bellinka,tak to ja pojdem skor,tak ti dam potom vediet,ako to dopadlo :) mne sa to zasa zda,ze to ide rychlo :D mam uz tolko malo casu a stale sa neviem rozhodnut pre ml.. :( vcera som dlho do noci pozerala galerku a som z toho jelen.. lebo na kazdej babe,co mala pred opkou podobne prsia ako ja,tak na kazdej vyzerali tie iste ml uplne inak.. tak ja fakt neviem,ako by na mne vyzerali 325ml,alebo 350ml... viem,ze doktori uprednostnuju mensie prsia,tak mam pocit,ze na ich radu sa neda spoliehat.. moj doktor pan primar Minarovjech mi povedal,ze ked si dam 305ml,tak nebudu velke,ze budu zväcsene,ale nie velke,ale take prirodzene.. ale ja chcem,aby aj boli trosku vidiet :/ zas nechcem prirodzene male dvojky :( ked uz idem pod noz,tak nech je to aj vidiet. mne nevadi,ze to bude poznat,ze mam silikony.. i ked zas nechcem,aby vyzerali,ze idu prasknut :P tohoto sa najviac bojim,ze nebudem spokojna s velkostou :((( kto videl moje foto v galerke,kolko ml by ste si vy dali na mojom mieste?? chcem mensie trojky.nie dvojky!