Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

caute babule moje :) no nepomahate mi :D kazda hovorite nieco ine a mne sa tazko rozhoduje :/ praskne mi z toho hlava... buduci tyzden 9.11. idem vybrat a objednat implantaty uz na dobro..

pomoooooc :(( vaham medzi dvoma vecami: anatomicky tvar,alebo gulaty-anatomicky dotvarovatelny a medzi 325ml a 350ml. bojim sa,ze sa zmensia rokmi ako pisete. ale zas nechcem nic vulgarne ani neprirodzene.. no ani male :P som strasne zmätena :/

inak dnes mi pan primar volal,ze mi preklada opku o dva dni,takze idem 19.11. uz neviem kto sa ma pytal,ze ku komu idem..tak idem k panovi primarovi Minarovjechovi a ten ma isto bude prehovarat na 305ml,ale to je malo,to si nedam :)

ska38

Ahojte kocky,

ups!tema Dr Cerven...zaujimaveee.No aj napriek tomu si myslim ze Dominique, ma nadherne prsia a uz ani neviem kolkokrat sa opakujem....x-krat su uzasne!A take chcem aj ja.A videla som prsia jednej kocke s podobnym vyzorom pred operaciou ako ja = takze nulky alebo minus dvojky, urobili jej anatomicke a poviem vam, ze to bola riadna hroza.prsniky/silikon mala skoro na kolenach a bradavku tesne pod krkom!!!Kedze sa neviem pretvarovat, a moja tvar ukazuje moju mysel, ani sa ma nespytala, co na to hovorim...

Dominique,
viem ze hovoril ze vysoky profil nie.A preco?! nespominam si...
Este ak si spominas, kolko si mala pod a cez prsia.Urcite by som to spatne nasla, no trvalo by mi to par hodin...alebo dni...
Dakujem za odpoved a ze nam radis.

Kiarusenka,
350ml asi ano.Rozhodla som sa aj podla toho, ze baby mali menej cm pod prsiami ako ja a maju 350ml.Mam 77cm pod prsiami.Cez 85cm.
Dakujem za palceky.

84nika

mihai
máš pravdu mám 3 kamarátky kt. si dali u Červeňa a majú všetky 3 rovnako okrúhle s vysokým profilom a samozrejme cez pazuchu, ja práve aj kvôli tomu som si vybrala iného lekára, aby som nemala az také "umelé". :o) Mám anatomy a som spokojná, zatial ešte nevidím rozdiel, kedže sú tiež dosť okrúhle ako 2 balóny. Možno aj preto lebo mi nedali pod sval. Ale na rozdiel od kamarátok kt. si dali pod sval, si ich viem spojiť :))

mihai

dufam ze ma neukamenujete comtake prska od neho mate :) fakt nechapem ci on nevie rozmyslat aj inak nez vyrabat klony evy cifrovej. co je pekne na takych prskach co biju do oci ze hej hej, my sme silikony ? :)

bellinka

Petula5:
ale ta tu vystengrovali baby coooo??? kasli na to hlavne ze mas kraaaasne prsia, aj ja rozmyslam nad 45Oml ale asi dam 425ml

mihai

caute, dava Cerven vobec nieco ine nez vzdy vacsi implos nez by dal iny lekar a ine nez gulate? nevyryvam, len sa pytam lebo som este tusim nevidela prispevok ze by od Cervena vysla zena s niecim inym. dava aj ine nez vysoke profily? jak to pre pana jana moze? take lopty aj chudym hrudnikom... trosku mi je to divne :) dava niekedy ja inokade nez cez pazuchy? uz som sa to musela opytat lebo ma zvedavost mori ;) jy by som k nemu nesla. mam anatomy a som stastna. su ovela viac prirodzene, pochopitelne.

mihai

caute, dava Cerven vobec nieco ine nez vzdy vacsi implos nez by dal iny lekar a ine nez gulate? nevyryvam, len sa pytam lebo som este tusim nevidela prispevok ze by od Cervena vysla zena s niecim inym. dava aj ine nez vysoke profily? jak to pre pana jana moze? take lopty aj chudym hrudnikom... trosku mi je to divne :) dava niekedy ja inokade nez cez pazuchy? uz som sa to musela opytat lebo ma zvedavost mori ;) jy by som k nemu nesla. mam anatomy a som stastna. su ovela viac prirodzene, pochopitelne.

ketrin11

petula5, mas ich velmi pekne.
A myslim, ze vyzeraju na tych 450. Teda ja mam pod prsiami 69cm a mam tam narvate 350 ml. Teraz som si kupila podprdu 75B, tak neviem co je babam divne na tom, ze ty mas Dcka. Na tej fotke vyzeras stihlo, preto sa mozno dievcatam zda ze su opticky mensie...

petula5

absolutne mi prsia nepripadaju tazke, boze ved nie je kazdy rovnaký. isteze aj moje prsne svaly su jednoducho vacsie ako vase co mate pod prsiami 60cm obvod

pre vas pokoj som odfotila velkost implantatov, cislo na podprde a aj foto v tej podprde ze velka mi teda neni

a odfotila som prsnik zo spodu, aby ste videli presne aký je velky...

a nejako som stratila chut sa dohadovat, jednoducho mam 450 pod sval a kto si mysli, ze jeden objem implantatu urobi rozdielnym zenam rovnake prsia, to uz neriesim

kiarusenka

prepacte ... ale viem ze 400 kebyze mam tak chodim zohnuta ako 150rocna babicka a moje prsia by vazili asi 214kg ...myslite ze ked su implose pod svalom tak prsia vyzeraju mensie alebo vacsie ?