Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Ihla:
Supeeeer uz mas termin na silikonky wau tak sa tesiiiim s tebou aj ja idem do chirmedu cca tyzden po tebe tak mi potom povies ako sa ti pacilo....drzim ti palceky...a ja by som isla na tvojom mieste do tych 350ml , podla mna to nebudes lutovat :o))))))))

ihla

kiarusenka a wendy1

ja som vcera obvolavala kliniky ohladom kyseliny, ale difinitivne som ju zavrhla. Dam 2300 € cca na rok a pol a spravia mi jednotky? tak to teda nie! idem do silikonov, mozem ich hrabat - frája aj mamu. mamka mi to ale dovoli, tu som uz spracovala. a mam termin na opku :D 26.11. takze sa uz tesim. idem do chirmedu.

kiarusenka
myslis, ze pre mna bude 350 vela??? 173 cm, 53 kg, pod prsiami 71 cm...

wendy1
uplne suhlasim s tebou. mne sa najviac pacia prsia dominique, preto aj uvazujem nad 325, lebo ako tak na nu pozeram, mame podobne - a to dost podobne - postavy.

wendy1

doktor mi vravel,ze 7-10 dni po opke mozem kludne zdvihnut 10kilove dieta.. myslite,ze to mozem a ze to hlavne zvladnem? kolko dni to brutal boli? ci je to indivindi,ze?

Evika

kolko tabletiek wobenzymu beries denne? a od kedy presne? ktory den po opke si ho zacala brat a dokedy ho budes brat? diiik

wendy1

kiarusenka,ked si pozries moje foto v galerke,co by si mi doporucila ty? :)

ozaj baby ja stale neviem,ci si mam dat anatomicky tvar alebo gulaty anatomicky-dotvarovatelny.. mne sa viac paci ten druhy,ale obaja doktori mi navrhuju skor anatomicky,. lenze ja nemam na vrchu prsa ziadny tuk,takze sa bojim,ze anatomicky implantat mi spravi ovisnute prsia.. :/ predsa ked sa pozriem na ten implos z boku,tak je to riadny sklz dolu,myslim ten sklon. ja chcem aby som mala take plne tie prsia a nie padnute slzicky :/

wendy1

ska 38

ty mas v prsiach aj tuk,co ja nemam,takze mas vyhodu :) podla mna by ti stacili 325ml,ale myslim,ze pri tvojich mierach je 350ml v poho. zalezi,ci chces mat vyraznejsie prsia.dominique ma aj podla mna krasne prsia :)

Petula5
skoda,ze sme sa tam nestretli :) ja som ale dooost meskala,som zabludila v BA :DDD
ja som s p.primarom bola velice spokojna,co sa tykalo konzultacie,ale nejdem k nemu,hoci je lacnejsi. idem k Minarovjechovi,tam mam uz termin 16.11. P.Guba by mal termin az v decembri a ja uz chcem mat na vianoce zahojene prska :) a neviem ani ako vyzera jeho robota.. ale velmi dobre na mna zaposobil!

wendy1

Ihla
to ma mrzi,ze vam to doma tatko dopadlo.. ja by som sa tiez nedala odhovorit,vlastne moj muz s tym moc nesuhlasil,ale len z dovodu strachu o mna :) ale ty vies dovody preco to u vas je takto,tak asi preto to tvoje konecne rozhodnutie.. drzim palce,aby zmenili nazor a pochopili ta a boli ti naopak oporou,ked raz na opku pojdes :) pytala si sa na moje miery. mam asi 163-4cm a vazim 53kg. a ano prsia mame podobne. ja som rozhodnuta,ze do viac ako 325ml nejdem. chcem aby boli prirodzene. nebudu velke,to viem,ale nejake tam budu a o to mi ide :) snad nebudem raz plakat,ze su male :/

kiarusenka

a kočky ja som bola na konzultke ze chcem vacsie a vysoky profil pod sval a zamietnute pod sval .. vraj pod sval sa dava vacsinou zenam ktore nemaju prsia alebo max A lebo ked mam prazdy prsnik teda nemam tam dostatok tkaniva a daju mi pod sval to sa dvohne implos budem mat pod klucnou kostou lebo sval nepusti a bradavku budem mat dole ... takze tak ..

kiarusenka

Livuska -fu pozerala som si tvoje prsia a ja by som si na tvojom mieste nadavala vobec 350 pre boha ved ty mas prsia pri sebe a ked ti da 2iimplose takeho rozmeru tak zabudni na prirodzeny efekt ..podla mna uz aj 300bude vidiet ze mas urobene a myslim si ze 350kou by si si akurat lenpokazila telo ..cisto moj nazor..ja mam prsia od prirody dalej od seba amozno aj tym to nie je vidno ze mam silikony ze mam medzeru a mam male cisielko ..jeden 280 a 2 300ML a vobec to nevyzera ze mamurobene a v plavkach uz vobec nie ... a to mam skoro 180cm a 65 kg ... som velka zena ... rozmysli si to aky chcesmat dekolt .. na tvojom mieste by som to zvazila lebo ... aby si nebola ako dolly buster a este ked si stihla a mas uzky chrbat tak aj preto ... ale viem ze aj keby si mala mensie budu krasne ... a to Ti prajem :D

kiarusenka

ihla ako nehnevaj sa ale je to tvoje rozhodnutie ... Ja by som sa odradit nedala ... ale je to na Tebe ... posad sa s mamou apovedz jej ze si dospela,ona ti na to neda peniaze a povedz jej ze mas z toho depresiu ze ty nechces prsia 8 ale ze chces male krasne didi do plaviek ... opis jej ako sa citis na kupalisku atd .. a frajer nech sa da vypchat a hned 2krat .. ze ho pozdravujem ... kamoska inak s kyselinou H, mala na to ist a vies na co ju upozirnili ? po 2rokoch znova obstrek s tym ze obmedzenie sauny a strebava sa to takze tak ... ked uz prsia tak nech to mas naozaj .. a mamicka nech je modernejsia ..prepac

cica666

ska38.Urcite chod do toho co Ti navrhol doktor. Pri tvojej vyske a vahe to bude super.
Ja mam len 164 a vazim 48. A to som si dala 300ml a urcite chcem ist do vatsich.
Ale teraz cakam druhe babatko a prsicka mi rastu. Co sa aj tesim.