Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

ahoj evika... gratulujem k novým prsíčkam. ja som bola týždeň pred tebou a presne tam kde ty. primár bol zlatý, však. ba aj sestričky, snažili sa. zajtra idem vybrať stehy. pá. príjemné hojenie a šetri sa.

livuska

Ahoj Evika gratulujem k novym prsickam aj ja by som chcela 300ml alebo 350ml mne sa pacia take vacsie ale som chudunka 167cm a 46kg tak sa trochu bojim tych 350ml mohla by si poslat foto do galerky mam presne take miery ako ty a chcela by som vidiet ako by na mne vypadlali 300ml a v piatok idem na konzultaciu k dr.Cerven do BB tak uvidim co mi povie.:/

evika

Ahojte, ja som tu nová, som už po...6.ty deň, bola som v Prešove, chir.monobloku u dr.Sabovčíka,tiež som pred operáciou pozorne čítala Vaše rady a postrehy, čo mi dosť pomohlo v rozhodovaní, mám 300ml, okrúhle,pod sval.Zdajú sa mi také akurát k mojej postave-167cm a 46kg,domov z nemocnice som išla až na 3tí deň, nemala som komplikácie a ani veľké bolesti, ale pre istotu...

pauli 73

ahoj, ja som po opke 4 rok a mám 1 ročného chlapčeka, ano prsia sa zmenia-poklesnú, dostanú prirodzený tvar,teraz by nik nepovedal,že mám silikóny ale aj tak sú pekné:) ale ak sa niekomu páčia také balóniky tak by som so zvačšovaním prs počkala až po kojení...

Luccy07

ahoj baby.
Sú tu také čo boli na opke a potom mali deti?ako sa tie prska po detoch zmenili?
a čo jazvy?zmiznú úplne či sú dosť viditeľne?

mihai

susana019, mozem dnes spravit foto. aj som chcela ze poslem do galerky, nech mam pristup aj ja, aj som sa tu pytala ci staci ked poslem len foto "po" lebo "pred" nemam, aj mi nik neodpovedal tak som to nechala plavat.
atram,to by bolo velmi fajn... aj ked si myslim ze bude rozdiel medzi jazvou po modelacii a jazvou len po vkladani.. este sa utesujem ze sa to fakt opali. lebo spomenula som si najedno, raz ma partner tak uhryzol az som mala na dvorci chrsticku a ked zisla mala som tam blede miesto. ale po solarku zmizlo, snad toto bude to iste :/ jemine neviem, besna som z toho !!!! tie dvorce su teraz peknucke, len ked sa zblizsia pozriem vidim co som uz opisala v predoslych spravach. ked sa to opali, budu vacsie. to bol napad, davat si to robit cez dvorce. radsej by som kurirovala jazvu pod prsnikom, ako fakt uz.

ihla

petula5

no tak mi povedal, ze velke :) magdo v chirmede... :)

wendy1

no to by aj mna zaujimalo. uz som sa to tu niekolkokrat pytala, ale ignoruju tuto otazku :) aj doktora som sa na to mailom pytala, tiez ignoracia :D ale tak dnes mozno uz odpise. uvidim. potom ti dam znat :)

wendy1

petula
ja idem o 14h:)ale budem tam skor.. dame stretko? :)

Ihla,to teda fakt nemas velke boky!! a ked si das 350ml,to budes mat asi kolkatky,nevies? ja som zvedava,co mi povie zajtra pan primar Guba.. vecer napisem.