Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

ska38 - cez prsia neviem kolko som mala uz..Ale pod mam 75 tusimze:)

Baby, co tu hovorite, ze budu casom mensie, nie som si celkom ista tym. Zmensia sa, ked zmizne opuch, ale to, ze sadnu a vyformuju sa neznamena, ze budu mensie. Komu sa tak stalo, tak prosim vas piste, lebo ja som to teda este nepocula. Ten opuch je jasne zmensenie, ale potom sa uz nema co zmensit, nie?
Podla mna su casom krajsie a krajsie, zmeny vidim nielen u seba na obrazkoch, ale napriklad aj na omlazeni.cz, tam ma jedna kocka chronologiu fotiek a velmi pekne to vyzera po case. Ovela krajsie ako tesne po operacii. A kiarusenke sa zväcsili a aj tej babe na omlazeni, tak sa neplaste podla mna zbytocne:)

mihai

ozaj, mam dobre spravy :) pre tie, co ich operovali ci budu operovat cez dvorce :) pred casom som tu pisala ze mi koza okolo jazvy obelela. zbledla. lekar vravi ze sa to stalo lebo je tam velmi namahana. ale samo sa to do par mesiacov da do povodneho stavu, tie belsie miesta opat chytia pigment. super, ze :)

84nika, casom sa ti nebudu javit ago gulate, vyformuju sa :) aj moje anatomy mi take pripadali na zaciatku ale zmenili sa, resp sa menia, som len par tyzdnov po. teraz maju uz ten anatomikus tvar :)

84nika

wendy1

tak ked váhas medzi 325ml a 350ml, tak uz chod do väcsích, velký rozdiel tam uz nie je... Ja síce mám tusím 225 (anatomy) a uz nejaký základ som aj mala, takze mne vlastne tú kozu vyplnil iba, ale aj tak sú dost gulaté, je pravda ze meriam iba 158cm a 46 kg.. :)
Ale raz ked budem maminou, tak po kojení urcite pojdem aj ja do väcsích.. Myslím si ze je to individuálne aj podla postavy, atd. Kamarátka je vysoká mala predtým necelé jednotky dali jej 400ml, a teraz po roku sa jej ako keby stratili, ja mám skoro väcsie..
Takze ked pojdes do väcsích urcite neolutujes :-)

kiarusenka

petula5-jasne mozes mat ja Ti verim... ved kazdy ma ine prsia ja som videla uz aj 400 a nevyzerali to asi podla toho ako mas polozene prsia a aky mas hrudnik atd..serkaj na to..mas ich pekne a super ze si spokojna hotovo neries to ... nesutazime sa predsa...

aj ja som poculaco p.cerven ..min350okruhle pod sval vysoky.. to je asi jeho normalka... ale nevadi robi pekne ...

mihai

:) v poho, fakt som len bola zvedava. ok, aj gulate mozu byt ok, ak ma k tomu zena miery a atd. ibaze nechapem preco ich niekto voperuje chudemu hrudniku, a bez problemu s vysokym profilom? byt plocha nie je faj pocit, ale chodit s umelyi kopcami, no sorry... baby, nie je podstata mat ich velke a aby vam vrchy tych guli vykukali z kazdeho vystrihu. taktiez pozor s tymi maximami... zmensia sa casom, aj mne sa zmensuju. len budte pri rozhodovani "pri zmysloch" ;) aj ja som mala na hrudi "nic" ale koli tomu by ma nik na gulate ci prehovaranie chirurga aby mi napchal pod kozu nico co nie je ideal ale vyspikovane maximum nedostal. tie, co ste utle, kocky nedavajte si robit tie loptyyyy vysokoprofilove, zena ma posobit zensky a nezne a nie jak keby ma fakt bubliny pod kozou len aby bola "zenska"..

carmenka13

Ahojte kočky,musím reagovať na tému Dr.Červeň,pretože mne dával pre zmenu anatomicke implantáty a rez mám pod prsníkom.Ten moj základ bol katastrofálny a myslím ,že mi s tých mojich vykojených koží urobil to najlešie,čo sa z nich urobiť dalo.