Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pauli 73

letnička,ďakujem :) ono to ide tak jedno za druhým :)najskôr prsia a potom pery.
Ja ked som bola na opke tak som si platila všetko v hotovosti, ale dá sa aj na splátky u Dr. Červeňa určite ale len operácia, imlantáty sa dajú len v hotovosti. A možno aj to sa už dá.Zavolaj si na plastiku k Červeňovi a opýtaj sa, určite ti povedia ja cez telefón...A výška splátok závisí aj od akontácie, čím vyššiu dáš, tým menšie máš mesačné splátky.
Letnička a kolko máš rokov?

letnicka

babulky môžem takú otázku- platíte si to všetko v hotovosti alebo to mala niektorá z vás aj na splátky? Ak áno aký tam musí byť príjem aby splátky schválili? mne by to z mojich 420€ mesačne asi nevyšlo :-(

a pauli ty musíš byť riadna kočka (to myslím v dobrom) písala si mi aj ohľadne výplne vrások a teraz čítam že máš aj prská - ja osobne som za tieto zákroky a ticho závidím každej čo si ich mohla dovoliť aj ja by som kadečo na sebe vylepšila a to hlavne teraz s pribúdajúcim vekom

evika

prepáč bellinka... ja by som si tiež dala väčšie...ale už tých 300 vraj je u mňa maximum- aj tak dobre, v šetko lepšie ako nulky, ešte k tomu po kojení, však? Wendy 1- brala som 14dní pred opkou 3X5tabliet wobenzymu, 2 dni po opke 3X2 tablety PHlogenzym plus 3X3wobenzym až do dnes, od dnes už len 3X5 wobenzymu ako pred opkou....až kým nedoberiem balenie.

pauli 73

a to čo si pisala teraz o tých amerických kráskach, ony z tých prs žiju, to je doslova zvačšene na fotenie a samozrejme extrém :)))a každému normalnemu chlapovi sa to páči len na foto, doma by to nechcel mať :)))

pauli 73

kiarusenka, nepoznám jednu jedinkú babu v mojom okolí, ktorá by si vyberala silikony takou formou ako to si to napísala...že ak chceš aby po tebe popiskovali :)))
Ja som tiež váhala medzi 300ml a 400ml a rozmyslela som si 400ml a som spokojná lebo opuch zmizne, silikony po čase sadnú, prispôsobia sa telu, okrem toho, si žena na tie prsia zvykne...poznám osobne dve ženy a to 30tničky, ktoré si opku zopakovali po roku lebo pri prvej si dali menšie silikony. Podotýkam, že ja som vysoká a štíhla a moje 400 vôbec nie sú vulgárne, nikto za mnou nepopiskuje. Vyzývavo može posobit aj žena s nulkami. Aj silikony treba vediet nosit.

kiarusenka

prepacte ..skocil mi ten text viacej krat za sebou

Ihla- fuuu ja fakt neviem co ty nchces.. ak chces aby bolo vidno ze ja mam silikace tak s350ml ti zarucim ze to vidno bude... avsak ked chces brat aj ohlad na svojho priatela tak si nedavaj 350 ml lebo ver mi ze na tebe budu velke teda viditelne ... je to na tebe ,mne sa pacia prsia dominiky ... ma ich krasne ..podla mna ked je stihla zena a ma prsia tak 320 tak je to krasne .. podla mna take prsia su najkrajsie ale ked je taka vacsia babizna ako ja ze 180skoro a 65kg ak nie viac tak je to male .. ja mam 300 a mohla by som mat vacsie ale ked si dam podprdu dobru tak je to sialenstvo u muzov :D baby podla mna ide skor o to aby zena nie male velikanske nechutne bomby ale aby mala pevne a nadherne prsia ... tie americke baby co su s 1000ml je len vymysel neukoj.idiotov co maju male pindure a preto im hrabe ...mne sa nepacia velikanske prsia .. a na stihlej babe tiez nie ...

kiarusenka

wendy ja si si pozrela tvoje prsia a..neviem co chces ...musis si si dat niake priority ..aka je tvja predstava ? chces prsia do plaviek aby boli krasne a budu mensie teda u teba budu aj 300vyzerat supis alebo chces aby ked pojdes po tebe piskali robosi s narazkami ako by ta ... to sa stalo mne ... podla mna mas utlejsiu hrud dala by som si tak maximalne 325 gulate ako ma dominika a budu krasne ved jej prsia su super nadherne ... ty musis vediet a citit co by si chcela ..ale ak si das vacsie ako 325 tak rataj s tym ze budes dost viditelna a ludia v ratane zien sa Ti budu kukat na prsia ... a obcas to je aj neprijemne ...a este akemu dr ides ?

kiarusenka

wendy ja si si pozrela tvoje prsia a..neviem co chces ...musis si si dat niake priority ..aka je tvja predstava ? chces prsia do plaviek aby boli krasne a budu mensie teda u teba budu aj 300vyzerat supis alebo chces aby ked pojdes po tebe piskali robosi s narazkami ako by ta ... to sa stalo mne ... podla mna mas utlejsiu hrud dala by som si tak maximalne 325 gulate ako ma dominika a budu krasne ved jej prsia su super nadherne ... ty musis vediet a citit co by si chcela ..ale ak si das vacsie ako 325 tak rataj s tym ze budes dost viditelna a ludia v ratane zien sa Ti budu kukat na prsia ... a obcas to je aj neprijemne ...a este akemu dr ides ?

kiarusenka

wendy ja si si pozrela tvoje prsia a..neviem co chces ...musis si si dat niake priority ..aka je tvja predstava ? chces prsia do plaviek aby boli krasne a budu mensie teda u teba budu aj 300vyzerat supis alebo chces aby ked pojdes po tebe piskali robosi s narazkami ako by ta ... to sa stalo mne ... podla mna mas utlejsiu hrud dala by som si tak maximalne 325 gulate ako ma dominika a budu krasne ved jej prsia su super nadherne ... ty musis vediet a citit co by si chcela ..ale ak si das vacsie ako 325 tak rataj s tym ze budes dost viditelna a ludia v ratane zien sa Ti budu kukat na prsia ... a obcas to je aj neprijemne ...

bellinka

wendy1:
no to s tym zdvihanim dietata by aj mna zaujimalo, ja mam 12kg synceka ,ale tak na prve 2tyzdne som si zabezpecila babysiting, a potom budem musiet maleho nejak presviedcat ze na ruky nemusi ist ha ha ...daj vediet ked budes mat nejake nove info:o))