ahojte babule :)
dakujem za rady,zatial som tiez naklonena na 325ml,ale zas ma dostavate do pochyb,lebo viacere pisete,ze po dlhsej dobe po opke si poviete,ze mohli byt aj väcsie.. ja sa tohoto strasne bojim,ze budu male. hoci vidim na fotkach vas,ako to asi vyzera,ale na sebe si to realne neviem predstavit. nechcem vulgarne prsia,aby na mna robosi pokrikovali,to urcite nie,ale chcem,aby boli zenske a sexi. nezne sexi.. chcela by som si dat tricko v lete aj bez podprdy,tak aby mi tie prsia boli vidiet.s podprdou sa daju dvihnut,ale ja ich chcem mat pekne aj bez nej. bojim sa preto tych anatomickych,co mi doktori navrhuju,lebo ked si nedam podprdu,bude nieco vidiet vo vystrihu? neviem ci mi rozumiete,ale proste ked som videla implantaty gulate a anatomicke,tak tie anat. sa mi zdali akokeby ovisle,taky dost prudky spad z vrchu... no strasne je to tazke sa rozhodnut,ked si to voooobec neviem predstavit. :P tak co mam si dat radsej 350ml? chcem male trojky..
dominique ma prekrasne prsia,ale ona mala zaklad lepsi ako ja. ja mam odkojene prazdne prsia :/ takze ak si ja dam 325,tak nebudu take ako ma dominique. je to velky rozdiel medzi 325 a 350ml? ale asi nebudem vymyslat,dam si 325ml,budem vdacna aj za take,ved teraz nemam nic. :)
mne to bude robit Minarovjech. myslite,ze dobry vyber chirurga?