Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

NikaOO a ostatne baby:
ja mam dokonca 174cm a 52kg , takkze som ovela chudsia a idem do 425ml, ale aj preto ze uz mam odkojene ale chcem velke prsia :o))

nikaOO

ahoj modlivka.som rok a pol po operacii a myslim si ze je zbytocne stresovat.neboj sa,10 dni to je este cerstve.po mesiaci a pol mozes stresovat.to ti este poriadne odpuchnu.ja mam 325 a este su mi aj male a to mam 168cm a 53kg.dala by som si kludne aj 400 ale kedze som moc chuda asi by mi to vsade trcalo bokom.fakt sa neboj,oni este o dost odpuchnu.

viktorka37

ihla.. . aj ja som riešila tento problém. mám pod prsiami 72 a cez 82-predtím, dala som si 280ml,okrúhle, a teraz mám cez prsia 89. prídu mi veľké..ale to len oproti tomu,čo som mala.no inak vyzerám obyčajne, skoro ako so silikónovymi podpirami, ktoré som predtým nosila.jasné, že ked si potom dám riadnu podpiru,budú vyzerať ženskejšie...ťažko sa rozhoduje.ja som si síce dávala doma rôzne sáčky s múkou rozličných objemov, a bála som sa ísť do viac ako 300.možno budem o pol roka , ked si zviknem na nieto, chcieť viac, no som šťatná, že tam niečo mám.každý vraví...daj si maximum.tak si ho daj.ťažko pomôcť v takom smere.ja som do maxima neškla a som spokojná.jeden lekár mi navrhoval 300-350. iný len 220.držím palce.

ihla

dievcata, poradte. pozrite si moju foto v galerke a povedzte nazor. sli by ste do 350 alebo 400? zas je nechcem mat mooooc velke prsia - ze obrovske. ked to tak prirovnate, tak 350 su zhruba kolkatky? a 400? poradte mi :(

rolex_

modlivka: ja mam 400 ml anatomy pod sval, som 24dni po op a nemam ziadne psychicke problemy ich prijat ani som nikdy nemala

modlivka

baby už so tu niektorej písala..., som10 dní po operácii. po jedbom dieťati, pod prsníkmi 70mm, cez, ked som si namýšlala aj 82:), mám 350ml anatómy pod sval...zatial to vyzerá strašne umelo a obrovské...to so povedala aj chirurgovi, že som ich psychicky nevedela prijať...uvidíme o mesiac - dva, čo ma dosť traumatizuje...zatial si nik nič nevšimol, ale mám traumu to nejakému ukázať..vraj soim bola prvá, čo mám psychické problémy...neverímmm...
PS: lekárka

susana019

kiarusenka tak to teda nic moc, fakt nezavidim,
A nemas najake foto ze by si poslala do galerky.
Len nechapem ako sa ti mohla zvacsit bradavka asi mas na mysli dvorec, ci?
No a urcite sa to da, pretoze reopku by ti robili cez bradavku a to sa da len sa to dlhsie asi aj hoji. Ved tusim niekto ma aj foto v galerke komu to robili tak skus pokukat.

bellinka

Ihla:
praveze sestra mala nulky , odkojila jedno dieta aj tak jej zostali nulky tak si dala urobit silikony, a aj so silikonmi potom mala dalsie 2 deti ktore sice nekojila dlho , ale aj tak po tych 12rokoch jej nemuseli davat vecsi implantat, takze sestra ma super kozu stahovatelnu ha ha

kiarusenka

a aby som bola dostatocne uprimna ta bradavka je fakt zle velikanska o presne 1,5cm vacsia co je dost ... a preto musim platit pracu skoro1700euro lebo ja uz chcem rovno aj vacsie beru to tak ze proste chcem ine ... a vraj ta bradavka sa neda.. keby sa s tym pohral tak sa da vsetko ... by mi ju zmensili ved to sa bezne robi ... no mam pocit ze ich mozem okaslat lebo prilozit 10tisic sk a pojdem inam ...