Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

ahojte dievcata. tak ja mam po silikonoch :( postavili sa proti tomu mama s priatelom a dost razne, takze mam po parade. ale uvazujem nad kyselinou hyaluronovou. Az si to dam, mozem doplnit foto "po" do galerky, aj ked to nebudu silikonove prsia?

livuska

sisa72 Ahoj asi mas pravdu tych 300ml bude bohate stacit teraz mam 70b.A nevies mi poradit ci to vlnenie zavysi aj od znacky imlantatu?posli foto livke do galerky budem rada.Dakujem moc za radu

sisa72

Livuška,

nič v zlom, ale pri tvojej vyške a Kg si určite nedavaj 350ml.. ak maš male prsia teraz tak určite nie.. budeš mat velmi natiahnutu kožu a prsia budu vyzarat ako dva balony.. nebude to pekne.. na prsiach sa ti urobié take zvlnenie ten silikon bude moc natrepany a vtedy sa to robi.. na tvojom mieste by som si dala spravit max. 300ml...to nejde len o tu bolest po opke to vydržíš, ale potom možeš trpiet aj na chrbticu.......ak chceš napíš ja mam len 240ml 54kg a 170výšku pošlem Ti foto...hla

viktorka37

ahoj evika .. dnes som bola vyberať stehy. jemne sa mi ľavá strana nedoliečila,mám si to natierať framikoinom a bude to o.k...cítim sa dobre, ale šetrím sa ako sa len dá.rodina mi pomáha.prsia mi už jemne zmekli, vtedy boli ako kameň.mne tiež navrhoval 240, no dala som si 280 a on nenamietal.dnes sme sa smiali, že mohli byť aj jemne väčšie. ale nemala som tam nič, takže som spokojná nad mieru.fakt. je to také prirodzené. šetri sa a držím palec, nech ťa chrbát bolí čo najmenej.mne to už lezie na nervy.vraj už môžem spať na boku, no názor iných lekárov je trochu odlišný.radšej ešte počkám. pá.

petula5

wendy super ze si spokojna, aj ja som s nim bola spokojna.
aj ste si dohodli termin? a cenu?
on vraj rany nesije ale celí ich nejakym inym spôsobom, co ti o tom hovoril?

evika

Ahojte,ďakujem za krásne privítanie,áno Viktorka, primár Sabovčík je skvelý človek,bolo o mňa super postarané- prišiel za mnou min.4xdo dňa...,sestričky tiež veľmi ochotné-až sa mi ťažko odchádzalo, doma taký all inclusive veru nemám...Foto pred nemám- aspoň nie bez bielizne...nemala som tam proste nič...ani 3cm vypchávka nepomáhala-a to mi nevznikli ani jednotečky...Dr. mi odporučil- po ich vzhliadnutí také 240ml, ale som nesúhlasila,tak mi nakoniec odsúhlasil tie 300vky, s tým, že riskujem strie a väčšie bolesti...ale tá bolesť sa dá zvládnuť, už ani analgetiká neberiem, livuška,pokúsim sa do piatku doložiť foto po..aby si mala aspoň predstavu.ja som zatiaľ spokojná, aj to domáce oblečenie teraz ináč vyzerá...

bellinka

Baby , vela lekarov je zastancov za prirodzene ,,MALE"prsiaa , preto same sa rozhodnite aby ste nelutovali :o)))))))

ihla

wendy1

ked som si precitala, co ti odporucil mudr., tak som zacala mat strach, ze mojich 350 bude vela. Ved mame podobne prsia, ze?
mozes mi napisat, kolko merias a vazis? pripadne miery :))

wendy1

ahojte babule!
tak dnes som bola na tej konzultacii u pana primara Gubu. Mal neskutocne super pristup.venoval sa mi hodinu,vsetko mi vysvetloval,kreslil mi na telo fixkou,aby som to lepsie pochopila a videla to.. no super :) bol fantasticky! nikdy by som nepovedala,ze mam jedno prsko väcsie ako druhe,ale on odbornym okom chirurga si to vsimol :) a navrhol mi do jedneho dat 325ml a do druheho 300ml. vraj väcsie by mi pokazili postavu a ze som chuda,tak ze by sa mi ani väcsie nehodili.. a povedal,ze tie moje silikonove budu krasne,ze si to vie predstavit.. :) tak sa tesim. sice mam v podvedomi stale trosilinku strach,ze sa mi budu zdat male,ale tak v porovnani s tym co mam,vdaka aj za to.. hlavne ze na hrudi budu nejake prsia a nie len prazdne miesto :P ukazoval mi to aj na fotkach ako asi budu vyzerat moje,no ja by som prijala aj väcsie,ale tak asi budem pocuvat rady doktorov.
Evika vitaj a ked mozes,co najskor daj foto do galerky! :)