Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

strasne vela zalezi na zaklade ... ja som v galerke tiez videla uz neviem koho ze tam mala okolo 400 a povedala by som 250 ... neviem ako to je mozne ... ale viem ze va

evasa

ahoj dominique.aj by som isla ale sa bojim operacie.kojila som 4 deti tak by som prijala takuto verziu pre krasne prsia.Ja by som potrebovala skor zmensit zadok,lebo po poslednom tehotenstve som pribrala dost do zadku a nie a nie schudnut.

dominique

petula 5 - ja som tam nic nemala, ale vobec nic a teraz mam väcsie ako ty s 325, preto sa mi to akosi nezda. Mas na nalepkach v preukaze napisane 450 ml?

A podla mna ich v Deckovej podprde nemozes mat narvate.
Posli foto, som teda zvedava na tuto zahadu...

petula5

:))))))
aspon vidite ako velmi zalezi na tom co tam bolo predtym, ci je pod svalom a tak.
ano na 100% mam 450 :)
ale zas treba povedat, ze nemam ako vy 54 kilo, som riadne stavana hehe
podprsenku mam kosik D, a aj to preto, ze ich tam chcem mat ,,narvate" hihi

idem sa pofotit teraz po 3 mesiacoch a posielam nove foto livke, tak potom mrknite

bellinka

S1M:
tak moja sestra si menila implantaty teraz po 12tich rokoch lebo uz odkojila 2deti ale nemuseli jej dat ani vecsie imolantaty, to je strasne individualne ako sa komu natahuje koza , ci priberies alebo schudnes rapidne, ci chodis s podprdou alebo bez , to sa fakt neda povedat ale ja si myslim ze takych 10rokov

kiarusenka

petula fakt mas 450 ? ja mam asi take iste velkostou ako ty ...mas krabicky od implosov ? pre overenie cisla ...

baby poslala som livke par new foto v plavkach ktore nie su vypchate a este fotku kde mam tricko a nie vypchatu podprdu len obycajnu bez vystuze ,...