Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

susana019

mihai nemas nahodou foto alebo neposles livke, chcela by som vidiet ako to vypada. bo ked ja pojdem tiez mi budu davat cez dvorec.

ihla

wendy1

jasne, ze bojim :) ale uz som sa rozhodla, dam si 350 ml. no doktor mi povedal (lebo ja som povedala - po precitani si prispevkov na fore - ze chcem max, co sa mi vojde) a on hned "350 alebo 400" ze tych 400 by na mne vyzeralo dobre, lebo ze mam velke boky - 96 cm :)
takze tak...ale asi si necham tych 350.

atram

mihai - pytam sa preto, ze ja mam modelaciu dvorcom, tak by som ti mohla poslat foto ako vyzera jazva po roku, ale teda je poznat :( ak chces, napis mail...

bellinka

Petula5:
ty mas spravene prsia u dr.Fabryho a on ti dal 45Oml pod sval???Lebo ja aj moja kamoska sme boli unho na konzultacke a nechcel dat ani mne ani kamoske 450MLtrovy implantat pod sval ze to sa tam nezmesti ...tak som z toho jelen

petula5

wendy ja idem pondelok tiez ku Gubovi, na kontrolu s inou vecou, o kolkej tam budes? konzultacie su tusim od 14,00? ci od 13,30? Ja idem na kontrolu na 13,00, mozno sa budeme mínat:)

mihai

bellinka, kiez by si mala pravdu :( len neviem ako ho chyti, len tak, casom? v zivote by ma nenapadlo ze toto sa moze stat. dufam ze sa to da do poriadku :( pretoze teraz to vyzera akoby ten rez bol pol cm ci cm od dvorca! sice to nie je moc vidno, ale pre mna samu je to doocibijuce, chapes, clovek sa pozoruje :( ta koza nevyzera ani ako koza dvorca ani ako normalna koza inde na tele, vrrr.
atram, ziadna modelacia len vlozeny impos. preco?