Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

evika... ja tiež neviem aký košík budem potrebovať.teraz mám dve podpiry..obe zo siklienky.prvá je 70D..čítaš dobre.ja som ostala šokovaná, ked mi to tá pani takto vyrátala. záleží na výške silikónu...no stačila by aj C,no trošku som si ju len tak ručne zmenčila.druhú mám iného strihu a veľkosť je S,je biela,nepraktická, no potom ju budem môcť obliecť aj do práce.do práce asi nejdem.mám choré dieťa.ešte uvidím.no bojím sa ísť.fungovať a neublížiť si..to ty zajtra ideš vyberať stehy,čo?neboj sa nebolí to.len to jemne cukne.nič strašné.pá.

kiarusenka

ihla-ja som nemala ziadne komplikacie ... iba ze jedno prso ma troska iny tvar ... ale tak som to mala od prirody.. a tazko sa mi spinka na bruchu to jedine s podprdou mozem inak vsetko ok ...

ska38 tak ides do 350 ? super, tak drzim palceky moja ... tesim sa babizne ... snad aj ja raz budem moct ist na reopku

84nika

wendy1

Ja mám anatomické a dakujem pánovi doktorovi ze mi nedal okrúhle, kedze sa mi zdajú aj takto dost umelé este, síce som iba 2 týzdne po OP..- ako komu. Bola som tiez v ruzinovskej.

dominique

ihla - prepac, zabudla som na teba v mojom predchadzajucom prispevku. Takze komplikacie nemam bohuvdaka ziadne. Prsia mi krasne zmäkli, sadli...Velkostou su stale rovnake odkedy opuchli, dokonca sa mi o cm zväcsili, kedze som si ich kazdy den meravala:D Som sa strasne bala, ze budu male, ked zmizne opuch, ale teraz by som väcsie nechcela:) Priprav sa na to, ze budu dlho velmi, velmi tvrde. Ak spavas na bruchu, tak budes mat pocit, ako keby si lezala na tenisovych loptickach. V lete som pri plavani citila implantaty, teraz uz vobec nie, ked sa smarim do bazenu a plavam ( nie rekreacne, lebo som bola plavkyna), tak ich uz vobec necitim. Su ako keby mojou sucastou:) No a obcas som este pocitovala pichanie v prsiach, tak som sa skontaktovala s Cervenom. Povedal, ze je to prejav zretia jazvy (jazvovite tkanivo, ktore obaluje implantat) a ze to trva priblizne rok. Tak ma upokojil a vsetko je teda v poriadku:)))

dominique

ska38: nemas zaco, som rada, ze ti to pomohlo. Podla mna si sa dobre rozhodla, uz sa tesim na prve foto po opke. Inak, si si ista tym nizkym profilom? Cerven pokial viem dava vysoke. Ci ste sa inak dohodli?

wendy1: k akemu doktorovi ides? Podla mna si nedavaj anatomicke, tie aj ked mas vela ml, vyzeraju mensie.

petula5: Podla fotiek neverim, ze mas viac ako 250 ml... To nie je mozne, ze su take male. Co je to za kosik? B? So 450 by si mala mat poriadne D - E :-D

ihla

kiarusenka a dominique

baby, vy uz mate po opke. Nemate nejake problemy s implosmi? Mate vsetko ok? Bojim sa totiz dakych komplikacii.

ska38

Ahojte kocky,

Wendy1
okruhle 350ml, nizky profil /ak si dobre pamätam/, pod sval, cez pazuchu.OP v decembri, u Dr.Cerven, Novamed BB.

S1M

Ahojte, aku maju zivotnost implantaty? Ako dlho to dokaze vyzerat dobre? Je to inaksi efekt ako kyselina hydraulonova (ci ako sa vola)?

bellinka

petula:
vazne tak ako spomenula cica666 ty mas 450ml a fakt vyzeraju byt malicke , ja idem do 425ml a cakam ze budu vecsie :o))) ale mas ich naozaj peknucke