Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

babeny, som na tomt fore asi po pol roku ak nie viac od opky,to caka kadu z vas,nestiham citat prispevky,ale v novembri mam rok po opke a poviem vam,ze nic lepsie som nemohla urobit,ako ist na silikony.takto rok som tu bola kazdy den a hltala som kazdu radu od tych,ktore uz mali za tym. chcem vas /cakatelky povzbudit/,ak ste rozhodnute skraslit svje poprsie,chodte do toho!!!!!ale vyberte si dosledne chirurga,ktory vam tento zakrok urobi perfektne.keby to bola platena reklama,tak mam na konte xxxx eur,bola som u dr. Trsku a som max.spokojna.

ellika

baby aj ja by som si chcela dat ilikonove prsia alle bojim sa ze to bude posobit moc umelo...sice nechcem extra velke..posobi to umelo?viete poradit ktore to mate..vidiet to a pohlad?j by som chcela tie 300ml..a priblizne tak by ste mi vedeli aj sumu povedat..lebo zatial som sa tym moc nezaoberala...dakujem :)..

sima3

ahojte donasam len novinku ze červeň a ježovita budu potom ordinovat aj v pezinku v institute estetickej mediciny, ak by ste chceli :) to som sa dnes dozvedala pri dlhom cakani na vybratie stichov :)

bellinka

LILAbmw:
musis poslat svoju fotku prs pred operaciou live e.uhrinova@gmail.com , ona je taky nas poklad ktora spravuje galeriu , ona ti posle potom link a heslo a budes vidiet nase prsicka pred aj po nezabudni jej este napisat niick pod ktorym tu vystupujes

kiarusenka

s lavou bradavkou som mala problem zo strany ako je ruka ... nevadi dam si to opravit jasne ze sa to da ved to sa standar.robi ... mam pocit ze tam ide len o peniaze ...

kiarusenka

susana -hej myslim dvorec prepac ..ale aj tak ... teraz mi zas navrhli ze ma odoperuju za super cenu 1700euro ale ze az na sale zistia ze ci mi daju 350 ML a ze ten dvorec mi opravia ze 8 mesiacov po tejto opke takze dalsie prachy dat ... to uz by som im dala 160tisic sk ... to urcite ... uz raz mi upravvali dvocrce a pokazili to tak toto uz nie ... nepojdem k nim opat ..pockam do bud .roka a objednam sa do novamedu ..aj tak tie prsia chcem az na leto