Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

kiarusenka... to je ale gól,nezávidim ti. taký "obyčajný" omyl.nechápem. a ešte máž zaplatiť za robotu? do kelu...ved si už raz zaplatila.chybu si neurobila ty! úžas. držím ti palce.musí to byť dosť blbé, absolvovať to ešte raz, no nie je to vec na jeden deň.ked to má byť také ako chceš, alebo lepšie povedané...aké to malo byť, tak sa na to daj.držím palec!

kiarusenka

ano to som je ta 19rocna :O baby ja som bola teraz u doktora ukazala som mu ze som nespokojna ze mam makke prsia az tak ze mi vyliezaju z podprdy ... zadarmo od nich dostanem implantaty lebo ja som chcela vysoky profil a vtedy mi dali nizky .. take urobili chybu teraz mi to zohladnuju ..mam pod zlazou a zda sa mi ze mi padaju aj dr povedal ze mam pokles .. jednu bradavku mam vacsiu skoro o 1cm ale ze s tym teraz nemozem nic robit ... zaujimave bolo ze ten moj chirurg co ma operoval v ziadnom pripade mi nechcel dat iny profil a pod sval a ked zavolali 2chirurga co povie on, tak hadajte c povedal ? ´ja nevidim dovod,preco by sme jej nemohli dat 350ML s vysokym profilom´ takze tak ... musim si len zaplatit pracu co je u nich okolo 1700eur ... rozmyslam, ze uz si doplatim tych 300eur a pojdem do novamedu. uvidim este co a ako...

viktorka37

kiarusenka.. každému sa páči niečo iné. iný pohľad máš ty sama zo seba ...mne sa tvoja veľkosť páči. trochu som prekvapená, že sa ti zdajú malé. ale ked vezmem tvoj základ, tak ja budem mať teraz také aké ty si mala pred. ale ak nie si spokojná teraz, tak to isto časom zmeníš. môžno raz príde rodina, deti... možno potom pôjdeš do väčších. záleží len a len na tebe. mne sa tvoje prsia veľmi páčia.
baby...dakujem za gratulácie. pomali si zvykám.stotožňujem sa s veľkosťou. sem tam ma to pichá,aj jemne bolí, dokonca sa mi vo vrchnej časti zdajú trochu zvlnené, no verím, že to nič nie je.
čo ste si dávali potom na krajšie zahojenie jazvy?

kerstin

kiarusenka, a tebe sa este nejak zmensili od tych fotiek co mas v galerke? Lebo tam ich mas naozaj nadherne, pre mna osobne jedny z najkrajsich prs v galerke! Podla mna su uz fakt na hranici ze prilis velke. este som sa cudovala ze 300ky posobia tak velko.

Naozaj sa mi velmi velmi pacia, dokonca v dobrom zavidim. Dufam ze aj mne sa tak podaria prsia.

ihla

kiarusenka

ved to si ty, ta 19 rocna, nie? :) ved ty mas super prsia, nevymyslaj. mne sa tovje na foto pacia. no asi by som pri tvojich proporciach sla do 350-400..a to idem aj pri svojich mierach hh.

inak zaujimalo by ma - ked vyberaju dreny - to ako vlastne funguje? vsetko kolo toho. boli to?

kiarusenka

ahojte kočky, takze rozhodla osm sa pre nove didi ... mam 178cm 65kg plavecke ramena sirkoky hrudnik teraz mam 300ml nizky p. nejsom spokojna... myslite si ze aka velkost by bola pekna ? teda kebyze mate moje telo vyskou vahou co by ste chceli ,?

ihla

bellinka

a mala tvoja sestra pred tym dake prsia? lebo ja mam asi nulky. no ak mala dake prsia, tak je menej pravdepodobne, ze bude treba menit imp. po porode a po tych 10-15 rokoch.

bellinka

Ihla :
moja sestra teraz menila po 12rokoch implantaty a porodila z aten casaj dve deti a predstav si vobec si nemusela davat vecsie implantaty lebo jej koza je tak super ze sa zakazdym stiahla ..aj kamaratka to tak ma, cize zalezi aka je tvoja koza

ihla

este nieco - ked ja sa aj obavam dat si 400 ml. ked mi bude treba menit o dakych 10-15 rokov, tak bude treba vacsi imp. a to uz co budem potom za lolo? neviem... ja som myslela, ze povie max 300 a ze sa budem hadat ze chcem 350 :D ale toto? 400 ml a aj 350 si priblizne kolkatky?