Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

bellinka,tak to ja pojdem skor,tak ti dam potom vediet,ako to dopadlo :) mne sa to zasa zda,ze to ide rychlo :D mam uz tolko malo casu a stale sa neviem rozhodnut pre ml.. :( vcera som dlho do noci pozerala galerku a som z toho jelen.. lebo na kazdej babe,co mala pred opkou podobne prsia ako ja,tak na kazdej vyzerali tie iste ml uplne inak.. tak ja fakt neviem,ako by na mne vyzerali 325ml,alebo 350ml... viem,ze doktori uprednostnuju mensie prsia,tak mam pocit,ze na ich radu sa neda spoliehat.. moj doktor pan primar Minarovjech mi povedal,ze ked si dam 305ml,tak nebudu velke,ze budu zväcsene,ale nie velke,ale take prirodzene.. ale ja chcem,aby aj boli trosku vidiet :/ zas nechcem prirodzene male dvojky :( ked uz idem pod noz,tak nech je to aj vidiet. mne nevadi,ze to bude poznat,ze mam silikony.. i ked zas nechcem,aby vyzerali,ze idu prasknut :P tohoto sa najviac bojim,ze nebudem spokojna s velkostou :((( kto videl moje foto v galerke,kolko ml by ste si vy dali na mojom mieste?? chcem mensie trojky.nie dvojky!

atram

ahoj mihai, a ty si mala len vkladane cez dvorec, cize rez je len do polky dvorca, alebo si mala aj modelaciu dvorcom a teda rez kol dokola?

bellinka

mihai:
neboj to bude dobre, podla mna ta koza naozaj potrebuje chytit pigment , ja nemam ziadnu takuto operaciu ale logicky ma to tak nejak napadlo , tak ziadne prasky a tes sa pekne z prsicok ok....:o))

mihai

baby poradte mi, tie, co vas operovali cez dvorce, PROSIM :( !
som mesiac po op. a po tom, co mi zisli chrasty, mi s nimi zisla akoby ak koze z dvorcov ci co... divam sa, nevie si to vysvetlit. rez je okolo dvorcov. tenky, nie je to rozsirujuca ja jazva. ale nad nim nie je hned dvorec, ale koza, kt by uz dvorec mala byt ale nie je tmavsia ale akasi ruzova :( to co ma byt??? stalo sa to niektorej? akoby mi ta tmavsia koza zisla aj s chrastami :(((( neviem, opali sa to, ci co teraz?????? proste taky tensi pasik koze po okraji dvorca nemam vo farbe dvorca, som z toho dost na prasky!!!! snad to tak pre pana krala neostane!!!! vazne vas prosim, tie, kt mi k tomu viete nieco povedat, napiste :( dakujem ...

smileee

Ahojte kocky.Som tu nova ale dlhsie vas uz sledujem.Aj ja som sa odhodlala teda pre zvacsenie prs.Len mam obavy ci mi doktor vybral spravnu velkost. O kolko mi zvacsi 350 ml cislo? Dakujem vam za radu :)

bellinka

NELINA:
gratulujem ti nelinka ze ti to vsetko dobre dopadlo a ze mas pekne prsicka a ze si stastnaaaaaaaaa ,aj ja som strasne odhodlana na op a nedala by som sa odhovorit ani za svet :o))))))))

bellinka

Kerstin , Wendy :
Baby ano 2.12. ma to caka v chirmede straasne sa tesim , len mi ten cas nejak pomaly leti ha ha..a ked mam este tolko casu to je najhorsie ze tiez ako vy stale rozmyslam ze kolko ml, aky profil , stale si pozeram fotky , a chcem teraz ukazat doktorovi fotky ze ako by to nemalo vyzerat a strasne sa modlim aby to dopadlo super aby som bola stastna

wendy1

ahojte! bellinka,ja na teba stale myslim,neboj! ja to mam tiez uz za chvilu..16.11. a mam z toho velku hlavu,lebo stale neviem,kolko ml si mam dat :/

ihla,mas podobne prsia ako ja,ty rozmyslas medzi 325ml a 350ml? mne doktor chce dat 305ml ale bojim sa,ze to bude malo :/ ale tiez ako ty nechcem obrovske,ale ani male :)

v pondelok idem na konzultaciu k inemu doktorovi,chcem pocut aj iny nazor,ako minarovjechov.. idem do ustavu lekarskej kozmetiky. pan primar sa vola Guba.. nepoznate ho niektora? vraj on pozera nato,ako zena vyzera,aku ma postavu a vysvetli,co by na nej ktore prsia urobili.. ze napr ak chcem zuzit driek,tak treba dat mensie a dalej odseba a tak... tak som zvedava,co mi povie.. dam vam vediet.:)

kerstin

bellinka kedy presne ides? ty ides tusim do chirmedu, ci sa mi zle mari! Drzim palce, del sa o radost! Ja sa potom budem delit tiez. Buduci tyzden mam prve konzultacie!