale nechcem ziadnu tu na fore zastrasit,pretoze poznam okolo seba dalsich niekolko zien,ktore problemy nemaju.Dokonca jedna pani to ma uz 40 rokov.

mihai

darika, jednoznacne s tym chod za svojim operaterom, alebo proste k nejakemu inemu. nech sa ti na to pozrie. mozno ti zu nejaka baba napise ze to mala a co to bolo, alebo ze nieco podobne, ale ty potrebujes aby sa na to pozrel lekar. ako na kazdy zdravotny problem predsa :)diagnozu ti tu nik nestanovi. sup k lekarovi, aby si nic nezanedbala a netrapila sa.

darika

ahojte
zalozila som si temu,a neviem,ci nestacilo,keby som napisala sem ku vam.Len vidim,ze vy ste tu len novacky,alebo vas to len caka...Len skusam vlozit link,ak by nahodou.
www.zdravie.sk
Dakujem

mata16

Ahojte baby prosim vas mozte sa pozret na moju foto.. Ja vobec neviem ak mi dokt. povie nejake ml ze ako by to asi vyzeralo a kolkatky su to. Aky je vas nazor? Viem ze niektore mate tych konzultacii za sebou viac tak by ste mi mohli poradit .. Dakujem
Bellinka a aky si mala pocit z dokt. Fabryho? Nakoniec si si ho nevybrala?

bellinka

modlivka:
to mi je luto, ale zober to z tej stranky ze mas krajsie prsia ako predtym..to je prvorade :o))) to ze su neni velke to sa da riesit este v buducnosti:o)) tes sa zavidim ti

modlivka

Ja som 45kg/164kg, jedno odkojene dieťa, prsia hrôza....dostala som 350ml anatómy čiastočne pod sval...zatial sú to ešte iba dva týždne...neviem sa s tým vyrovnať...aj tak sa mi zdajú malé, a to sa ešte po odpuchnutí zmenšia...