Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kerstin

tak baby, opat sa hlasim!

Potom co som hodiny obzerala galerku, som si uz aj dohodla
terminy konzultacii - zatial dva. (vo viedni) tak potom budem referovat!

Co som si hlavne na fotkach vsimla, ako sa krasne tie implantaty po case ulozia. Najskor su tak vysoko, a potom sa uplne prirodzene prisposobia.

Viktorka, super! Blahozelam, myslim ze aj tebe sa este trosku ulozia, a potom budu uplne dokonale, ale aj teraz uz su super!

Ihla, podla mna kludne tych 400, vyzera ze mas celkom siroky hrudnik. Ono to strasne zalezi od proporcii tela, ked si niektore baby v galerke pozries, tak maju 300vky a posobia obrovske, a niektore maju 400 a posobia uplne prirodzene.

bellinka

Ihla:
ked chces max a chces velke prska tak chod do toho nevahaj , ja idem tiez do 425ml ale ja mam uz odkojene a vela koze takze ja musim aj kozu vyplnit a aj chcem velke prska

ihla

no...takze divcata. dnes som bola na konzultacii v chirmede. kuknite foto v galerke a povedal ze aj 400 ml :-o cozeeeee? lebo ja som dosla, ze chcem max, co sa zmesti a on hned 350 - 400...co vy na to???

bellinka

Ninuska 13: neviem kam chces ist k doktorovi ci v ba alebo inom meste , ja som napr, bola v ba v jeden den na dvoch konzultackach super takze dvoch doktorov som mala za jeden den vybavenych , vypis si doktorov z internetu , pozri si ich tel. cisla , zavolaj kedy by si mohla prist na konzultacku a skus si to tak naplanovat nahusto aby si to vsetko za kratky cas mohla vybavit ked tu budes na slovensku..ja som napr.z ba ale idem na op az do kosic lebo s tym doktorom som sa najlepsie dohodla a aj cena je lepsia ako tu v ba, tu je to strasne predrazene..takze tak

ninuska13

bellinka

Bellinka,dakujem Ti za odpoved.Zatial som bola na konzultacke u jedneho a unho mam aj urobeny termin.Asi budem musiet este obehat par doktorov koli tomu,aby som si bola uplne ista,ze mam tu spravnu velkost.Predsa je to zasah na cely zivot...Len som stale mimo Slovenska,tak budem mat co robit aby som stihla este neake konzultacky.Mozes mi prosim Ta napisat neaky tip na doktorov ku ktorym sa fakt oplati ist?Skusim to cim skor obvolat a urobit si terminy na ten cas ked budem na Slovensku.Lebo cas mojej opky sa blizi.Vopred dakujem za odpoved.