Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cica666

Petula 5.
Teraz som si pozrela galerku. No a poviem Ti, ze nechapem akoto ze mas 450ml. No prepac, ale zdaju sa mi na tu velkost implantatu male.
Aj keby si mala neiem aky zaklad predtym podla mna by mali byt vatsie.
Ale mas ich pekneee a to je dolezite.

kiarusenka

petula5
- ja mma 300ml ...mam aj ffoto v galerke ... ja nie ze radim menise ale... ja kebyze som stihla tak si dam mensie cislo ale tiez som spomenula ze neviem ake sa pacia vam a ake mate predstavy ..je pravda ze po opke a opuchnuti si prsia ´sadnu,takze sikludne aj dajte vacsie ...a ze sa mi zvacsuju no fakt podprda D mi je na prd takze neviem.-...inak wendy ked ti jeden povedal 305 a 2dr zas325---podla mna v strede je asi 325... ale je to na tebe :-)

wendy1

kiarusenka

ty mas sice "iba" 300ml,ale pozri sa ake si mala pred! ja tam mam skoro len kozu :( takze ak by som si dala ja 300ml,tak moje by boli o hoooodne mensie.. a to ze sa ti zväcsuju,to je zvlastne :) preco sa to mne nedeje?? :DD ;)

wendy1

Petula
a preco nie anatomicke? mne sa viac pacia gulate,ale bojim sa,ze budu moje prsia vyzerat ako dve lopty,lebo ja som chuda a vpredu na hrudi mi koza lemuje rebra. na foto v galerke to nieje moc vidiet,dako sa mi tak zvlastne to podarilo odfotit,asi preto mi aj doktori radia anatomicke,lebo gulate by na mne vyzerali fakt uplne ze umelo.. ale ten anatomicky tvar - mam z toho strach,lebo zas tam sa bojim,ze budu akokeby ovisnute,zvlast ako pisete po rokoch :/ no som ze uplne na nervy. opka o dva tyzdne a ja netusim co si mam dat.. cim viac sa to blizi tym som nerozhodnejsia :/ jeden doktor mi povedal max.325 a druhy 305ml.

petula5

kiarusenka ty si jedina jedna z celeho fora, co radi mensie.
daju sa vidiet tvoje prsia v galerii? rada by som mrkla tvojich 240 ml
dííík

kiarusenka

predsa idete do vacsich ?? :D ja to asi beriem inak baby ja mam 300len nizky a mne su D male...uz si kupujem nevypchate a stale mi trcia bradavky a vyliezaju prsia... inak mam niaky pocit ze sa moje prsia zmenili ako keby mi sa zvacsili ... fakt su mi male podprdy co som si kupila pred 3mesiacmi a to som nepribrala ....ale tak dajte si vacsie ... drzim palceky... tesim sa z vas :-D

evika

ahoj viktorka, kedy nastupuješ?Ja sa chystám až 16.teho...teda ak sa dohodnem s obvodným lekárom ohľadom pn, ináč budem musieť už vo štvrtok...ešte by som si oddýchla,keby sa dalo...na kupovanie podpiry sa tiež veeeľmi teším, na nete to neriskujem, vôbec neviem aký košík mi treba,pretože na tej podp. zo siklienky mám napísané 70A, ale myslím, že košík môže byť B a možno aj C...uvidí sa.