Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kocky,
dlho som tu nebola.Vidim, ze nielen ja riesim dilemu.pri mojej postave 174cm/56kg mi Dr navrhol 350ml.cez prsia 85cm a pod 77cm...Tiez premyslam, ci to nie je vela a ci mi nepopraska koza.A nechcem aby to vyzeralo napadne,ze aha silikonka..hehe. chcem aby vyzerali co najprirodzenejsie...A ked vidim prsia Dominique, ma ich nadherne ale len 325ml...Stale premyslam ci ist do mensich...Termin mam v decembri.posudte dakujem za odpovede a vyjadrenia...

bellinka

Evika:
si si ma pomylila s ihlou ta nejde na klasicke silikony lebo jej to priatel a mama zatrhli ....ja by som sa nedala odhovorit ani za nic :O))) ja mam termin 2.12. na pekne 400ml implantaty a veeeellmi sa tesiiiim :o))))

evika

To veru stojí za to- a ešte len uvidíš v lete!- konečne si kúpim plavky a podprsenku takú, aká sa mi páči a nie takú, ktorá je najhrubšia a najvypchatejšia...to je super pocit waw..

viktorka37

evika.. dal mi mastičku a mám si to dvakrát denne potierať, pár dní. ono sa to zahojí,určite. nebolí to len na reze je to mierne nezacelené. už sa cítim celkovo lepšie.prsia sú mäkšie. a verím ,že ešte zmeknú. teším sa. a som pišná, že som sa na to dala. toľko váhania a rozmýšľania... stojí to za to.

evika

Belinka, trvaj na tých klasických silikónoch- raz dosiahneš svoje, pretože tá druhá možnosť sú podľa mňa vyhodené peniaze, nedaj sa ovplyvniť- ani moje okloie nesúhlasilo...každý ma odhováral a strašil- rodičia dokonca zakázali...

viktorka37

ahoj evika. ja som si to neprečisťovala, vravel, že netreba, no teraz ľutujem. mám to tam mierne nedoliečené, no framikoin to isto spraví. na boku nespím, lebo sa bojím. on mi to nezakázal, no názori iných lekárov, ktorý mi odpísali na inom fóre sú mierne odlišné.jeden navrhuje po 1,5 mesiaci,iný neskôr. zatiaľ sa to na tom chrbe ešte dá. takže len preto.

evika

ahoj viktorka, čistila si si rany?Ja ich každý deň pretieram roztokom betadine, obsahuje jód, takže pozor ak si alergická a sterilne si to prelepujem- aby tie ranky "nekysli"pod jednou gázou niekoľko dní- nešetrím sa takmer vôbec-varím,umývam vlasy aj nakupujem(menej než zvyčajne), aj s malým sa hrám,len ho nedvíham...a ešte som si pred opkou kúpila z lekárne prípravok wobenzym aj phlogenzym- čo mi kámoška odporúčala, je to drahé,ale keď som už sa na to dala...spím aj na boku- od včerajšej noci-prečo sa to neodporúča?teraz si ma vyplašila trošku...

ihla

bellinka:

tak teraz som uz uplne nestastna. obvolala som dake kliniky, vsade to stoji to, co silikony - od 2000 €. len na 1 klinike mi dali presnu sumu - 2320 € (silikony by ma vysli 2225 € s uplne vsetkym, aj predoperacnymi) a davaju maximalne 200 ml - ale to tak, ze 100 ml jeden prsnik, 100 ml druhy prsnik. a pozri si moju foto v galerke. tak to nebudem mat ani jednotky a vysolim za to tolko prachov...tak nech idu do riti vsetci.
mam 22 rokov. :(((

bellinka

Ihla:
tak to mi je luto, ze ti takto pokazili radost a nadej...a kolko mas rokov ze ti to takto dokazali zatrhnut??? a zväcsenie tou kys.hyaluronovou co stoji , ved to je drahe nie???A jasne ze ked si to das spravit ze mozes dat foto aj s tym, si myslim