Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

sima3.... ja som dva týždne po a tiež riešim túto otázku. lekár mi vravel, že mastičky sú nie tak účinné ako silikonové náplaste. našla som ich na
www.siklienka.sk. .pálky sú tam dobré, no jedna vydrží vraj mesiac, i viac. treba ju odlepovať a umývať bud ichroztokom, alebo detským mydlom. účinnosť je samozrejme lepšia ked sa to používa čo najdlhšie...dva, tri mesiace. niekomu viac.treba ti tých 65eur. prípadne kúpiť veľký a s niekym sa rozdeliť na polovicu,a máš toho aj rozmerovo dvakrátviac.

baby.. kedy ste začali normálne cvičiť...brušáky , stacionárny bicykel..? teraz len kysnem. nechcem riskovať.dakujem

sima3

ahojte :) mohli by ste mi prosim poradit co ste si davali alebo davate na jazvicky? a este po akej dobe vam padol opuch? pretoze ja mam dnes 4tyzdne po opke a mam pocit ze sa mi prave prsko uz zmensilo. Dakujem moc :)

dominique

baby: ozno by vam pomohla tato tabulka:
www.eurosilicone.com
strana 11 su gulate iplantaty, co pouziva cerven. K tym rozmerom:
300 ml: 11,1; 4,4
325 ml: 11,4; 4,5
350 ml: 11,7; 4,7

je to teda len par milimetrov:) Nad tym by som si tak hlavu nelamala:) Ja mam 325, vyzeraju slusne a ked chcem, s dobrou podprdou viem vycarovat aj 450:D

wendy1,ska38,kiarusenka...Som velmi rada, ze sa vam pacia:)))

kiarusenka

wendy- nechcem Ta ovplivnvat ale ja si myslim ze 325Ti bude stacit .. ked otehotnies aj tak sa Ti este zmensia a o XY rokov aj tak ich das z estetickeho dovodu vymenit ... si myslim... ale urob ako ty citis ... snad sa tu nebude do mna nikto obuvat uz ... kočky drzte sa .... je super ze uvazujete skor na cisle a konecnom vysledku ako na operaciu ... uz sa tesim ake budete krasne ... snad sa raz stretneme niekde na kupalisku :D

kiarusenka

denz -vitam Ta tu a zaroven pekny den Ti zelam :D

Baby dajte si co chcete , aby ste potom boli spokojne ... ak sa bojite toho ako budu vyzerat,poproste vasho dr nech vam ukaze niaky priklad ako asi vase prsia budu vyzerat ak vam da tie ml co vam navrhol... skuste to tak ... ja mam len ´ubohe´300ml a nosim D podprsenku aj to mam problem s podprdou ... to je podla mna hrozne individualne ...mne dr povedal ze mam 4ky prsia a mamlen take male implose ...

modlivka

teda...neviem, ako to v konečnom dôsledku dopadne, v žiadnom prípade to nerobíme pre chlapov...priznajte si.....mne sa nikto neťažoval, ale od puberty som snívalo o "prsiach", ktoré po kojení vlastne ani neexistovali....pritom som po rozvode "skúsila" slušnú nálož chlapov...neverím, že sú tak taktní, skôr zaslepení...
ale o tom som vlastne ani nechcela...ako doktorka sa stretávam denne so ženami, ktoré, keď sa vyzlečú, majú len jeden prsník, na opačnej strane je jazva a všetky BOJUJÚ, nevedú smiešne diskusie o veľkostiach...možno budem tiež nespokojná..ale uvedomte si, že ich máme!

wendy1

ahojte babule :)

dakujem za rady,zatial som tiez naklonena na 325ml,ale zas ma dostavate do pochyb,lebo viacere pisete,ze po dlhsej dobe po opke si poviete,ze mohli byt aj väcsie.. ja sa tohoto strasne bojim,ze budu male. hoci vidim na fotkach vas,ako to asi vyzera,ale na sebe si to realne neviem predstavit. nechcem vulgarne prsia,aby na mna robosi pokrikovali,to urcite nie,ale chcem,aby boli zenske a sexi. nezne sexi.. chcela by som si dat tricko v lete aj bez podprdy,tak aby mi tie prsia boli vidiet.s podprdou sa daju dvihnut,ale ja ich chcem mat pekne aj bez nej. bojim sa preto tych anatomickych,co mi doktori navrhuju,lebo ked si nedam podprdu,bude nieco vidiet vo vystrihu? neviem ci mi rozumiete,ale proste ked som videla implantaty gulate a anatomicke,tak tie anat. sa mi zdali akokeby ovisle,taky dost prudky spad z vrchu... no strasne je to tazke sa rozhodnut,ked si to voooobec neviem predstavit. :P tak co mam si dat radsej 350ml? chcem male trojky..
dominique ma prekrasne prsia,ale ona mala zaklad lepsi ako ja. ja mam odkojene prazdne prsia :/ takze ak si ja dam 325,tak nebudu take ako ma dominique. je to velky rozdiel medzi 325 a 350ml? ale asi nebudem vymyslat,dam si 325ml,budem vdacna aj za take,ved teraz nemam nic. :)

mne to bude robit Minarovjech. myslite,ze dobry vyber chirurga?